9 sene emek vermişsinde bişey anlamamışsın o zaman , Plus paket ne zamandan beri vardı. Güncellemenin ilk geldiği günde yığılma oldu herkes girmeye çalıştı 1-2 gün geçsin girersin. Sabır edemiyorsunuz ki ne diyim.Tahaa yazdı: ↑02 Mar 2018 23:05Kardeş 9 sene emek verdim diyom hala masal anlatıyondiltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 21:31Arkadaşın dediğine göre 10 TL PLUS Paket almayıp , oyuna girmek için , Lonca Lisansı , Yağma Arttırıcı , Silah Parlatma , +5 Yetenek ve Kasa Erişimini hiç almamış olacak.
MMOPRG oyun oynuyorsun hemşerim , ONLINE oynadığın bi oyunda bedava herşey hazır önüme gelcek nasıl diyebiliyorsunuz hayret yahu , KNIGHT Online ' da arabasını satıp karakter alan vardı neler gördük , adam 10 TL vermekten aciz , gelmiş isyan ediyor. Yönetim ne yapsın seni.
Sunucu Dolu
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: BU SORUN DEVAM EDİCEKMİ GMKLER BUNA BİR ÇÖZÜM BULABİLİRMİSİNİZ

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Sen gel bakam rezil olda git geri gel sen geldiltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 23:01Herşey bedava olsun hazır önümüze gelsin diyorlar ne diyeceksin sözden öte nereye gidecek yani.Hali hazırda kurulmuş bir düzen var 4-5 saat oyuna giremediniz diye bi isyan etmeler , ben şaşıyorum halinize vallahi.Yatcinizz yazdı: ↑02 Mar 2018 22:59 Kardeşim bu adamlar aylarını verip bu güncellemeyi getirdiler sana. Hatta birisi röportajda çok yoğun geçtiğini söylemişti. Sen kalkıp 10 lira vermeyi zor görüyorsan oynama bu oyunu kardeşim.
Hayır ben istediğim zaman akçe çekebiliyorum sizdeki bu sorun nedir onuda anlamıyorum.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Arkadaş kendini belli etti klavyeden oyundan artislik yapıyor. Hemşerim oyun bu kadarmı bağlıyor sizi ?Tahaa yazdı: ↑02 Mar 2018 23:06Sen e.ö ye gel ben sana göstercem isyanı bi ws atak senle rezil olda bidiltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 23:01Herşey bedava olsun hazır önümüze gelsin diyorlar ne diyeceksin sözden öte nereye gidecek yani.Hali hazırda kurulmuş bir düzen var 4-5 saat oyuna giremediniz diye bi isyan etmeler , ben şaşıyorum halinize vallahi.Yatcinizz yazdı: ↑02 Mar 2018 22:59 Kardeşim bu adamlar aylarını verip bu güncellemeyi getirdiler sana. Hatta birisi röportajda çok yoğun geçtiğini söylemişti. Sen kalkıp 10 lira vermeyi zor görüyorsan oynama bu oyunu kardeşim.
Hayır ben istediğim zaman akçe çekebiliyorum sizdeki bu sorun nedir onuda anlamıyorum.
Ws de kaybetsemde rezil olmam. Sanal alemden kazanınca kendinizi kral gibi sanmayın.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Yaw gel sen bi iddalı atak senle madem gaza geldin sen gel buyur Eminönü nediltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 23:08Arkadaş kendini belli etti klavyeden oyundan artislik yapıyor. Hemşerim oyun bu kadarmı bağlıyor sizi ?Tahaa yazdı: ↑02 Mar 2018 23:06Sen e.ö ye gel ben sana göstercem isyanı bi ws atak senle rezil olda bidiltemiz yazdı: ↑02 Mar 2018 23:01Herşey bedava olsun hazır önümüze gelsin diyorlar ne diyeceksin sözden öte nereye gidecek yani.Hali hazırda kurulmuş bir düzen var 4-5 saat oyuna giremediniz diye bi isyan etmeler , ben şaşıyorum halinize vallahi.Yatcinizz yazdı: ↑02 Mar 2018 22:59 Kardeşim bu adamlar aylarını verip bu güncellemeyi getirdiler sana. Hatta birisi röportajda çok yoğun geçtiğini söylemişti. Sen kalkıp 10 lira vermeyi zor görüyorsan oynama bu oyunu kardeşim.
Ws de kaybetsemde rezil olmam. Sanal alemden kazanınca kendinizi kral gibi sanmayın.
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Açarsın yeni sunucuda bir karakter (Ücretsiz!) oynarsın. Bu kadar zor değil. Tılsım falan demeyin, onu da kasabilirsin. Biz 2 kişi 1 hafta maden yapıp (Arttırıcısız!) 4 adet 3. kademe tılsım ürettik. Zor değil.Mustafaxbuken yazdı: ↑02 Mar 2018 22:50Sunucular arası transfer 4995 akçe buda 5550 alman demek oda 58 lira 20 lira vermeyen 58 lirayı zaten vermez. Boş yorum yapmak için yorum yapıyonuz kapasite arttırması mı kolay para saymak mıHollyShit yazdı: ↑02 Mar 2018 22:46Sayılar umrumda değil. 20 TL yada 30 TL bir şey değil. Sadece plus paket istemeyen, daha az yoğun sunuculara geçebilir hepsi bu.Mustafaxbuken yazdı: ↑02 Mar 2018 22:451 aylık plus alıcak olsan kutu alamadıgın için 1180 akçe oluyor buda 1000+500 akçe alman gerekır 1000 akçe=13 lira 500 akçe = 7lira + onaylama ücreti olsa 21 lira gibi bi ücret kesıntısı var buraya kadar hesabın da yanlış dediginde şimdi gelelim asıl konuya Oyun ücretsiz bir MMORPG oyunu bu da demek oluyor ki kimse giriş için para ödemek zorunda degil sen + larını düşünerek alıyosun plus (konusma + eşya düşme sansı + kp fazla gelmesı + satışda daha çok para )HollyShit yazdı: ↑02 Mar 2018 21:23 39 döneminde oyuncular dolup taşıyordu. 3 gün oyuna giremediğimi bilirim. Sunucu güncellemesinden sonra karakter sokup, öğlen gelip oynuyordum.
O zamanlar plus paket bu kadar bol da değildi. Toplasan 500 kişinin 20 kişisinde vardı. Şimdi imkan bol. 15 lira ver, al plus paketi. Diğer oyunlarla dandik dündük şeylere para verirken canınız yanmıyor ama.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Degil 1 hafta 3 haftada 3. kademe 4 tılsımı basamazsın arttırıcısız atma aynı oyunu oynuyoruz bizde maden topluyoruz sunucuda almaya bile maden kalmamış durumda. Ayrıca bu adamın bunca verdigi emek ne olcak ?HollyShit yazdı: ↑02 Mar 2018 23:16Açarsın yeni sunucuda bir karakter (Ücretsiz!) oynarsın. Bu kadar zor değil. Tılsım falan demeyin, onu da kasabilirsin. Biz 2 kişi 1 hafta maden yapıp (Arttırıcısız!) 4 adet 3. kademe tılsım ürettik. Zor değil.Mustafaxbuken yazdı: ↑02 Mar 2018 22:50Sunucular arası transfer 4995 akçe buda 5550 alman demek oda 58 lira 20 lira vermeyen 58 lirayı zaten vermez. Boş yorum yapmak için yorum yapıyonuz kapasite arttırması mı kolay para saymak mıHollyShit yazdı: ↑02 Mar 2018 22:46Sayılar umrumda değil. 20 TL yada 30 TL bir şey değil. Sadece plus paket istemeyen, daha az yoğun sunuculara geçebilir hepsi bu.Mustafaxbuken yazdı: ↑02 Mar 2018 22:451 aylık plus alıcak olsan kutu alamadıgın için 1180 akçe oluyor buda 1000+500 akçe alman gerekır 1000 akçe=13 lira 500 akçe = 7lira + onaylama ücreti olsa 21 lira gibi bi ücret kesıntısı var buraya kadar hesabın da yanlış dediginde şimdi gelelim asıl konuya Oyun ücretsiz bir MMORPG oyunu bu da demek oluyor ki kimse giriş için para ödemek zorunda degil sen + larını düşünerek alıyosun plus (konusma + eşya düşme sansı + kp fazla gelmesı + satışda daha çok para )HollyShit yazdı: ↑02 Mar 2018 21:23 39 döneminde oyuncular dolup taşıyordu. 3 gün oyuna giremediğimi bilirim. Sunucu güncellemesinden sonra karakter sokup, öğlen gelip oynuyordum.
O zamanlar plus paket bu kadar bol da değildi. Toplasan 500 kişinin 20 kişisinde vardı. Şimdi imkan bol. 15 lira ver, al plus paketi. Diğer oyunlarla dandik dündük şeylere para verirken canınız yanmıyor ama.
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Tamam kardeşim ben şimdi yetkililerle konuşuyorum. Herkese ait kendi sunucusunu açıyoruz, tılsımlar yine betadaki gibi NPC'den alınıyor. Sınırsız plus paket ve arttırıcıları yüklüyoruz. Ha bu arada Kuklacı sunucusuna girdiğin de beni sor. Onlar anlatırlar nasıl kastığımızı.Mustafaxbuken yazdı: ↑02 Mar 2018 23:24Degil 1 hafta 3 haftada 3. kademe 4 tılsımı basamazsın arttırıcısız atma aynı oyunu oynuyoruz bizde maden topluyoruz sunucuda almaya bile maden kalmamış durumda. Ayrıca bu adamın bunca verdigi emek ne olcak ?HollyShit yazdı: ↑02 Mar 2018 23:16Açarsın yeni sunucuda bir karakter (Ücretsiz!) oynarsın. Bu kadar zor değil. Tılsım falan demeyin, onu da kasabilirsin. Biz 2 kişi 1 hafta maden yapıp (Arttırıcısız!) 4 adet 3. kademe tılsım ürettik. Zor değil.Mustafaxbuken yazdı: ↑02 Mar 2018 22:50Sunucular arası transfer 4995 akçe buda 5550 alman demek oda 58 lira 20 lira vermeyen 58 lirayı zaten vermez. Boş yorum yapmak için yorum yapıyonuz kapasite arttırması mı kolay para saymak mıHollyShit yazdı: ↑02 Mar 2018 22:46Sayılar umrumda değil. 20 TL yada 30 TL bir şey değil. Sadece plus paket istemeyen, daha az yoğun sunuculara geçebilir hepsi bu.Mustafaxbuken yazdı: ↑02 Mar 2018 22:45
1 aylık plus alıcak olsan kutu alamadıgın için 1180 akçe oluyor buda 1000+500 akçe alman gerekır 1000 akçe=13 lira 500 akçe = 7lira + onaylama ücreti olsa 21 lira gibi bi ücret kesıntısı var buraya kadar hesabın da yanlış dediginde şimdi gelelim asıl konuya Oyun ücretsiz bir MMORPG oyunu bu da demek oluyor ki kimse giriş için para ödemek zorunda degil sen + larını düşünerek alıyosun plus (konusma + eşya düşme sansı + kp fazla gelmesı + satışda daha çok para )
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kuva İ Milliye
Konu Aşırı dağıldı. Sen en iyisi kapatabiliyorsan konuyu kapat yada konu başlığındaki yazım yanlışını değiştir. Zira GMKLER kelimesini gördükçe sinirleniyorum.mertgkce1234 yazdı: ↑02 Mar 2018 21:11 BU SORUN HEP YAŞANACAKMI YANI BUMU NEDEN İNSANLARI ZORLA PARA YATIRMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ BU HİÇ ADİL DEĞİL HAKSIZLIK NE YANI ŞİMDİ PLUSLULAR OYNUCAK PLUSUZLA R OYNAMICAK OLAYA BAK YA BUMU ADALET YANİ TERBİYESİZLİĞE BAK YAZIK YA 4 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM NEDEN PLUS YOK DİYE BOYLE SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA AYIP OYUN DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN Gİ,RİYOR DOLUYSA NASIL PLUSKLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR YAZIK BEN BÖYLE BİR AYIBIN YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMEMEİŞTİM YAZIK NE DİYELİM
Paşaxömerfaruk
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Ekmeği bedava alıyorsun sanırımmertgkce1234 yazdı: ↑02 Mar 2018 21:11 BU SORUN HEP YAŞANACAKMI YANI BUMU NEDEN İNSANLARI ZORLA PARA YATIRMAK ZORUNDA BIRAKIYORSUNUZ BU HİÇ ADİL DEĞİL HAKSIZLIK NE YANI ŞİMDİ PLUSLULAR OYNUCAK PLUSUZLA R OYNAMICAK OLAYA BAK YA BUMU ADALET YANİ TERBİYESİZLİĞE BAK YAZIK YA 4 SAATİR OYUNA GİREMİYORUM NEDEN PLUS YOK DİYE BOYLE SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA AYIP OYUN DOLU DİYORSUNUZ AMA PLUSLULAR BEKLEMEDEN Gİ,RİYOR DOLUYSA NASIL PLUSKLULAR BEKLEMEDEN GİRİYOR YAZIK BEN BÖYLE BİR AYIBIN YAŞANACAĞINI DÜŞÜNMEMEİŞTİM YAZIK NE DİYELİM

-
- İskele Babası
soruyorum size neden e ö çok kalabalik teşkliatta çok kalabalik yazmıyor sadece kalabalik yazıyor girince dolu diyor neden öyle e ö deki kişi saysını artırtiniz haksızlık