Yeter artık Efelerx loncasına yapılan haksızlık

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Yeter artık Efelerx loncasına yapılan haksızlık

Mesaj gönderen Devran »

Bana babı alide 5 kişi dalan sizsiniz bide tek adama dalmayız diyosunuz Burdan yalan yere yazmak kolay tabi sizi oyun içindede ezeriz ancak em'de skor olduğu için belli olucak o sebeple elımızde kanıt olucak çaktınmı reiscik 5m direnç dizip adam kesmek kolay tabi tam senın gibi ezik ama kendini kral gösteren kamile göre iş...
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Wolwarine yazdı:Efelerx loncası hırsız deildir.Siz ona hırsız dediniz ama onun çarını çaldınız sizin seviyenize inmedi niye çünkü sizin gibi velet deil.Siz onun parasının onda birine sahip olmadınız kıskandınız onun gücünün ve ustalığının yüzde biri sizde olsa kıskanmaz yalan yerine günah işlemezdiniz.Efelerx loncasında yaklaşık olarak 1 hafta kaldım ve loncada hiçbir şerefsizlik görmedim.Zaten Efeler loncasına sizin gibi veletleri almıyolar niye diye sormayın çünkü onlar bu oyunu şerefli oynuyolar.Efeler loncasına laf söylemeyin bana söyleyin ben veletleri takmam

Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine

Şuan oyuna girmiyorum lvlim 39 istiyen dalga geçsin ben kendimi biliyorum meranda 2 tane 49 . Tılsımda 1 tane 49 çarım vardı.Dalga geçen geçsin:)
Wolwarine
Kardes loncamizin 18 yas siniri vardir ve loncamizda 40 yasina kadar uye vardir, eger lafin bize ise.
Etrafinizda hep velet var diye karsinizdakileri de velet sanmayin.
Umarim yeterlidir
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Azazel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Azazel »

olcaytoo yazdı:
Wolwarine yazdı:Efelerx loncası hırsız deildir.Siz ona hırsız dediniz ama onun çarını çaldınız sizin seviyenize inmedi niye çünkü sizin gibi velet deil.Siz onun parasının onda birine sahip olmadınız kıskandınız onun gücünün ve ustalığının yüzde biri sizde olsa kıskanmaz yalan yerine günah işlemezdiniz.Efelerx loncasında yaklaşık olarak 1 hafta kaldım ve loncada hiçbir şerefsizlik görmedim.Zaten Efeler loncasına sizin gibi veletleri almıyolar niye diye sormayın çünkü onlar bu oyunu şerefli oynuyolar.Efeler loncasına laf söylemeyin bana söyleyin ben veletleri takmam

Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine

Şuan oyuna girmiyorum lvlim 39 istiyen dalga geçsin ben kendimi biliyorum meranda 2 tane 49 . Tılsımda 1 tane 49 çarım vardı.Dalga geçen geçsin:)
Wolwarine
Yav Şu efeleri Tılsım'dan gelenlerden başka savunan kimsede yok zaten :)

Tılsımda Savunmuyorr Hırsızlarla İşimizz Olmaz... Tılsımın Duman Tayfasıı aaa Pardon (Hırsız tayfası :)=:):):):)
Resim
AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Resim
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

Ahada tılsımdan birisi konuştu :D kardeş sizin sunucun kralıymış bu ne iş :D
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Kullanıcı avatarı
Wolwarine
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Wolwarine »

yediremeyen varsa söylesin efelerxreis beni tanıyor bu çarımı çıkartamadıysa efelerxlordof gerçek ismini biliyorum ama söylemiyecem ona sorun emre yi tanıyomusun diye . beni en iyi o tanır yazın kastığım 3 tane 49 çarımıda bilir
Resim
Kullanıcı avatarı
Wolwarine
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Wolwarine »

flood için özür dilerim ama atax yada row loncası efeleri yendimi efelerxreis i kesmişler nasıl kestiniz lodos kaleyi tek bastığında kestiniz oradaydım lodos kaleye depar atmıştı 50 lodos adam vardı bunlarda cabası.
Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Wolwarine yazdı:yediremeyen varsa söylesin efelerxreis beni tanıyor bu çarımı çıkartamadıysa efelerxlordof gerçek ismini biliyorum ama söylemiyecem ona sorun emre yi tanıyomusun diye . beni en iyi o tanır yazın kastığım 3 tane 49 çarımıda bilir
Kim neyi yediremiyecek arkadasim ? kimsenin sana laf attigi mi var , sende ayri bir havadan gidiyosun
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

Wolwarine yazdı:flood için özür dilerim ama atax yada row loncası efeleri yendimi efelerxreis i kesmişler nasıl kestiniz lodos kaleyi tek bastığında kestiniz oradaydım lodos kaleye depar atmıştı 50 lodos adam vardı bunlarda cabası.
Ata loncasi Lodos klanina mensuptur , dogal olarak Lodos kalesini basamaz bir sey yazarken dikkat edelim ;)
Aslinda sende haklisin, Gm kesen adami (Efelerxreis) bunlar nasil kesiyor diye dusunuyorsun :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

VAY TILSIM'IN ALNI ŞANLI HIRSIZLARI BURAYA BAYİİ AÇMIŞ :D
ULAN SİZE BU OYUNDA HİÇBİRYERDE YER YOK DUMAN OLDUNUZ SİZ DUMAN :D
TÜM TILSIM BİLİR NELER YAPTIĞINIZI BURADA DA AYNISINIZDIR SİZ ZİRA KARDAN ADAM OLUR SİZDEN OLMAZ EFELERMİŞ PEHH TILSIMIN HIRSIZ DUMANLARI BURDAMI EFE OLDU :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

Sariyerli yazdı:VAY TILSIM'IN ALNI ŞANLI HIRSIZLARI BURAYA BAYİİ AÇMIŞ :D
ULAN SİZE BU OYUNDA HİÇBİRYERDE YER YOK DUMAN OLDUNUZ SİZ DUMAN :D
TÜM TILSIM BİLİR NELER YAPTIĞINIZI BURADA DA AYNISINIZDIR SİZ ZİRA KARDAN ADAM OLUR SİZDEN OLMAZ EFELERMİŞ PEHH TILSIMIN HIRSIZ DUMANLARI BURDAMI EFE OLDU :D
Efelerde beni gidin tılsıma sorun diyo tılsımın alayı bunlara çapulcu hırsız diyo bizim gidip sormamıza gerekmi var :D 8-)

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön