Ama nitekim de sıfır kelvin asa dan güçlü en azından 59 seviye olduğunda hasar azalması yaşamayacağın asaturkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Mar 2018 23:07 Npc'deki mor asanin reçetesine bakmadan ağlayanları görüyorum. Adamlar geçiş eşyaları yapmış bu asalar uber güçlü asalar değil Demirci rustemdeki Yücelen halit mor balyoz gibi bir şey. Reçetesi de 1 saat maden çekip üretilebilecek kadar kolay. Oyuna girmeden burdan ahkam kesmeyin arkadaşlar.
Karaköy Silahlarına Yükseltme!!!
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Re: Karaköy Silahlarına Yükseltme!!!
Katılıyorum, dikkat ederseniz teaserdeki pek çok asa kimsede yok. Bunlar sıradan eşyalarturkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Mar 2018 23:07 Npc'deki mor asanin reçetesine bakmadan ağlayanları görüyorum. Adamlar geçiş eşyaları yapmış bu asalar uber güçlü asalar değil Demirci rustemdeki Yücelen halit mor balyoz gibi bir şey. Reçetesi de 1 saat maden çekip üretilebilecek kadar kolay. Oyuna girmeden burdan ahkam kesmeyin arkadaşlar.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Yok abi zaten. 3 tane saf isteyen reçeteyi üretmek 1 saat sürüyor. Bırakın da o kadar üretilsin. Kimsenin boss eşyası düşürdüğü yok sarı veya mor geçiş itemleri var bildiğin normal fevzi cevriye asa gibi bir şey. Bossları kesmeden nereye üstünüzü diziyosunuz. Hakirden materyal almak için 59 olmak lazım. 59'da da üstünde az buçuk eşya olmazsa hasarın 40 lvl adam kadar oluyor. O yüzden kolay üretilebilecek eşyalar koymuşlar.TOLGARDA yazdı: ↑03 Mar 2018 23:13Katılıyorum, dikkat ederseniz teaserdeki pek çok asa kimsede yok. Bunlar sıradan eşyalarturkoxHAMSTER yazdı: ↑03 Mar 2018 23:07 Npc'deki mor asanin reçetesine bakmadan ağlayanları görüyorum. Adamlar geçiş eşyaları yapmış bu asalar uber güçlü asalar değil Demirci rustemdeki Yücelen halit mor balyoz gibi bir şey. Reçetesi de 1 saat maden çekip üretilebilecek kadar kolay. Oyuna girmeden burdan ahkam kesmeyin arkadaşlar.
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
Az daha zor olsa bu sefer "niye bu kadar zor" diyeceksiniz. Kaldı ki bunlar "geçici nadide" eşyalar. 59a geçişi sağlamak için yapılmış. Bu oyunu sadece siz oynamıyorsunuz, geriden gelen arkadaşlara bir şans tanınması lazım. Bu şans gerek sarı itemlerin gerekse geçici morların üretim kolaylığı. Siz olaya ben merkezli bakıyorsunuz, yönetici kadro oyuncuların tümüne bakarak karar alıyor.
FATALFORCE
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Aslında sorun şurda arttırıcı olmadıgı halde çok fazla maden cektiler (mavi john falan) bunlar safran jade gibi düşük oranda degilmi ki ?
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
İşin İlginç ve komik olan tarafıda bu , nasıl bu kadar çabuk ?Mustafaxbuken yazdı: ↑03 Mar 2018 23:20 Aslında sorun şurda arttırıcı olmadıgı halde çok fazla maden cektiler (mavi john falan) bunlar safran jade gibi düşük oranda degilmi ki ?

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
diltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 23:12Güya birde bölge zor olacaktı şu işe bakar mısın ?Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:54Orası vahim bir konu . İstersen açmayalımdiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 22:46Çok güzel bir yere vurgu yapmışsınız , sözüm ona Oyun Yönetimi bölge sanıldığı kadar kolay olmayacak denmişti üstünden 1-2 gün geçti bakıyorum çoğu kişi silahlarını ve üstünü dizmeyi başarmış.Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:43Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
Çemberlitaş Zamanında bu kadar kolay olmamıştı.
Acaba yönetim bunun farkındamıdır??![]()
.
![]()
Zor aslında . Canım çıktı 40 Tane Transistör için . En sonunda sağlam bi grup buldum da hızlı kesim yaptık .