Bence birbirimizi yemenin bir anlamı yok hayatımda hiç bir oyunun yöneticiliğini yapmış değilim teknik konulardan da anlamam ben bile bu hamlelerin oyunu kısır döngüye sokacağını ön görüyorum ön göremeyen yönetim utansın ne diyeyim .
Şöyle de bir gözlemimi paylaşayım oyuna hareketlilik falan geldiği yok kendinizi kandırıyorsunuz oyunu aktif oynayan 5 kişi varsa o 5 kişi oynamaya devam ediyor zaten senin amacın yeni oyuncu kapabilmek zaten oynayan adamı geri getirsen ne olur getirmesen ne olur oynayıp 5 ay sonra gene ara vericek o adam sonra madalyanın rengi mavi olsa gene geri gelip takılıp gene gidecek , hamle bu olmamalıydı . 3 tane sunucu bomboş yatıyor farkında mısınız ? Nasıl hareketlilik bu . Oyunu galiba sadece eminönünde toplanan oyunculardan ibaret görüyorsunuz . Mülteci kampı gibi herkes dolmuş zaten 2 sunucuya vohohohoh hareketlilik diyorsunuz şaka mısınız abi ?
Büyük resmi görmüş çomar gibi algılamayın ama az çok kafası çalışan adam şu oyunun tamamen para-zaman denkleminde olduğunu görür bir şekilde vuralım da parayı zaten bir yerden sonra kapatırız oyunu , önlerine atalım 3 5 bir şey de oyalansınlar vurabildiğimizi vuralım .
Arkadaşlarıyla beraber oynayıp oyundan keyif alanları tenzih ederim herkesin kendi seçimi onlara değil bu yazı o kitle zaten bunun bir oyun olduğunun farkında ve daha düzgün insanlardan oluşuyor daha çok muhabbet etmek için keyif aldığı dostlarıyla ortak bir şeyler yapabilmek için oynuyor ... Onları seviyoruz