DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?
DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?
Grup bölgelerinin herkese açık kopyaları geldi. Güzel bir düşünce ama boş olan sunucularda tek başımıza halledecek halimiz yok yani. Dolayısıyla görevlerini yapamayanlar, Karaköy'ün dışında bir hayat sürmek zorunda kalıyor. Buna acilen bir çözüm bulunmalı. 

Re: DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?
Sanırım o işi rehber takımı yapıyordu.
ExqosA
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Sunucuda senin gibi 5 kişi daha çıkmıyor mu?
Rehber takımı yok mu şuan? Eğer yoksa acilen oluşturulmalı bir rehber grubu.

Kalabalık olmasa da oynayanlar var tabi ama Karaköy'den çıkmıyorlar ki haklı olarak. "Yardım edecek var mı?" yazıyorum kimsenin umurunda değil. Üstümü dizene kadar bölge atalım demiyorum zaten, görevlerim olsun yeterli.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
İşte senin durumunda olan 5 kişi daha bulursam beraber yaparsınız.LaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 16:20Kalabalık olmasa da oynayanlar var tabi ama Karaköy'den çıkmıyorlar ki haklı olarak. "Yardım edecek var mı?" yazıyorum kimsenin umurunda değil. Üstümü dizene kadar bölge atalım demiyorum zaten, görevlerim olsun yeterli.
Şuanda duğunu sanmıyorum. Ama etrafta cicili bicili gezmeleri falan çok güzel oluyor,oyunculara da yardımcı oluyorlar. Bence de oluşturulmalı.
ExqosA
Bakalım artık ne zamana nasip. Gelecek güncellemeye kadar Karaköy'e girebilsem bari.turkoxHAMSTER yazdı: ↑05 Mar 2018 16:22İşte senin durumunda olan 5 kişi daha bulursam beraber yaparsınız.LaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 16:20Kalabalık olmasa da oynayanlar var tabi ama Karaköy'den çıkmıyorlar ki haklı olarak. "Yardım edecek var mı?" yazıyorum kimsenin umurunda değil. Üstümü dizene kadar bölge atalım demiyorum zaten, görevlerim olsun yeterli.

Orti yazdı:Söz konusu şikayette bulunan oyuncular kendi sunucularında organize olabilirlerse herkese açık olan Çemberlitaş'ta kolaylıkla bu görevleri yapabilirler.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Çok etkileyici açıklamış. Gözlerim yaşardı.