Elveda Arz ve Lodos

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Elveda Arz ve Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Lothbrok yazdı: 01 Mar 2018 18:55
TOLGARDA yazdı: 01 Mar 2018 18:04
HeraCross yazdı: 01 Mar 2018 18:02 Çok güzel konuya değinmişsiniz.Siteyi ve oyuna girerken kullanıcı adı şifre yerinin nasıl değişeceğini çok merak ediyorum :thinking_face:
Nerull'un beni hatırla özelliği açıklamasından sonra ben de bunu merak etmeye başladım.
Oyuna giris ve beni hatirla butonu gibi ozellikler olsaydi bunuda acik beta testlerine dahil etmezlermiydi belki oradada bir hata olusabilir
Sanmiyorum oyuna giris ekraninin degiseceginden oraya sadece Karakoy yazarlar mor arka plan olur o kadar beklentinizi yuksek tutmayin
Ama orası farklı. Ortak alan olduğu için güncelleme gelmeden giriş sayfasını yenilememeleri normal. Zaten yarın da iki üç saat oyun kapalı kalır..
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lothbrok »

TOLGARDA yazdı: 01 Mar 2018 18:56
HeraCross yazdı: 01 Mar 2018 18:02 Çok güzel konuya değinmişsiniz.Siteyi ve oyuna girerken kullanıcı adı şifre yerinin nasıl değişeceğini çok merak ediyorum :thinking_face:
Nerull'un beni hatırla özelliği açıklamasından sonra ben de bunu merak etmeye başladım.
Oyuna giris ve beni hatirla butonu gibi ozellikler olsaydi bunuda acik beta testlerine dahil etmezlermiydi belki oradada bir hata olusabilir
Sanmiyorum oyuna giris ekraninin degiseceginden oraya sadece Karakoy yazarlar mor arka plan olur o kadar beklentinizi yuksek tutmayin
Ama orası farklı. Ortak alan olduğu için güncelleme gelmeden giriş sayfasını yenilememeleri normal. Zaten yarın da iki üç saat oyun kapalı kalır..
Aa simdi gordum ben yarin guncelleme geldigini vay bee ama ben giremicem 1 ay daha 😣
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Lothbrok yazdı: 01 Mar 2018 18:58
TOLGARDA yazdı: 01 Mar 2018 18:56
Aa simdi gordum ben yarin guncelleme geldigini vay bee ama ben giremicem 1 ay daha 😣
Olsun, ben üç ay falan girmeyeceğim :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

İnsallah cizgiromansal bir arkaplan gelmez, videodaki Hakir konuşurken gecen cizgiroman görüntüleri bana cocuksu geldi uzgunum, ama ikvyi seviyorum
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Arz ve lodos yazısına o kasar alışmıştım ki.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Nedense hiç özlemeyecegim.
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Parlementxx yazdı: 01 Mar 2018 23:38 Nedense hiç özlemeyecegim.

Nedense bende hiç özlemeyeceğim ve Arz ve Lodos ismi ve eklenti ile oyun içeriğinin hiçbir alakası olmaması çok garip ilk başta arz ve lodos denildiğinde direk kafada devasa klan savaşları klanlar ağırlıklı bir harita kafada canlanıyor ama içeriği tılsım üretiminden ibaret 😀 sadece handan yenge ve İsmet amcayı hole çekmişler üç beş muhafız atmışlar etrafına oldu sana arz lodos 😀
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

TOLGARDA yazdı: 01 Mar 2018 17:59
MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 17:57
TOLGARDA yazdı: 01 Mar 2018 17:55
MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 17:53
Baran78 yazdı: 01 Mar 2018 17:45 Bildiginiz üzere yeni gelicek olan karaköy paketi ile hem forumda hemde ikv kendi sitesinde bir değişiklik olacaktır

Şahsen ben yeni arka planda ve logo kısmında bu paketle birlikte harika bir çalışma çıkacagını düşünüyorum

Nasıl yani ben tam olarak anlayamadım kardeşim.
Sitenin tasarımı değişecek demek istiyor. Hala flash'la hazırlanan 3-4 site kaldı dünya üzerinde. Mesela en azından mobil uyumluluğu falan eklenir.
Tabi . ya hangi siteyi açsam telefona uyumlu bir desteği çıkıyor ve mobile uyumlu veri tabanı açılıyor. masa üstüne göre ayarlayabilme özelliği de oluyor. mobil uyumluluğu eklenirse güzel olur.
Sırf o da değil. Her güncelleme ile site rengi falan bile değişiyor. Mesela arz lodos genelde mavi ağırlıklı bir arka plana sahip şimdi sitenin asıl rengi mor olacak, arka plan fotoğrafı falan her şeyi değişecek. Ben de çok merak ediyorum.
Bu aralar kafam bazı şeyleri almıyor . Özellikle dün o kadar şehit haberi verildiğinde zaten beynim sulanmışti tam olarak anlayamadım kusura bakmayın.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Geliştirmek iyi olur. Arz ve lodos beğenmediğim bir paket ismiydi
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim