Plus paket açıklaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Agafbey850
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Plus paket açıklaması

Mesaj gönderen Agafbey850 »

Açıklamayı okudum ve şöyle birşey dikkatimi çekti plussuz kişilerinde girebileceği boş sunucular var tamam boş sunucu varda adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor genişletmeyide düşünmüyoruz demiş yani kısaca demek istemişki yeni oyuncuya gerek yok bize eski oyuncular yeter nediyim yönetim bile önemsemiyor iyi geceler...
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Plus paket açıklaması

Mesaj gönderen diltemiz »

Agafbey850 yazdı: 05 Mar 2018 03:07 Açıklamayı okudum ve şöyle birşey dikkatimi çekti plussuz kişilerinde girebileceği boş sunucular var tamam boş sunucu varda adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor genişletmeyide düşünmüyoruz demiş yani kısaca demek istemişki yeni oyuncuya gerek yok bize eski oyuncular yeter nediyim yönetim bile önemsemiyor iyi geceler...
''adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor ''

Sunucular arası karakter transfer hakkı diye birşey var. Dükkana girerseniz görürsünüz bi zahmet. 4
O kadar boş konu ki şuan bu açılan ...
Bi zahmet alsın madem , ay çok pahalı ay alamadık diyorsanız , yönetimin nerden para kazanacağıda faiili meçhuldür. Bu sureçte oyun nasıl ayakta kalabilir bu ada ayrı muammadır.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Academy of War

Mesaj gönderen Kayihan »

Yaklasik 3 5 ay haftasonu plussuz arkadaslar giremicek gibi gözüküyor
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
Sadraazam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lodos Sert Eser

Mesaj gönderen Sadraazam »

Agafbey850 yazdı: 05 Mar 2018 03:07 Açıklamayı okudum ve şöyle birşey dikkatimi çekti plussuz kişilerinde girebileceği boş sunucular var tamam boş sunucu varda adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor genişletmeyide düşünmüyoruz demiş yani kısaca demek istemişki yeni oyuncuya gerek yok bize eski oyuncular yeter nediyim yönetim bile önemsemiyor iyi geceler...
Ukâla ukâla konuşmayınız rica edeceğim. Eminönü sunucusunda yıllardır oynamış, ancak plus olmadığından ötürü giremeyen nice arkadaşlarımız var.
Onların yerine yeni gelen ve taşınan kitle yoluna baksın.
:flag_tr: Kılıcı İnsafsız Bir Beceriyle Kullanan Türk’ün Eli, Yendiği İnsanların Yarasını Sarmakta Da Ustadır. :flag_tr:
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön