Karaköy Silahlarına Yükseltme!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: Karaköy Silahlarına Yükseltme!!!

Mesaj gönderen Thrashmetal »

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Mar 2018 23:07 Npc'deki mor asanin reçetesine bakmadan ağlayanları görüyorum. Adamlar geçiş eşyaları yapmış bu asalar uber güçlü asalar değil Demirci rustemdeki Yücelen halit mor balyoz gibi bir şey. Reçetesi de 1 saat maden çekip üretilebilecek kadar kolay. Oyuna girmeden burdan ahkam kesmeyin arkadaşlar.
Ama nitekim de sıfır kelvin asa dan güçlü en azından 59 seviye olduğunda hasar azalması yaşamayacağın asa
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

turkoxHAMSTER yazdı: 03 Mar 2018 23:07 Npc'deki mor asanin reçetesine bakmadan ağlayanları görüyorum. Adamlar geçiş eşyaları yapmış bu asalar uber güçlü asalar değil Demirci rustemdeki Yücelen halit mor balyoz gibi bir şey. Reçetesi de 1 saat maden çekip üretilebilecek kadar kolay. Oyuna girmeden burdan ahkam kesmeyin arkadaşlar.
Katılıyorum, dikkat ederseniz teaserdeki pek çok asa kimsede yok. Bunlar sıradan eşyalar
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

TOLGARDA yazdı: 03 Mar 2018 23:13
Katılıyorum, dikkat ederseniz teaserdeki pek çok asa kimsede yok. Bunlar sıradan eşyalar
Yok abi zaten. 3 tane saf isteyen reçeteyi üretmek 1 saat sürüyor. Bırakın da o kadar üretilsin. Kimsenin boss eşyası düşürdüğü yok sarı veya mor geçiş itemleri var bildiğin normal fevzi cevriye asa gibi bir şey. Bossları kesmeden nereye üstünüzü diziyosunuz. Hakirden materyal almak için 59 olmak lazım. 59'da da üstünde az buçuk eşya olmazsa hasarın 40 lvl adam kadar oluyor. O yüzden kolay üretilebilecek eşyalar koymuşlar.
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Az daha zor olsa bu sefer "niye bu kadar zor" diyeceksiniz. Kaldı ki bunlar "geçici nadide" eşyalar. 59a geçişi sağlamak için yapılmış. Bu oyunu sadece siz oynamıyorsunuz, geriden gelen arkadaşlara bir şans tanınması lazım. Bu şans gerek sarı itemlerin gerekse geçici morların üretim kolaylığı. Siz olaya ben merkezli bakıyorsunuz, yönetici kadro oyuncuların tümüne bakarak karar alıyor.
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

Aslında sorun şurda arttırıcı olmadıgı halde çok fazla maden cektiler (mavi john falan) bunlar safran jade gibi düşük oranda degilmi ki ?
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Mustafaxbuken yazdı: 03 Mar 2018 23:20 Aslında sorun şurda arttırıcı olmadıgı halde çok fazla maden cektiler (mavi john falan) bunlar safran jade gibi düşük oranda degilmi ki ?
İşin İlginç ve komik olan tarafıda bu , nasıl bu kadar çabuk ? :thinking_face: :thinking_face:

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Soydere044
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Soydere044 »

SAIM yazdı: 03 Mar 2018 22:30 Yetkili arkadaşlara duyrulur..! Hasarımız düştü mor asa ürettik lakin yükseltme istiyoruz karaköy silahlarına... :blush:
Şuan gelmemeli çok erken olur , Karaköyü bitirir.
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 23:12
Cankurtarann yazdı: 03 Mar 2018 22:54
diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 22:46
Cankurtarann yazdı: 03 Mar 2018 22:43
SAIM yazdı: 03 Mar 2018 22:30 Yetkili arkadaşlara duyrulur..! Hasarımız düştü mor asa ürettik lakin yükseltme istiyoruz karaköy silahlarına... :blush:
Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
Çok güzel bir yere vurgu yapmışsınız , sözüm ona Oyun Yönetimi bölge sanıldığı kadar kolay olmayacak denmişti üstünden 1-2 gün geçti bakıyorum çoğu kişi silahlarını ve üstünü dizmeyi başarmış.
Çemberlitaş Zamanında bu kadar kolay olmamıştı.
Acaba yönetim bunun farkındamıdır?? :thinking_face:
Orası vahim bir konu . İstersen açmayalım ':) .
Güya birde bölge zor olacaktı şu işe bakar mısın ? :thinking_face:

Zor aslında . Canım çıktı 40 Tane Transistör için . En sonunda sağlam bi grup buldum da hızlı kesim yaptık .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön