Karaköy Saçması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
berserk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Karaköy Saçması

Mesaj gönderen berserk »

Oyuna tekrar dönme kararı alıp tekrar bırakmış biri olarak söylüyorum bunu :grin: :grin: o son element eşyaları atmayacaktınız o grup bölgelerini getirmeyecektiniz + şu 10 lvl item farkı saçmalığını da yapmayacaktınız . İş işten geçeli çok oluyor bu oyun toparlanmaz bir daha . İnanılmaz bağlı kitle oynar zaten onlar önüne ne sürsen oynayacak adamlar nasıl diyeyim madalyanın rengini mavi yapsanız ohohoho yenilik diye sevinçten uçacak tipler zaten .

Bence birbirimizi yemenin bir anlamı yok hayatımda hiç bir oyunun yöneticiliğini yapmış değilim teknik konulardan da anlamam ben bile bu hamlelerin oyunu kısır döngüye sokacağını ön görüyorum ön göremeyen yönetim utansın ne diyeyim .

Şöyle de bir gözlemimi paylaşayım oyuna hareketlilik falan geldiği yok kendinizi kandırıyorsunuz oyunu aktif oynayan 5 kişi varsa o 5 kişi oynamaya devam ediyor zaten senin amacın yeni oyuncu kapabilmek zaten oynayan adamı geri getirsen ne olur getirmesen ne olur oynayıp 5 ay sonra gene ara vericek o adam sonra madalyanın rengi mavi olsa gene geri gelip takılıp gene gidecek , hamle bu olmamalıydı . 3 tane sunucu bomboş yatıyor farkında mısınız ? Nasıl hareketlilik bu . Oyunu galiba sadece eminönünde toplanan oyunculardan ibaret görüyorsunuz . Mülteci kampı gibi herkes dolmuş zaten 2 sunucuya vohohohoh hareketlilik diyorsunuz şaka mısınız abi ? :') :')

Büyük resmi görmüş çomar gibi algılamayın ama az çok kafası çalışan adam şu oyunun tamamen para-zaman denkleminde olduğunu görür bir şekilde vuralım da parayı zaten bir yerden sonra kapatırız oyunu , önlerine atalım 3 5 bir şey de oyalansınlar vurabildiğimizi vuralım .

Arkadaşlarıyla beraber oynayıp oyundan keyif alanları tenzih ederim herkesin kendi seçimi onlara değil bu yazı o kitle zaten bunun bir oyun olduğunun farkında ve daha düzgün insanlardan oluşuyor daha çok muhabbet etmek için keyif aldığı dostlarıyla ortak bir şeyler yapabilmek için oynuyor ... Onları seviyoruz :) :)
Kullanıcı avatarı
BLacKSaiLS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BLacKSaiLS »

Bu ekibin tüm oyuncuları memnun etme olasılığı zaten yok.Hak veriyorum neredeyse hiçbir yenilik yok düşman yaratıklardan ve büyücü itemlerinin duruşu olsun item isimleri olsun bana göre rezalet.Ama bu demek değildir ki yeni bölge gelmesin ç.t itemlerinin değeri kalmayacak vesaire.Arkadaş neredeyse tüm kitle artık grup bölgelerinden sıkılmış yeni açık bölge,yeni seviye ve yeni yetenek bekliyordu.Yetenek haricinde hepsi oldu ve bunun yanında her ne kadar sığınak grup bölgesine benzer bir yer olsa da Karaköy içerisinde girebileceğin bu tarzda bir yer var ve sonunda bir boss var.6 yıl boyunca aynı itemlerle aynı sarı çift efsunlu itemlerle oynamaktan sıkılmadınız mı? Tabii ki bazı şeylerden ödün vereceksin.Yeni bir şeyler görmek istiyorsan.Bölgede gayet eksiklikler var kendimce bir eleştirimdir bu benim.Ama yerden yerede vurmaya gerek yok.Öyle ya da böyle bu bölge yapıldı.Uzun bir zaman da bu bölge olacak.Oynayıp oynamamak senin elinde.
Eleştirini tabiki yap herşeye eyvallah deme karşı çık ama gerekli ve doğru şeyler hakkında yap.Bu arada hikayesine kesinlikle denecek hiçbir şey görmüyorum ben.Muhteşem ilerliyor.Her görev sonrası heyecanla okuyup anlamaya çalışıyorum.Bu heyecanı geri getirmeleri bile yeterli bence.
Grafik açısından ve yenilik açısından bişeyler beklemeyi uzun zaman önce bıraktım ben.2007 açık beta Eminönü ne ise 2018 Eminönü hala aynı.
"Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da..."
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

berserk yazdı: 06 Mar 2018 00:53 Oyuna tekrar dönme kararı alıp tekrar bırakmış biri olarak söylüyorum bunu :grin: :grin: o son element eşyaları atmayacaktınız o grup bölgelerini getirmeyecektiniz + şu 10 lvl item farkı saçmalığını da yapmayacaktınız . İş işten geçeli çok oluyor bu oyun toparlanmaz bir daha . İnanılmaz bağlı kitle oynar zaten onlar önüne ne sürsen oynayacak adamlar nasıl diyeyim madalyanın rengini mavi yapsanız ohohoho yenilik diye sevinçten uçacak tipler zaten .

Bence birbirimizi yemenin bir anlamı yok hayatımda hiç bir oyunun yöneticiliğini yapmış değilim teknik konulardan da anlamam ben bile bu hamlelerin oyunu kısır döngüye sokacağını ön görüyorum ön göremeyen yönetim utansın ne diyeyim .

Şöyle de bir gözlemimi paylaşayım oyuna hareketlilik falan geldiği yok kendinizi kandırıyorsunuz oyunu aktif oynayan 5 kişi varsa o 5 kişi oynamaya devam ediyor zaten senin amacın yeni oyuncu kapabilmek zaten oynayan adamı geri getirsen ne olur getirmesen ne olur oynayıp 5 ay sonra gene ara vericek o adam sonra madalyanın rengi mavi olsa gene geri gelip takılıp gene gidecek , hamle bu olmamalıydı . 3 tane sunucu bomboş yatıyor farkında mısınız ? Nasıl hareketlilik bu . Oyunu galiba sadece eminönünde toplanan oyunculardan ibaret görüyorsunuz . Mülteci kampı gibi herkes dolmuş zaten 2 sunucuya vohohohoh hareketlilik diyorsunuz şaka mısınız abi ? :') :')

Büyük resmi görmüş çomar gibi algılamayın ama az çok kafası çalışan adam şu oyunun tamamen para-zaman denkleminde olduğunu görür bir şekilde vuralım da parayı zaten bir yerden sonra kapatırız oyunu , önlerine atalım 3 5 bir şey de oyalansınlar vurabildiğimizi vuralım .

Arkadaşlarıyla beraber oynayıp oyundan keyif alanları tenzih ederim herkesin kendi seçimi onlara değil bu yazı o kitle zaten bunun bir oyun olduğunun farkında ve daha düzgün insanlardan oluşuyor daha çok muhabbet etmek için keyif aldığı dostlarıyla ortak bir şeyler yapabilmek için oynuyor ... Onları seviyoruz :) :)
En önemlisini demeyi unutmuşsun :D O tılsımları getirmeyecektiniz :grin:
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lubnatsi »

XxxChesTeRxxX yazdı: 05 Mar 2018 22:34 Hem yeni bölge istiyosunuz hem de 6 yıldır giydiğiniz görmekten kusacağım o mavi kıyafetler çöp oldu diye ağlıyosunuz ne istediğinizi önce bi bilin sonra söyleyin.
Biz yeni bölge istiyorduk evet ağzımıza 1 parmak bal çalınmasını ve bizi çemberlitaş gibi 3 4 yıl daha oyalayacak işler değil. Hatta çemberlitaş geldiğinde bıçak sırtı kılıcı ilk gördüğümde de aynı eleştiriyi yapmıştım, tamamen Japon yapımı bir oyundan çalıntıydı modellemeler ve şimdi dönüp karaköye baktığımıza yine çalıntı boş boş eşyalar getirildi demek istiyorum ki üzerine düşünülmemiş emek verilmemiş bir bölge bu. Bak sana şunu gönül rahatlığıyla ve o kadar emin söyleyebilirim ki bundan en fazla 1.5-2 yıl sonra Karaköy hakkında düşündüklerin çemberlitaş hakkında düşündüklerinden fazla ya da eksik olmayacak çünkü setini dizen insanlar yapacak bir şey bulamayacak çünkü YOK yani yok ne yapalım o önümüze çıkardıkları pelerinli adamı kestik setleri dizdik ne yapalım ? Çemberlitaş bir uğraş üzerine kuruluydu bize vakit geçirttirebiliyordu her ne kadar kanser etse de ama bu yeni bölge ya şaka gibi hala göremiyorsunuz sanırım neyin amaçlandığını.
Resim
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 23:02
lubnatsi yazdı: 05 Mar 2018 21:52
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 18:20 Levazimdan Galata ya kadar yürüyüp "Yok ya olmamış bu bölge" diyenler çoğalmış. Açıkçası ben ve ekibim yoğunlukta oynamayı sevmediğimiz için 5 yıl önce terkettigimiz anka sunucusuna geri döndük. Bölgeden de çok memnunuz. Gerek senaryo gerek müzikler gerekse iç mekanlar muazzam. Oynanış bakımından da yeni bir heyecan geldi. Diğer sunuculardan birinde olsam bu kadar memnun olur muydun bilmiyorum. O konuda size hak veriyorum.
Savaşçımda 52 levele kadar kastım merak etmeyin her yeri ve her canavarı görmüş bulunmaktayım. Meranda gayet hareketlilik söz konusu aktif bir şekilde 50 60 ( bana göre yeterli bir sayı ) kişi oynuyor bu 500 olsa da farketmez benim için 'Yok ya bu bölge olmamış'.
2007 den beri oynayan biri olarak ben beğendim diyorum. Fikrine saygım var. Hikaye, müzikler ve atmosfer şuana kadarki en iyi bölge bana göre. Oynanış hakkında yorum yapmak için erken.
Şu konuda hemfikiriz sanırım, müzikler bizi hiç bir zaman baymadı evet hatta bir kaçını indirip dinlediğimi dahi hatırlıyorum bu konuda İKV gerçekten çok başarılı. Fakat sen şimdi geldin dedin ki o EFSANE Arzuhalci görev metinleri, Philoetheos görevlerini vb. boşa sayıyorum ve bu yeni gelen bölgedeki MODERN metinler daha iyi, zerre kadar katılmıyorum kusura bakma :)
Resim
Kullanıcı avatarı
lubnatsi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

BLacKSaiLS yazdı: 06 Mar 2018 02:31 Bu ekibin tüm oyuncuları memnun etme olasılığı zaten yok.Hak veriyorum neredeyse hiçbir yenilik yok düşman yaratıklardan ve büyücü itemlerinin duruşu olsun item isimleri olsun bana göre rezalet.Ama bu demek değildir ki yeni bölge gelmesin ç.t itemlerinin değeri kalmayacak vesaire.Arkadaş neredeyse tüm kitle artık grup bölgelerinden sıkılmış yeni açık bölge,yeni seviye ve yeni yetenek bekliyordu.Yetenek haricinde hepsi oldu ve bunun yanında her ne kadar sığınak grup bölgesine benzer bir yer olsa da Karaköy içerisinde girebileceğin bu tarzda bir yer var ve sonunda bir boss var.6 yıl boyunca aynı itemlerle aynı sarı çift efsunlu itemlerle oynamaktan sıkılmadınız mı? Tabii ki bazı şeylerden ödün vereceksin.Yeni bir şeyler görmek istiyorsan.Bölgede gayet eksiklikler var kendimce bir eleştirimdir bu benim.Ama yerden yerede vurmaya gerek yok.Öyle ya da böyle bu bölge yapıldı.Uzun bir zaman da bu bölge olacak.Oynayıp oynamamak senin elinde.
Eleştirini tabiki yap herşeye eyvallah deme karşı çık ama gerekli ve doğru şeyler hakkında yap.Bu arada hikayesine kesinlikle denecek hiçbir şey görmüyorum ben.Muhteşem ilerliyor.Her görev sonrası heyecanla okuyup anlamaya çalışıyorum.Bu heyecanı geri getirmeleri bile yeterli bence.
Grafik açısından ve yenilik açısından bişeyler beklemeyi uzun zaman önce bıraktım ben.2007 açık beta Eminönü ne ise 2018 Eminönü hala aynı.
Biz İKV oyuncuları olarak beklemeye alışkınız artık, böyle özensiz bir bölge çıkaracaklarına 1 2 sene daha üzerinde çalışıp çok daha güzel işler başarabilirlerdi ama onlar 1 milyon mutlu müşteri değil 1 milyon TL istediler ve istedikleri de oluyor. Elbette kimse memnun olmaz ama insanların görmek istediği şey biraz da olsun emek kırıntısı sanırım yoksa ben demiyorum ki herkes %100 memnun olacak yok öyle bir şey. Evet şu konuda haklısın ki yenilik gelince bazı şeylerden ödün vereceğiz ama bu ödün vereceğimiz şeyler 3 4 yıllık emeklerimiz olmamalı bence. Görev hikayeleri konusunda da şöyle bir şey söyleyeyim, ilk gün oyuna girdiğimde Karakadın'a 50şer 50şer malzeme götürmekten iflahım patladı ve sonunda dedim ki ' yeter ulan bölge ile mi uğraşacağım bu kadına materyal mi götürmekle uğraşacağım ' dedim. Hatta şöyle söyleyeyim görevlerin devamına internetten baktım inan önümüzde 10 15 görev varsa 12 tanesi AMELELİK üzerine kurulu tıpkı şu 5 levelde Necmi'nin ' Kahvemi Köpüklü Severim ' görevi gibi ya ayak işleri ya da 50 şer maden işleri ile dolu siz hala ne hikayesi diyorsunuz ben bilmiyorum açıkçası :).
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

lubnatsi yazdı: 06 Mar 2018 15:50
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 23:02
lubnatsi yazdı: 05 Mar 2018 21:52
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 18:20 Levazimdan Galata ya kadar yürüyüp "Yok ya olmamış bu bölge" diyenler çoğalmış. Açıkçası ben ve ekibim yoğunlukta oynamayı sevmediğimiz için 5 yıl önce terkettigimiz anka sunucusuna geri döndük. Bölgeden de çok memnunuz. Gerek senaryo gerek müzikler gerekse iç mekanlar muazzam. Oynanış bakımından da yeni bir heyecan geldi. Diğer sunuculardan birinde olsam bu kadar memnun olur muydun bilmiyorum. O konuda size hak veriyorum.
Savaşçımda 52 levele kadar kastım merak etmeyin her yeri ve her canavarı görmüş bulunmaktayım. Meranda gayet hareketlilik söz konusu aktif bir şekilde 50 60 ( bana göre yeterli bir sayı ) kişi oynuyor bu 500 olsa da farketmez benim için 'Yok ya bu bölge olmamış'.
2007 den beri oynayan biri olarak ben beğendim diyorum. Fikrine saygım var. Hikaye, müzikler ve atmosfer şuana kadarki en iyi bölge bana göre. Oynanış hakkında yorum yapmak için erken.
Şu konuda hemfikiriz sanırım, müzikler bizi hiç bir zaman baymadı evet hatta bir kaçını indirip dinlediğimi dahi hatırlıyorum bu konuda İKV gerçekten çok başarılı. Fakat sen şimdi geldin dedin ki o EFSANE Arzuhalci görev metinleri, Philoetheos görevlerini vb. boşa sayıyorum ve bu yeni gelen bölgedeki MODERN metinler daha iyi, zerre kadar katılmıyorum kusura bakma :)
Modern metinler mi? Buradaki görevlerin modern olduğunu nerden çıkardın. Senaryoyu burdadan okuyabilirsin:

viewtopic.php?f=46&t=148926
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

ikomanche yazdı: 06 Mar 2018 15:09
berserk yazdı: 06 Mar 2018 00:53 Oyuna tekrar dönme kararı alıp tekrar bırakmış biri olarak söylüyorum bunu :grin: :grin: o son element eşyaları atmayacaktınız o grup bölgelerini getirmeyecektiniz + şu 10 lvl item farkı saçmalığını da yapmayacaktınız . İş işten geçeli çok oluyor bu oyun toparlanmaz bir daha . İnanılmaz bağlı kitle oynar zaten onlar önüne ne sürsen oynayacak adamlar nasıl diyeyim madalyanın rengini mavi yapsanız ohohoho yenilik diye sevinçten uçacak tipler zaten .

En önemlisini demeyi unutmuşsun :D O tılsımları getirmeyecektiniz :grin:
60 levelde birde tılsımlar çöp oluyor 59 da sabitlenmiş deniliyor sürüm notlarında onlar da farkında nasıl bir dengesizlik yarattıklarının :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Şunuda belirtmek lazım tılsımlar ne kadarda yapılan bir hata olsada Karaköy'ün gelip,çt itemlerinin değerini ve hasarını kaybetmesi bundan sonraki kişilere karaköy itemi dizmek cazip gelecek... çt de uğraşacağına görevi yapıp 59 itemler dizer
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön