Sunucu Dolu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: BU SORUN DEVAM EDİCEKMİ GMKLER BUNA BİR ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİNİZ

Mesaj gönderen diltemiz »

muhammedbytk2121 yazdı: 03 Mar 2018 00:24 soruyorum size neden e ö çok kalabalik teşkliatta çok kalabalik yazmıyor sadece kalabalik yazıyor girince dolu diyor neden öyle e ö deki kişi saysını artırtiniz haksızlık
Resim

Gorgar , yönetim bununla ilişkili açıklama yapmıştır. Konunun dahada uzatılmamasını rica ediyorum.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

Biz parayı böyle rahat kazanıyoruz demenın baska yolu degıl. Aylardır hataları yazıyoruz ne geri dönüş var ne düzeltme bide para ver oyuna diyo. Hadi herşeyi geçtin verdin herkes plus aldı yine dolmucakmı o zaman ne dıcek plus alıp 50 lira ateşleyen öncelıklı mı dıcek
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

Mustafaxbuken yazdı: 03 Mar 2018 00:30 Biz parayı böyle rahat kazanıyoruz demenın baska yolu degıl. Aylardır hataları yazıyoruz ne geri dönüş var ne düzeltme bide para ver oyuna diyo. Hadi herşeyi geçtin verdin herkes plus aldı yine dolmucakmı o zaman ne dıcek plus alıp 50 lira ateşleyen öncelıklı mı dıcek
MMOPRG olan ONLINE oyun olan nereye gidersen git mutlaka önüne ücretli sunulan bir şey çıkacaktır. Şuan gelen güncellemenin ilk günü olduğu için pluslu plussuz herkes yığıldığından sunucular doldu zamanla sunucularda boşalma olacaktır.
Plussuz oyuncularda girecektir. Bende giremedim ama isyan etmiyorum.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
muhammedbytk2121
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen muhammedbytk2121 »

diltemiz yazdı: 03 Mar 2018 00:33
Mustafaxbuken yazdı: 03 Mar 2018 00:30 Biz parayı böyle rahat kazanıyoruz demenın baska yolu degıl. Aylardır hataları yazıyoruz ne geri dönüş var ne düzeltme bide para ver oyuna diyo. Hadi herşeyi geçtin verdin herkes plus aldı yine dolmucakmı o zaman ne dıcek plus alıp 50 lira ateşleyen öncelıklı mı dıcek
MMOPRG olan ONLINE oyun olan nereye gidersen git mutlaka önüne ücretli sunulan bir şey çıkacaktır. Şuan gelen güncellemenin ilk günü olduğu için pluslu plussuz herkes yığıldığından sunucular doldu zamanla sunucularda boşalma olacaktır.
Plussuz oyuncularda girecektir. Bende giremedim ama isyan etmiyorum.
metin 2 nie öyle değil ? tek sunucuda 25 bin oyuncusu var oda mmoprg oyun
Kullanıcı avatarı
ABERTHOL
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen ABERTHOL »

Selam arkadaşlar,

Konu hakkında en üst yetkiliden gerekli açıklama yapılmıştır. Konu, daha fazla uzamaması adına kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön