DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?
Re: DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?
Neden Yardım Etsinler DEV'lerin işi yok oyuna girip seninle slotmu kessin o işi yaparsa anca rehber takımı yapar
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Bir şey farkettimde çoğu oyuncu boş sunucularda olduğu için yakınıyor.Bu yakınanlar bir araya gelse çok fena şeyler yapamıyor mu yani anlayamadım ya ?

Rehber ekibi kursunlar o zaman gönüllü oyunculardan oluşan. Her şeyi de biz mi söyleyelim hocam yani. Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Post kasmak mı amacınız nedir yani?

Kalabalık sunucularda da aynı sorunlar mevcut hocam. Milleti yalvartıyorlar adeta. İKV'nde çevren yoksa, oyunu oynama daha iyi!

- BenKutto
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Kalabalık sunucularda aynı sorun yok,çünkü her yer gruplaşma olduğu için boş yeriniz var mı desen bile çok rahat alıyorlar gruplara.

- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Aynı konu başlığı altında gönlü zengin insanları görmek nasıl sevindirdiyse,bencil bir kısmı görmek aynı şekilde kötü hissettirdi.Belli ki çevresinin güzelliğine,arkadaş ortamına göre konuşmuş birçoğu.Dün Beyazköşk sunucumuzda klandan önce dişi örümceğe,sonra ise Kenan kesmeye yardım için defalarca kez yazan bir arkadaş görmüştüm.Tabi ki bizlerde Karaköy'ün ilk hafta büyüsüne kapılmış,görevlerimizi item,exp kasılmalarımızı gerceklestiriyorken,yolum yeraltına düşmüştü.Yeraltında güneş asalı bir kardeşim oturmuş,yalnız başına,birşeyler yazıyor.Bu az önceki arkadaştı,hatırladım.Hazır yol düşmüşken,dişiyi kesmeye çabalayalım dedim,1 büyü daha varmış,sonra öğrendim ki kendisi içinde değil o diğer büyü için yardım istiyormuş,hele gönlü güzel kardeşime bak.Kestik,sonra yeşil hidra için yardım istedi,şuan müsait olmadığımı ki zaten tek başımada kesemeyecğim için,Bab-ı Ali'ye geçtim.1 güneş asalı kardeşim daha.Yazdı bana özelden solucana gidermiyiz?Okursa yazımı hak verir şuna benzer bişi yazdım,"Ben gelirim ama gelen adam yok,bölge yeni geldiği için millet önce bir hevesini alsın bu bölgelere kayarlar" Gün içerisinde bunlar sadece 1-2 si.2 gün önce çemberlitaş açık bölgeye yine güneş asalı bir arkadaşımın görevlerini halletmek için grup toplamaya calıştım.Gelen oldu giden oldu 5 ti 10 oldu derken nerden baksan 1 saat milleti çagırdımda çagırdım üzerine birde laf edenler oldu ya neyse onlara değinmeyeceğim.10kişi olduk 3-4 defa denedik,o nasıl bir bölge olmuş be.Insan slotların kalkma süresini bari azaltırdı el insaf.Full büyücüyü tankı nerde buluyorsunuz bu hengamede.Yarımyamalak bir takım halinde gittik el boş,sonra ne mi oldu?1 saatte toplayabildiğimiz o insanlarda uçup gittiler.Velhasıl kelam üzülüyorum bazı şeylerden mahrum kalan insanlara,hele ki oyuna uzun aradan sonra gelipte bu durumda olanlara..
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Sayın "Orti" organize olmamızı istiyor. Özellikle çemberlitaşta, dediğin gibi 1 grup slotu keserken, hemen önce kesilmiş diğer grubun kalkacağını ve ortalığı kan gölüne çevireceğini hesap edememiş. Ayrıca; "Grup bölgelerinde stratejinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Aksi takdirde grup bölgeleri, para ve zaman kaybı olur." buna benzer cümleleri yazanlar da kendileri. Olay bundan ibaret. Artık gerisini sen düşün. Güncellemeleri sadece kemik kitleye göre hazırlayan bir ekipten bahsediyoruz. Yazıktır, günahtır. Kimse kusura bakmasında 15-20 kişiden oluşan karga sürüsü kalabalığında grupla bende sıkıntısız bir oyun serüveni geçiririm. Kimse demiyor ki 2-3 sağlam toplanıp ta görevini yapamayanlara da yardım edelim onlarda girsinler Karaköy'e ve orada yine yardımlaşmaya devam edelim. Ama oyunu kimlerle oynadığımın farkına daha varamamışım sanırım. Hata bende yani.IIASiLKANII yazdı: ↑06 Mar 2018 17:06 Aynı konu başlığı altında gönlü zengin insanları görmek nasıl sevindirdiyse,bencil bir kısmı görmek aynı şekilde kötü hissettirdi.Belli ki çevresinin güzelliğine,arkadaş ortamına göre konuşmuş birçoğu.Dün Beyazköşk sunucumuzda klandan önce dişi örümceğe,sonra ise Kenan kesmeye yardım için defalarca kez yazan bir arkadaş görmüştüm.Tabi ki bizlerde Karaköy'ün ilk hafta büyüsüne kapılmış,görevlerimizi item,exp kasılmalarımızı gerceklestiriyorken,yolum yeraltına düşmüştü.Yeraltında güneş asalı bir kardeşim oturmuş,yalnız başına,birşeyler yazıyor.Bu az önceki arkadaştı,hatırladım.Hazır yol düşmüşken,dişiyi kesmeye çabalayalım dedim,1 büyü daha varmış,sonra öğrendim ki kendisi içinde değil o diğer büyü için yardım istiyormuş,hele gönlü güzel kardeşime bak.Kestik,sonra yeşil hidra için yardım istedi,şuan müsait olmadığımı ki zaten tek başımada kesemeyecğim için,Bab-ı Ali'ye geçtim.1 güneş asalı kardeşim daha.Yazdı bana özelden solucana gidermiyiz?Okursa yazımı hak verir şuna benzer bişi yazdım,"Ben gelirim ama gelen adam yok,bölge yeni geldiği için millet önce bir hevesini alsın bu bölgelere kayarlar" Gün içerisinde bunlar sadece 1-2 si.2 gün önce çemberlitaş açık bölgeye yine güneş asalı bir arkadaşımın görevlerini halletmek için grup toplamaya calıştım.Gelen oldu giden oldu 5 ti 10 oldu derken nerden baksan 1 saat milleti çagırdımda çagırdım üzerine birde laf edenler oldu ya neyse onlara değinmeyeceğim.10kişi olduk 3-4 defa denedik,o nasıl bir bölge olmuş be.Insan slotların kalkma süresini bari azaltırdı el insaf.Full büyücüyü tankı nerde buluyorsunuz bu hengamede.Yarımyamalak bir takım halinde gittik el boş,sonra ne mi oldu?1 saatte toplayabildiğimiz o insanlarda uçup gittiler.Velhasıl kelam üzülüyorum bazı şeylerden mahrum kalan insanlara,hele ki oyuna uzun aradan sonra gelipte bu durumda olanlara..

Bu görevlerin kaldırılması gerekiyor.
Kimse yeni paket geldiği zaman eski bossları kesmek zorunda kalmamalı.
Kimse yeni paket geldiği zaman eski bossları kesmek zorunda kalmamalı.
SANCAK
Pikaçu - Savaşçı
Pikaçu - Savaşçı
Sunucuları birleştirmiyorlar.
Üstü full olan, klanı hazır oyuncular karşı çıkıyorlar bu duruma.
Yeni başlayan birinin bu oyunda tutunması çok zor.
SANCAK
Pikaçu - Savaşçı
Pikaçu - Savaşçı
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Eminönü ve meran iki yerde oynuyorum.İki sunucudan birinde oynuyorsan buyur gel yardım ederim yada çarını aktar gel yanımızaLaRaCRoFT yazdı: ↑06 Mar 2018 17:21Sayın "Orti" organize olmamızı istiyor. Özellikle çemberlitaşta, dediğin gibi 1 grup slotu keserken, hemen önce kesilmiş diğer grubun kalkacağını ve ortalığı kan gölüne çevireceğini hesap edememiş. Ayrıca; "Grup bölgelerinde stratejinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Aksi takdirde grup bölgeleri, para ve zaman kaybı olur." buna benzer cümleleri yazanlar da kendileri. Olay bundan ibaret. Artık gerisini sen düşün. Güncellemeleri sadece kemik kitleye göre hazırlayan bir ekipten bahsediyoruz. Yazıktır, günahtır. Kimse kusura bakmasında 15-20 kişiden oluşan karga sürüsü kalabalığında grupla bende sıkıntısız bir oyun serüveni geçiririm. Kimse demiyor ki 2-3 sağlam toplanıp ta görevini yapamayanlara da yardım edelim onlarda girsinler Karaköy'e ve orada yine yardımlaşmaya devam edelim. Ama oyunu kimlerle oynadığımın farkına daha varamamışım sanırım. Hata bende yani.IIASiLKANII yazdı: ↑06 Mar 2018 17:06 Aynı konu başlığı altında gönlü zengin insanları görmek nasıl sevindirdiyse,bencil bir kısmı görmek aynı şekilde kötü hissettirdi.Belli ki çevresinin güzelliğine,arkadaş ortamına göre konuşmuş birçoğu.Dün Beyazköşk sunucumuzda klandan önce dişi örümceğe,sonra ise Kenan kesmeye yardım için defalarca kez yazan bir arkadaş görmüştüm.Tabi ki bizlerde Karaköy'ün ilk hafta büyüsüne kapılmış,görevlerimizi item,exp kasılmalarımızı gerceklestiriyorken,yolum yeraltına düşmüştü.Yeraltında güneş asalı bir kardeşim oturmuş,yalnız başına,birşeyler yazıyor.Bu az önceki arkadaştı,hatırladım.Hazır yol düşmüşken,dişiyi kesmeye çabalayalım dedim,1 büyü daha varmış,sonra öğrendim ki kendisi içinde değil o diğer büyü için yardım istiyormuş,hele gönlü güzel kardeşime bak.Kestik,sonra yeşil hidra için yardım istedi,şuan müsait olmadığımı ki zaten tek başımada kesemeyecğim için,Bab-ı Ali'ye geçtim.1 güneş asalı kardeşim daha.Yazdı bana özelden solucana gidermiyiz?Okursa yazımı hak verir şuna benzer bişi yazdım,"Ben gelirim ama gelen adam yok,bölge yeni geldiği için millet önce bir hevesini alsın bu bölgelere kayarlar" Gün içerisinde bunlar sadece 1-2 si.2 gün önce çemberlitaş açık bölgeye yine güneş asalı bir arkadaşımın görevlerini halletmek için grup toplamaya calıştım.Gelen oldu giden oldu 5 ti 10 oldu derken nerden baksan 1 saat milleti çagırdımda çagırdım üzerine birde laf edenler oldu ya neyse onlara değinmeyeceğim.10kişi olduk 3-4 defa denedik,o nasıl bir bölge olmuş be.Insan slotların kalkma süresini bari azaltırdı el insaf.Full büyücüyü tankı nerde buluyorsunuz bu hengamede.Yarımyamalak bir takım halinde gittik el boş,sonra ne mi oldu?1 saatte toplayabildiğimiz o insanlarda uçup gittiler.Velhasıl kelam üzülüyorum bazı şeylerden mahrum kalan insanlara,hele ki oyuna uzun aradan sonra gelipte bu durumda olanlara..
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا