Günlük boss kesme limiti
Günlük boss kesme limiti
Şu an çok boss kesilmese de ilerleyen aylarda her 15-20 dakikada boss kesimi yapılacaktır. 1 grup belki günde 20-30 kere bir boss kesebilecektır. Bossların tekelleşmemesi, piyasa ve oyun dengesinin bozulmaması için karakter bazlı bir limit getirilmelidir. Örneğin bir kişi Hakiri günde en fazla 5 kere kesebilir gibi. O kişiye beşten fazla kesimlerinde hiçbir item ve materyal düşmemeli.
Everything is about math just math
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Günlük boss kesme limiti
Böyle bir şey olması olanaksız. Çünkü açık bölge olmasındaki anlamını yitirir. İsteyen istediğini kesemezse ne anlamı kalır ki
Kessin kesmesin demiyorum ki hobi olarak yine kessin ama item vs alamasın tıpkı şu an 57 level altı birinin büyük büyücüyü kesince item alamaması gibi.
O zaman da kesmenin bir anlamı kalmaz.
İşte bunlar hep tılsım.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

O zaman arkadaşın dediği gibi kesmenin ne anlamı olabilir ki . Ticaret haddi yavaşlar . Kestiğinde item vermediğini bildiği için kesmeye yanaşmaz
Ben olacak olanları söyleyeyim. Bazı oyuncular grupça karakterlerini tenha sunuculara aktaracaklar . Anka olur sancak olur meran olur. Orada 1-2 hafta boyunca boss materyallerini stoklayıp eminönü gibi kalabalık sunucularda fahiş fiyata satacaklar. Bunun önüne geçilmesi lazım.MaHKuMII yazdı: ↑06 Mar 2018 20:42O zaman arkadaşın dediği gibi kesmenin ne anlamı olabilir ki . Ticaret haddi yavaşlar . Kestiğinde item vermediğini bildiği için kesmeye yanaşmaz
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

inanır mısın bilmem ama bugün aklımdan geçti. Loncayi meran ya da tilsimda oynatıp 1 2 ay sonra geri döndüğümuzde kral olarak dönmüş olacağızmovie yazdı: ↑06 Mar 2018 20:46Ben olacak olanları söyleyeyim. Bazı oyuncular grupça karakterlerini tenha sunuculara aktaracaklar . Anka olur sancak olur meran olur. Orada 1-2 hafta boyunca boss materyallerini stoklayıp eminönü gibi kalabalık sunucularda fahiş fiyata satacaklar. Bunun önüne geçilmesi lazım.MaHKuMII yazdı: ↑06 Mar 2018 20:42O zaman arkadaşın dediği gibi kesmenin ne anlamı olabilir ki . Ticaret haddi yavaşlar . Kestiğinde item vermediğini bildiği için kesmeye yanaşmaz
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
İyi niyetli bir düşünce ama saçma. Şuna göre saçma; Karaköy açık bir bölge.
Grup bölgesi olsa veya örnek veriyorum Hakir grup bölgesinde olsa bir karaktere günlük giriş limiti konulabilir.
Ama açık bölge de bir böyle bir limit konulmasını saçma ve olanaksız buluyorum.
Karakterlerini tenha sunuculara taşıyıp, malzemeyi ve malzemeleri elde edip kalabalık sunucularda fahiş fiyatlara satma konusuna gelince... Bu bir strateji. Parası olanın uygulayıp karlı çıkacağı bir strateji. Ee bırakalım da olsun o kadar.
Grup bölgesi olsa veya örnek veriyorum Hakir grup bölgesinde olsa bir karaktere günlük giriş limiti konulabilir.
Ama açık bölge de bir böyle bir limit konulmasını saçma ve olanaksız buluyorum.
Karakterlerini tenha sunuculara taşıyıp, malzemeyi ve malzemeleri elde edip kalabalık sunucularda fahiş fiyatlara satma konusuna gelince... Bu bir strateji. Parası olanın uygulayıp karlı çıkacağı bir strateji. Ee bırakalım da olsun o kadar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Olumsuz görüyorum kardeşim kusura bakma..movie yazdı: ↑06 Mar 2018 20:36 Şu an çok boss kesilmese de ilerleyen aylarda her 15-20 dakikada boss kesimi yapılacaktır. 1 grup belki günde 20-30 kere bir boss kesebilecektır. Bossların tekelleşmemesi, piyasa ve oyun dengesinin bozulmaması için karakter bazlı bir limit getirilmelidir. Örneğin bir kişi Hakiri günde en fazla 5 kere kesebilir gibi. O kişiye beşten fazla kesimlerinde hiçbir item ve materyal düşmemeli.
Grup Bölgeleri konusunda neden böyle düşünmediniz?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN