Ama orası farklı. Ortak alan olduğu için güncelleme gelmeden giriş sayfasını yenilememeleri normal. Zaten yarın da iki üç saat oyun kapalı kalır..Lothbrok yazdı: ↑01 Mar 2018 18:55Oyuna giris ve beni hatirla butonu gibi ozellikler olsaydi bunuda acik beta testlerine dahil etmezlermiydi belki oradada bir hata olusabilir
Sanmiyorum oyuna giris ekraninin degiseceginden oraya sadece Karakoy yazarlar mor arka plan olur o kadar beklentinizi yuksek tutmayin
Elveda Arz ve Lodos
Re: Elveda Arz ve Lodos
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Aa simdi gordum ben yarin guncelleme geldigini vay bee ama ben giremicem 1 ay dahaTOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 18:56Ama orası farklı. Ortak alan olduğu için güncelleme gelmeden giriş sayfasını yenilememeleri normal. Zaten yarın da iki üç saat oyun kapalı kalır..Lothbrok yazdı: ↑01 Mar 2018 18:55Oyuna giris ve beni hatirla butonu gibi ozellikler olsaydi bunuda acik beta testlerine dahil etmezlermiydi belki oradada bir hata olusabilir
Sanmiyorum oyuna giris ekraninin degiseceginden oraya sadece Karakoy yazarlar mor arka plan olur o kadar beklentinizi yuksek tutmayin
Lothbrokş
Olsun, ben üç ay falan girmeyeceğimLothbrok yazdı: ↑01 Mar 2018 18:58Aa simdi gordum ben yarin guncelleme geldigini vay bee ama ben giremicem 1 ay dahaTOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 18:56Ama orası farklı. Ortak alan olduğu için güncelleme gelmeden giriş sayfasını yenilememeleri normal. Zaten yarın da iki üç saat oyun kapalı kalır..Lothbrok yazdı: ↑01 Mar 2018 18:55Oyuna giris ve beni hatirla butonu gibi ozellikler olsaydi bunuda acik beta testlerine dahil etmezlermiydi belki oradada bir hata olusabilir
Sanmiyorum oyuna giris ekraninin degiseceginden oraya sadece Karakoy yazarlar mor arka plan olur o kadar beklentinizi yuksek tutmayin![]()
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
İnsallah cizgiromansal bir arkaplan gelmez, videodaki Hakir konuşurken gecen cizgiroman görüntüleri bana cocuksu geldi uzgunum, ama ikvyi seviyorum
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Arz ve lodos yazısına o kasar alışmıştım ki.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Nedense bende hiç özlemeyeceğim ve Arz ve Lodos ismi ve eklenti ile oyun içeriğinin hiçbir alakası olmaması çok garip ilk başta arz ve lodos denildiğinde direk kafada devasa klan savaşları klanlar ağırlıklı bir harita kafada canlanıyor ama içeriği tılsım üretiminden ibaret
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Bu aralar kafam bazı şeyleri almıyor . Özellikle dün o kadar şehit haberi verildiğinde zaten beynim sulanmışti tam olarak anlayamadım kusura bakmayın.TOLGARDA yazdı: ↑01 Mar 2018 17:59Sırf o da değil. Her güncelleme ile site rengi falan bile değişiyor. Mesela arz lodos genelde mavi ağırlıklı bir arka plana sahip şimdi sitenin asıl rengi mor olacak, arka plan fotoğrafı falan her şeyi değişecek. Ben de çok merak ediyorum.MaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 17:57Tabi . ya hangi siteyi açsam telefona uyumlu bir desteği çıkıyor ve mobile uyumlu veri tabanı açılıyor. masa üstüne göre ayarlayabilme özelliği de oluyor. mobil uyumluluğu eklenirse güzel olur.
Geliştirmek iyi olur. Arz ve lodos beğenmediğim bir paket ismiydi