Karaköy Silahlarına Yükseltme!!!
Karaköy Silahlarına Yükseltme!!!
Yetkili arkadaşlara duyrulur..! Hasarımız düştü mor asa ürettik lakin yükseltme istiyoruz karaköy silahlarına... 
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Karaköy Silahlarına Yükseltme!!!
Hemen gelmez , farkettiysen Çemberlitaş itemlerine de hemen gelmemişti , yani üstünden epey bir zaman geçmesi lazım.
Daha oyuna giremeyen bölgeyi göremeyenler , görevlerini daha yapamayanlar var ,
Oyunun stabil bir şekilde dengede kalabilmesi için , üstünden biraz vakit geçmesi gerekiyor.
Aksi takdirde Gelen güncelleme kabus olur.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
Çok güzel bir yere vurgu yapmışsınız , sözüm ona Oyun Yönetimi bölge sanıldığı kadar kolay olmayacak denmişti üstünden 1-2 gün geçti bakıyorum çoğu kişi silahlarını ve üstünü dizmeyi başarmış.Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:43Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
Çemberlitaş Zamanında bu kadar kolay olmamıştı.
Acaba yönetim bunun farkındamıdır??

vallahi bir vurgu yok üretim malzemesi zaten ufak tefek bişey ama hasar fena düştü cidden yükseltme gelmesi lazım 59 lvl fare kesemiyoruz 2 kişiyle 
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Orası vahim bir konu . İstersen açmayalımdiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 22:46Çok güzel bir yere vurgu yapmışsınız , sözüm ona Oyun Yönetimi bölge sanıldığı kadar kolay olmayacak denmişti üstünden 1-2 gün geçti bakıyorum çoğu kişi silahlarını ve üstünü dizmeyi başarmış.Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:43Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
Acaba yönetim bunun farkındamıdır??![]()
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
viewtopic.php?f=46&t=148813Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:43Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
Dostum mor asa üretim mi diyosun cidden bunları gördükden sonra oyundan sogudum 1 günde 59 olmuslar ve birisinde örgü asa var
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
Dostum bunun nedeni belli . Sunucu Meran . Bomboş bir sunucu istediğin slot istediğin bir yerde canlı canlı duruyor . 6 Kişilik bir lonca grubu ile topluca bütün görevleri yapıp , birlikte kasılabilirsin . Kalabalık sunucular da her yerde canlı slot bulmak ve sunucu performansı diğer sunuculara göre verimli olması daha zor . Yani demek istediğim, senin 3 Saatte kastığın tecrübe puanını onlar bu avantajdan dolayı 1 Saatte kasabiliyor .Mustafaxbuken yazdı: ↑03 Mar 2018 22:56viewtopic.php?f=46&t=148813Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:43Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
Dostum mor asa üretim mi diyosun cidden bunları gördükden sonra oyundan sogudum 1 günde 59 olmuslar ve birisinde örgü asa var
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Npc'deki mor asanin reçetesine bakmadan ağlayanları görüyorum. Adamlar geçiş eşyaları yapmış bu asalar uber güçlü asalar değil Demirci rustemdeki Yücelen halit mor balyoz gibi bir şey. Reçetesi de 1 saat maden çekip üretilebilecek kadar kolay. Oyuna girmeden burdan ahkam kesmeyin arkadaşlar.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
Güya birde bölge zor olacaktı şu işe bakar mısın ?Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:54Orası vahim bir konu . İstersen açmayalımdiltemiz yazdı: ↑03 Mar 2018 22:46Çok güzel bir yere vurgu yapmışsınız , sözüm ona Oyun Yönetimi bölge sanıldığı kadar kolay olmayacak denmişti üstünden 1-2 gün geçti bakıyorum çoğu kişi silahlarını ve üstünü dizmeyi başarmış.Cankurtarann yazdı: ↑03 Mar 2018 22:43Burada yazarın vurgulamak istediği konu, aslında silah yükseltme değil ; vurgulamak istediği konu ' Karaköy Güncellemesi'nin 2. Günü ve biz Mor Asaları ürettik birader ' vurgusu .
Acaba yönetim bunun farkındamıdır??![]()
.