Plus paket açıklaması
- Agafbey850
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Plus paket açıklaması
Açıklamayı okudum ve şöyle birşey dikkatimi çekti plussuz kişilerinde girebileceği boş sunucular var tamam boş sunucu varda adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor genişletmeyide düşünmüyoruz demiş yani kısaca demek istemişki yeni oyuncuya gerek yok bize eski oyuncular yeter nediyim yönetim bile önemsemiyor iyi geceler...
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Plus paket açıklaması
''adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor ''Agafbey850 yazdı: ↑05 Mar 2018 03:07 Açıklamayı okudum ve şöyle birşey dikkatimi çekti plussuz kişilerinde girebileceği boş sunucular var tamam boş sunucu varda adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor genişletmeyide düşünmüyoruz demiş yani kısaca demek istemişki yeni oyuncuya gerek yok bize eski oyuncular yeter nediyim yönetim bile önemsemiyor iyi geceler...
Sunucular arası karakter transfer hakkı diye birşey var. Dükkana girerseniz görürsünüz bi zahmet. 4
O kadar boş konu ki şuan bu açılan ...
Bi zahmet alsın madem , ay çok pahalı ay alamadık diyorsanız , yönetimin nerden para kazanacağıda faiili meçhuldür. Bu sureçte oyun nasıl ayakta kalabilir bu ada ayrı muammadır.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
-
Kayihan
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Academy of War
Yaklasik 3 5 ay haftasonu plussuz arkadaslar giremicek gibi gözüküyor
- Sadraazam
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Lodos Sert Eser
Ukâla ukâla konuşmayınız rica edeceğim. Eminönü sunucusunda yıllardır oynamış, ancak plus olmadığından ötürü giremeyen nice arkadaşlarımız var.Agafbey850 yazdı: ↑05 Mar 2018 03:07 Açıklamayı okudum ve şöyle birşey dikkatimi çekti plussuz kişilerinde girebileceği boş sunucular var tamam boş sunucu varda adam eminönünde açmış tılsıma meran a girse ne olur sanki ordan hesabına devammı edebiliyor genişletmeyide düşünmüyoruz demiş yani kısaca demek istemişki yeni oyuncuya gerek yok bize eski oyuncular yeter nediyim yönetim bile önemsemiyor iyi geceler...
Onların yerine yeni gelen ve taşınan kitle yoluna baksın.
UĞRUNA ÖLÜNEBİLECEK BİR ŞEY GÖSTER ! >>>Göster