Oyunu kullanmadıysan sende katıl oyunu kullan , hedef 100 oy arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum , şimdiye kadar oy kullanan 19 kişiye çok teşekkür ederim
TIKLA Oyunu kullan =https://www.strawpoll.me/15205005/r
Pazar eklentisini getirmemelerinin nedeni oyunda yoğunluk oluşabileceğinden diye düşünüyorum. Pazarı kuran pc yi açık bırakıp giderse diye korkuyorlar , çünkü sunucularının bunu kaldıramayacağını biliyorlar. Malum bunuda çözemez bu ekip
Fikir güzel , Pazar Eklentisi Gelsin ,EkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Mar 2018 00:32Pazar eklentisini getirmemelerinin nedeni oyunda yoğunluk oluşabileceğinden diye düşünüyorum. Pazarı kuran pc yi açık bırakıp giderse diye korkuyorlar , çünkü sunucularının bunu kaldıramayacağını biliyorlar. Malum bunuda çözemez bu ekippazar kuran 2 saat içinde pazarı bozmazsa o karakter otomatik olarak oyundan çıkış yapsın bunu böyle çözebilirler bence. Ama işte istek lazım arzu lazım neeerdeee
![]()
Aynen bende yıllardır dile getiriyorum ara sıra , oylamanın gidişatıda bu oyunu oynayan İKV oyuncularının bariz ezici çoğunluğu pazar kurmak istiyor oyun içinde. Gel gelelim bir tane yönetici bırakın dikkate almayı , yorum bile yazmadı şu başlığa. Kısacası siz ne derseniz deyin , ne yazarsanız yazın , oyunun bariz çoğunluğuda istese siz oyuncuları bipleyen yok , biz kafamıza göre takılıyoruz işte demeye getiriyorlar