Yeter artık Efelerx loncasına yapılan haksızlık
Re: Yeter artık Efelerx loncasına yapılan haksızlık
Bana babı alide 5 kişi dalan sizsiniz bide tek adama dalmayız diyosunuz Burdan yalan yere yazmak kolay tabi sizi oyun içindede ezeriz ancak em'de skor olduğu için belli olucak o sebeple elımızde kanıt olucak çaktınmı reiscik 5m direnç dizip adam kesmek kolay tabi tam senın gibi ezik ama kendini kral gösteren kamile göre iş...
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk

Kardes loncamizin 18 yas siniri vardir ve loncamizda 40 yasina kadar uye vardir, eger lafin bize ise.Wolwarine yazdı:Efelerx loncası hırsız deildir.Siz ona hırsız dediniz ama onun çarını çaldınız sizin seviyenize inmedi niye çünkü sizin gibi velet deil.Siz onun parasının onda birine sahip olmadınız kıskandınız onun gücünün ve ustalığının yüzde biri sizde olsa kıskanmaz yalan yerine günah işlemezdiniz.Efelerx loncasında yaklaşık olarak 1 hafta kaldım ve loncada hiçbir şerefsizlik görmedim.Zaten Efeler loncasına sizin gibi veletleri almıyolar niye diye sormayın çünkü onlar bu oyunu şerefli oynuyolar.Efeler loncasına laf söylemeyin bana söyleyin ben veletleri takmam
Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine
Şuan oyuna girmiyorum lvlim 39 istiyen dalga geçsin ben kendimi biliyorum meranda 2 tane 49 . Tılsımda 1 tane 49 çarım vardı.Dalga geçen geçsin:)
Wolwarine
Etrafinizda hep velet var diye karsinizdakileri de velet sanmayin.
Umarim yeterlidir
AteşSalih -- TERBİYECİ

olcaytoo yazdı:Yav Şu efeleri Tılsım'dan gelenlerden başka savunan kimsede yok zatenWolwarine yazdı:Efelerx loncası hırsız deildir.Siz ona hırsız dediniz ama onun çarını çaldınız sizin seviyenize inmedi niye çünkü sizin gibi velet deil.Siz onun parasının onda birine sahip olmadınız kıskandınız onun gücünün ve ustalığının yüzde biri sizde olsa kıskanmaz yalan yerine günah işlemezdiniz.Efelerx loncasında yaklaşık olarak 1 hafta kaldım ve loncada hiçbir şerefsizlik görmedim.Zaten Efeler loncasına sizin gibi veletleri almıyolar niye diye sormayın çünkü onlar bu oyunu şerefli oynuyolar.Efeler loncasına laf söylemeyin bana söyleyin ben veletleri takmam
Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine Wolwarine
Şuan oyuna girmiyorum lvlim 39 istiyen dalga geçsin ben kendimi biliyorum meranda 2 tane 49 . Tılsımda 1 tane 49 çarım vardı.Dalga geçen geçsin:)
Wolwarine![]()
Tılsımda Savunmuyorr Hırsızlarla İşimizz Olmaz... Tılsımın Duman Tayfasıı aaa Pardon (Hırsız tayfası

AsiL İnSan İdaRe EdeR. Aciz İnSan Şikayet EdeR. BaSiT İnSan İhaneT EdeR. DüRüsT İnSan SabıR EdeR..

Ahada tılsımdan birisi konuştu
kardeş sizin sunucun kralıymış bu ne iş 
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010

yediremeyen varsa söylesin efelerxreis beni tanıyor bu çarımı çıkartamadıysa efelerxlordof gerçek ismini biliyorum ama söylemiyecem ona sorun emre yi tanıyomusun diye . beni en iyi o tanır yazın kastığım 3 tane 49 çarımıda bilir

flood için özür dilerim ama atax yada row loncası efeleri yendimi efelerxreis i kesmişler nasıl kestiniz lodos kaleyi tek bastığında kestiniz oradaydım lodos kaleye depar atmıştı 50 lodos adam vardı bunlarda cabası.

Kim neyi yediremiyecek arkadasim ? kimsenin sana laf attigi mi var , sende ayri bir havadan gidiyosunWolwarine yazdı:yediremeyen varsa söylesin efelerxreis beni tanıyor bu çarımı çıkartamadıysa efelerxlordof gerçek ismini biliyorum ama söylemiyecem ona sorun emre yi tanıyomusun diye . beni en iyi o tanır yazın kastığım 3 tane 49 çarımıda bilir
AteşSalih -- TERBİYECİ

Ata loncasi Lodos klanina mensuptur , dogal olarak Lodos kalesini basamaz bir sey yazarken dikkat edelimWolwarine yazdı:flood için özür dilerim ama atax yada row loncası efeleri yendimi efelerxreis i kesmişler nasıl kestiniz lodos kaleyi tek bastığında kestiniz oradaydım lodos kaleye depar atmıştı 50 lodos adam vardı bunlarda cabası.
Aslinda sende haklisin, Gm kesen adami (Efelerxreis) bunlar nasil kesiyor diye dusunuyorsun
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
VAY TILSIM'IN ALNI ŞANLI HIRSIZLARI BURAYA BAYİİ AÇMIŞ
ULAN SİZE BU OYUNDA HİÇBİRYERDE YER YOK DUMAN OLDUNUZ SİZ DUMAN
TÜM TILSIM BİLİR NELER YAPTIĞINIZI BURADA DA AYNISINIZDIR SİZ ZİRA KARDAN ADAM OLUR SİZDEN OLMAZ EFELERMİŞ PEHH TILSIMIN HIRSIZ DUMANLARI BURDAMI EFE OLDU
ULAN SİZE BU OYUNDA HİÇBİRYERDE YER YOK DUMAN OLDUNUZ SİZ DUMAN
TÜM TILSIM BİLİR NELER YAPTIĞINIZI BURADA DA AYNISINIZDIR SİZ ZİRA KARDAN ADAM OLUR SİZDEN OLMAZ EFELERMİŞ PEHH TILSIMIN HIRSIZ DUMANLARI BURDAMI EFE OLDU
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Efelerde beni gidin tılsıma sorun diyo tılsımın alayı bunlara çapulcu hırsız diyo bizim gidip sormamıza gerekmi varSariyerli yazdı:VAY TILSIM'IN ALNI ŞANLI HIRSIZLARI BURAYA BAYİİ AÇMIŞ![]()
ULAN SİZE BU OYUNDA HİÇBİRYERDE YER YOK DUMAN OLDUNUZ SİZ DUMAN![]()