Karaköy Saçması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Karaköy Saçması

Mesaj gönderen besiktasask »

BeyniOlmayanAdam yazdı: 05 Mar 2018 22:08
diltemiz yazdı: 05 Mar 2018 22:05
lubnatsi yazdı: 05 Mar 2018 22:01 Şunu da ekleyeyim ki Bıçak Sırtı Kılıç oyuna eklendiğinde Ecel Getiren çöp olmamıştı sadece bir tık aşağısında kalmıştı kılıcın ;)
Neticede eski kılıç çöp oldu kullanmamaya başladık aynı durum.
Bak şimdi miraderim , bu oyun bir MMORPG oyunu. Burada Kılıçta eskir , Ecel 'de gelir . Bu adamlar para kazanmak için yapıyorlar bu oyunu. Sen diyorsun ki plus pahalı. Böyle bi saçmalık mı olur miraderim. Günde 75 kuruş atsan alırsın plus , 2 gün ekmek yeme plus al miraderim , lütfen her şeyi eleştirmeyelim
:)
Resim
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

lubnatsi yazdı: 05 Mar 2018 18:06 Meran sunucusunun yavaş yavaş ölmesinden mütebellit ben de oyuna çok nadir giriyordum, Karaköy güncellemesi duyurulunca oyuna ve sunucumuza yeni bir kan gelir diye çok heveslenmiş ve heyecanlanmıştım. Ta ki fragmanı görene kadar :( Fragman gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattı ama yine de oynanışı keyifli olur umuduyla güncellemeyi kurdum ve Karaköy'e giriş yaptım fakat yönetim yine beni şaşırtmayarak yeni gelen bölgeyle sadece ağzımıza 1 parmak bal çalmış onu gördüm. Size güncellemeyi 10 yılı geçen İstanbul Kıyamet Vakti tecrübelerimle anlatmak isterim ;

-İKV artık tamamen amacından sapmış ve sadece para-zaman odaklı bir oyun haline gelmiştir. Yeni gelen güncelleme tamamen biz oyuncuları oyalamak ve yönetimden daha fazla şey istememizi önlemek içindir, öyle ki yeni gelen yaratıklarda zerre kadar 'yenilik-yaratıcılık' göremedim, yine klasik fareadamlar ve 2.Cihan Harbi özentisi top modelleri ve pelerinli bir eleman.

-Çemberlitaş eklentisi ile insanların kendini yırtıp dizdiği setleri 1 gecede çöp ettiler. Hepimizin yıllarca uğraştığı, asalarını parlattığı eşyalar yeni gelen seviyeler sayesinde çöp konumuna döndüler, onun yerine bir bu kadar daha uğraşıp düşürebileceğimiz yeni deli saçması eşyalar getirildi.

-Oyunda 10 dakika düşmeden oynayabilirseniz tebrik etmek gerekiyor gerçekten. Şahsen ben oyuna girdiğimden beri daha doğru düzgün bağlı kalamadım oyuna.

-Yeni gelen bölge için çok fazla emek sarf edildiğini zannetmiyorum, gerek hikayesinin sıradanlığı ( görev metinleri de dahil ) gerek ise bölgenin yapısı beni hiç heyecanlandırmadı. Şunu istisnasız bir şekilde kabul ediyoruzdur sanırım, oyuna gelen en iyi güncelleme Derindeki Sır idi. Bu güncellemeyle gerçekten çok müthiş bir iş başarmıştı İKV ekibi çünkü daha o güne kadar görülmemiş güzellikte bir bölge, yaratıklar, NPC'ler ve görevler ile karşı karşıya kalmıştık. Yine de 39 leveldeki keyfi vermese de çok emek verilip başarılmış bir bölgeydi ardından gelen sığınaklar ve çemberlitaş eklentileriyle yavaş yavaş bütün keyif kaybolmaya başladı ve sonunda da Karaköy denen çöplük önümüze sunuldu.

Sonuç olarak tekrardan oyuna nadir girmeye karar verdim, karakterlerim 49 level olarak duracak veyahut 54 levele kadar kasıp bırakacağım. Şu oyuna İzdüşümm, Kindarr ve Captain ATX gibi isimlerle başlamıştım, gerçekten hayatımın en güzel yıllarıydı, sohbetler muhabbetler arkadaşlıklar inanılmazdı. Fakat böyle güzel bir oyunun bu durumlara geldiğini görmek çok ama çok üzücü umarım bundan sonra yapılacak çalışmalarda biraz daha oyuncuları düşünürler. Fikirlerime katılmayanlar elbet olabilir yorumlarını belirtebilirler , herkese keyifli forumlar diliyorum.
Her dediğinin altına imzamı atarım, noktasına virgülüne kadar %100 katılıyorum. Eline sağlık çok güzel yazmışsın. Anlayamadığım şey şu; Derindeki Sır paketini oynamış, eski İKV'yi bilen kişiler nasıl oluyor da bu güncellemeyi beğenebiliyor aklım almıyor.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Hem yeni bölge istiyosunuz hem de 6 yıldır giydiğiniz görmekten kusacağım o mavi kıyafetler çöp oldu diye ağlıyosunuz ne istediğinizi önce bi bilin sonra söyleyin.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Kemoterapi masraflarınızı karşılayan bir konu.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

lubnatsi yazdı: 05 Mar 2018 21:52
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 18:20 Levazimdan Galata ya kadar yürüyüp "Yok ya olmamış bu bölge" diyenler çoğalmış. Açıkçası ben ve ekibim yoğunlukta oynamayı sevmediğimiz için 5 yıl önce terkettigimiz anka sunucusuna geri döndük. Bölgeden de çok memnunuz. Gerek senaryo gerek müzikler gerekse iç mekanlar muazzam. Oynanış bakımından da yeni bir heyecan geldi. Diğer sunuculardan birinde olsam bu kadar memnun olur muydun bilmiyorum. O konuda size hak veriyorum.
Savaşçımda 52 levele kadar kastım merak etmeyin her yeri ve her canavarı görmüş bulunmaktayım. Meranda gayet hareketlilik söz konusu aktif bir şekilde 50 60 ( bana göre yeterli bir sayı ) kişi oynuyor bu 500 olsa da farketmez benim için 'Yok ya bu bölge olmamış'.
2007 den beri oynayan biri olarak ben beğendim diyorum. Fikrine saygım var. Hikaye, müzikler ve atmosfer şuana kadarki en iyi bölge bana göre. Oynanış hakkında yorum yapmak için erken.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 23:02
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 18:20 Levazimdan Galata ya kadar yürüyüp "Yok ya olmamış bu bölge" diyenler çoğalmış. Açıkçası ben ve ekibim yoğunlukta oynamayı sevmediğimiz için 5 yıl önce terkettigimiz anka sunucusuna geri döndük. Bölgeden de çok memnunuz. Gerek senaryo gerek müzikler gerekse iç mekanlar muazzam. Oynanış bakımından da yeni bir heyecan geldi. Diğer sunuculardan birinde olsam bu kadar memnun olur muydun bilmiyorum. O konuda size hak veriyorum.
Savaşçımda 52 levele kadar kastım merak etmeyin her yeri ve her canavarı görmüş bulunmaktayım. Meranda gayet hareketlilik söz konusu aktif bir şekilde 50 60 ( bana göre yeterli bir sayı ) kişi oynuyor bu 500 olsa da farketmez benim için 'Yok ya bu bölge olmamış'.
2007 den beri oynayan biri olarak ben beğendim diyorum. Fikrine saygım var. Hikaye, müzikler ve atmosfer şuana kadarki en iyi bölge bana göre. Oynanış hakkında yorum yapmak için erken.
Derindeki sırdan iyi mi bu paket sence? Büyük çöküş 2012 gblerden sonra oldu en çok bundan önce oyunda günlük aktif sayısı 11 bin kişi forumda ise 1200 civarında kişi aktif olmuştu sence tutunabilecekler mi o zaman sadece plus paket vardı element vardı saldırı savunmanın önemi vardı astronomik rakamlara sahip değildi çoğu oyuncu sence [eski oyuncuları çekebilecek mi?] Ya da şu soru daha mantıklı olur ;
Kendinde tutabilecek mi?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

KraToSs yazdı: 05 Mar 2018 23:20
Derindeki sırdan iyi mi bu paket sence? Büyük çöküş 2012 gblerden sonra oldu en çok bundan önce oyunda günlük aktif sayısı 11 bin kişi forumda ise 1200 civarında kişi aktif olmuştu sence tutunabilecekler mi o zaman sadece plus paket vardı element vardı saldırı savunmanın önemi vardı astronomik rakamlara sahip değildi çoğu oyuncu sence [eski oyuncuları çekebilecek mi?] Ya da şu soru daha mantıklı olur ;
Kendinde tutabilecek mi?
Dediğim gibi oynanış hakkında bir kıyaslama yapmıyorum. Çünkü erken. Meteor da yeralti da İKV nin doruk noktalariydi. Ama kitle sayesindeydi bu.
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Bence sen yonetimden birisin çünkü bir dedigin bir dedigini tutmuyor.

Ya bayadir oyun oynamıyorsun güncelleme geldi diye oyuma girip 1 2 ay takilip sonra birakacakmissin diye geliyor bana.

Neyini begendin cok merak ediyorum ortada boss kesecek canavar yok yahu dar sokaklar birbiriyle ayni canavarlar ve hele ki itemlere bişey deniyorum tamamen skandal 2018 yılında bu tür asalar nasil oyuna gelir yahu ben kahkaha atiyorum resmen o asalari gördükçe.

Birde hic bir oyunda para verilen ürün bosa gitmez ve asla level artsa dabi karakter hasari düşmez bu tamamen ikv yonetiminin para akisini hizlandirmasindan kaynakliyor kondrit tilsim icin m.akomdrit uretim icin vay be ustunde çalıştıkları bölgeye bak :) helal olsun bide bireysel bolge.diyorlar boreyselligin ne olduğunu biri öğreti versin devlere.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

yunusreyy yazdı: 05 Mar 2018 23:53 Bence sen yonetimden birisin çünkü bir dedigin bir dedigini tutmuyor.

Ya bayadir oyun oynamıyorsun güncelleme geldi diye oyuma girip 1 2 ay takilip sonra birakacakmissin diye geliyor bana.

Neyini begendin cok merak ediyorum ortada boss kesecek canavar yok yahu dar sokaklar birbiriyle ayni canavarlar ve hele ki itemlere bişey deniyorum tamamen skandal 2018 yılında bu tür asalar nasil oyuna gelir yahu ben kahkaha atiyorum resmen o asalari gördükçe.

Birde hic bir oyunda para verilen ürün bosa gitmez ve asla level artsa dabi karakter hasari düşmez bu tamamen ikv yonetiminin para akisini hizlandirmasindan kaynakliyor kondrit tilsim icin m.akomdrit uretim icin vay be ustunde çalıştıkları bölgeye bak :) helal olsun bide bireysel bolge.diyorlar boreyselligin ne olduğunu biri öğreti versin devlere.
Yönetimden falan değilim. Uzun zamandır da sürekli oynuyorum. Hemen de bırakmam çünkü aylardır ekip olarak bu güncellemeye hazırlandık, onlarca tılsım bastık, binlerce maden çektik ve sunucumuzun ilk 59 karakteri de benim karakterim. Bu kadar emeği beğenmediğim bir güncellemeye harcayacak değilim. Ayrıca oyunun hikayesiyle uzun zamandır haşır neşirim. Okumak istersen Karaköy'ün senaryosunu bu konuda yazdım

viewtopic.php?f=46&t=148926

2009-2013 Anka as kadro ekibi olarak hol geldikten sonra Teşkilat'a geçip kalabalıktan faydalanmıştık. Güncelleme ile beraber de karakterlerimizi tekrar Anka'ya aktarıp sakin ve kaliteli insanların olduğu sunucumuzda yeni paketi oynamaya başladık. Hepimiz çok memnunuz. Memnuniyetsizliğiniz sunucunuzdaki kitleden kaynaklanıyor olabilir buna dediğim gibi lafım yok. Kaliteli bir ekiple oynamak, bölgenin tadını çıkarmak istiyorsan sunucumuza beklerim. Bizzat görevlerine yardım da ederiz.
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

turkoxHAMSTER yazdı: 06 Mar 2018 00:02
yunusreyy yazdı: 05 Mar 2018 23:53 Bence sen yonetimden birisin çünkü bir dedigin bir dedigini tutmuyor.

Yönetimden falan değilim. Uzun zamandır da sürekli oynuyorum. Hemen de bırakmam çünkü aylardır ekip olarak bu güncellemeye hazırlandık, onlarca tılsım bastık, binlerce maden çektik ve sunucumuzun ilk 59 karakteri de benim karakterim. Bu kadar emeği beğenmediğim bir güncellemeye harcayacak değilim. Ayrıca oyunun hikayesiyle uzun zamandır haşır neşirim. Okumak istersen Karaköy'ün senaryosunu bu konuda yazdım

viewtopic.php?f=46&t=148926

2009-2013 Anka as kadro ekibi olarak hol geldikten sonra Teşkilat'a geçip kalabalıktan faydalanmıştık. Güncelleme ile beraber de karakterlerimizi tekrar Anka'ya aktarıp sakin ve kaliteli insanların olduğu sunucumuzda yeni paketi oynamaya başladık. Hepimiz çok memnunuz. Memnuniyetsizliğiniz sunucunuzdaki kitleden kaynaklanıyor olabilir buna dediğim gibi lafım yok. Kaliteli bir ekiple oynamak, bölgenin tadını çıkarmak istiyorsan sunucumuza beklerim. Bizzat görevlerine yardım da ederiz.
Cok pardon ya dostum ben yanlis alıntıladım ustteki arkadasa yazacaktım:)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön