Karaköy Sorular-Cevaplar
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Mazideki dostlar
Re: Karaköy Sorular-Cevaplar
Diğer bölgeler gibi karaköyün de gorevleri ve alabileceğimiz itemler hakkinda liste cikarilacak mi ?
İkv ile ilgili oyun dünyasına ilişkin hiçbirşey söylemedim genel anlamda. Bu konu ile ilgili bakış açım genellikle şöyledir:KRoNicK yazdı: ↑01 Mar 2018 18:56 Gezgin şehir sorusunda ki binevi kaçamak cevap aslında gezgin şehirin ileri de grup bölgesi olma ihtimalini arttırıyor;şöyle söyleyelim,turuncu şaheser itemler yerine şuan nadide eşyalar var ileri de bu bölge geldiği zaman gezgin şehir de daha rahat mücadele edip şaheser düşürme çabasında olacağız diye düşünüyorum tabii bu benim için sadece bir ''TEORİ''![]()
Ünlü realist yazar Emile Zola'nın Thérèse Raquin adlı kitabı yayınlandığı dönemde çok eleştiri alır. Kitap estetiğe bürünmüş acılar yerine, gerçeği olduğu gibi bütün çıplaklığı ile anlatır ve o zamanın Fransa'sında kitabın içeriği oldukça ters yorumlanır. Kitap lanetlenir ve Emile Zola kitabın yeni bir baskısına önsöz yazar, daha doğrusu yazmak zorunda kalır.
Önsözden aklımda fazla birşey kalmadı ancak içerisinde şöyle bir cümle vardır, beni çok etkilemiştir.
"Malesef kitabın aldığı gerçek dışı eleştiriler beni kitabına önsöz yazmak zorunda kalan bir yazara dönüştürdü, bundan dolayı çok üzgünüm" (Hatırladığım kadarı ile cümle bu anlama geliyordu ama kitabı okuyalı çok uzun zaman oldu hatam varsa bağışlayın)
Zola'nın burada düştüğü durum, olayın trajik yanından bağımsız olarak etkileyicidir. Bir kitap, bir eser, bir müzik herneyse, kendisini kendi içerisinde anlatmalıdır. Aksi durumda bu eser sahibinin ürünü için bir kullanım klavuzu yazmasına benzer ve bu çok abstre bir durumdur.
Bu sebeple verdiğim-vermediğim cevaplar yanıltıcı olabilir çünkü gerçekten hiçbirşeyi çaktırmak veya çaktırmamak gibi bir niyetim olmadı bugüne kadar. Oyundan siz ne anlıyorsanız oyun o kadardır, ne fazla ne eksik...
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Kürşat abi zaten sizin gerek oyunda gerek forumda oyuncularla birebir iletişiminiz biz oyuncular için gerçekten çok önemli ve heyecan verici bir şey,biz teori üretip oradan yola çıkarak kendi çapımızda hikayeler teoriler üretmeyi severiz bunu da en iyi siz bilirsiniz zaten,vereceğimiz her cevap ve soracağımız her soru sadece sizin belirlediğiniz alan doğrultusunda olacaktır en azından bunu kendi adıma söyleyeyim,gezgin şehir konusu da bu yönde şekillenen bir durum zatenGorgar yazdı: ↑01 Mar 2018 19:19İkv ile ilgili oyun dünyasına ilişkin hiçbirşey söylemedim genel anlamda. Bu konu ile ilgili bakış açım genellikle şöyledir:KRoNicK yazdı: ↑01 Mar 2018 18:56 Gezgin şehir sorusunda ki binevi kaçamak cevap aslında gezgin şehirin ileri de grup bölgesi olma ihtimalini arttırıyor;şöyle söyleyelim,turuncu şaheser itemler yerine şuan nadide eşyalar var ileri de bu bölge geldiği zaman gezgin şehir de daha rahat mücadele edip şaheser düşürme çabasında olacağız diye düşünüyorum tabii bu benim için sadece bir ''TEORİ''![]()
Ünlü realist yazar Emile Zola'nın Thérèse Raquin adlı kitabı yayınlandığı dönemde çok eleştiri alır. Kitap estetiğe bürünmüş acılar yerine, gerçeği olduğu gibi bütün çıplaklığı ile anlatır ve o zamanın Fransa'sında kitabın içeriği oldukça ters yorumlanır. Kitap lanetlenir ve Emile Zola kitabın yeni bir baskısına önsöz yazar, daha doğrusu yazmak zorunda kalır.
Önsözden aklımda fazla birşey kalmadı ancak içerisinde şöyle bir cümle vardır, beni çok etkilemiştir.
"Malesef kitabın aldığı gerçek dışı eleştiriler beni kitabına önsöz yazmak zorunda kalan bir yazara dönüştürdü, bundan dolayı çok üzgünüm" (Hatırladığım kadarı ile cümle bu anlama geliyordu ama kitabı okuyalı çok uzun zaman oldu hatam varsa bağışlayın)
Zola'nın burada düştüğü durum, olayın trajik yanından bağımsız olarak etkileyicidir. Bir kitap, bir eser, bir müzik herneyse, kendisini kendi içerisinde anlatmalıdır. Aksi durumda bu eser sahibinin ürünü için bir kullanım klavuzu yazmasına benzer ve bu çok abstre bir durumdur.
Bu sebeple verdiğim-vermediğim cevaplar yanıltıcı olabilir çünkü gerçekten hiçbirşeyi çaktırmak veya çaktırmamak gibi bir niyetim olmadı bugüne kadar. Oyundan siz ne anlıyorsanız oyun o kadardır, ne fazla ne eksik...
Kürşat Bey, galiba şuan düşük seviye patronlardan elde ettiğimiz materyaller aktarılmıyor ve bu patronların doğum süreleri 30 dakika. Acaba bunlar aktarılabilir vaziyete gelecek mi?
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
Görev materyalleri hariç materyallerin hepsi aktarılabiliyor.BLaDeII yazdı: ↑01 Mar 2018 18:58 Merhaba ,
Bu eski şeflere eklenen materyaller aktarılabilecek mi ? Eğer aktarılmazsa 1 adet asa üretmek imkansız değil ama aylar belki yıl bile sürebilir . Çünkü o şef yaratıkların başında 10 larca grup olacaktır .her kesimde materyal atmadığını beta da gördük ve Yeniden canlanması 30 dk falan sürüyor sanırım . Bu gerçekten zor bi durum oluyor . Umarım buna uygun bir çözüm vardır
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
İşte bu güzel haber , Teşekkürler!Gorgar yazdı: ↑01 Mar 2018 19:33Görev materyalleri hariç materyallerin hepsi aktarılabiliyor.BLaDeII yazdı: ↑01 Mar 2018 18:58 Merhaba ,
Bu eski şeflere eklenen materyaller aktarılabilecek mi ? Eğer aktarılmazsa 1 adet asa üretmek imkansız değil ama aylar belki yıl bile sürebilir . Çünkü o şef yaratıkların başında 10 larca grup olacaktır .her kesimde materyal atmadığını beta da gördük ve Yeniden canlanması 30 dk falan sürüyor sanırım . Bu gerçekten zor bi durum oluyor . Umarım buna uygun bir çözüm vardır
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Aynen kardeşim katılıyorum. Çünkü bazen insana gerçekten gına geliyor. Bölgeden forumdan olandan söylesen gruptan o kadar çok fazla duyuru yapıldığı halde bir çok şeyi yine sanki hiç bilmiyormuş gibi soran o kadar çok insan var ki . Çıldırmamak elde değilturkneferi yazdı: ↑01 Mar 2018 18:15Oyun içerisinde çok değişik insanlar var. Akıllı birisini görünce mutlu oluyorum artık.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Aylar önce böyle olması gerektiğini bir konuda belirtmiştim. Sebebini de eski bölgelerin atıl duruma düşmemesi gerektiğiydi. Böyle olması daha mantıklı ve bana kalsa diş-göz-liderlik-meran mücevheri- kadim pençe ve hidra pençe de olmalı. Böylece oyunun her alanı canlandırdı.xHOZANx yazdı: ↑01 Mar 2018 17:18Ben bunu anlamadım ya biri açıklayabilir mi ?Gorgar yazdı: ↑01 Mar 2018 16:39
Eski şeflerden neden efsunlu eşya düşüyor?
Hem sizlerin çok sevdiği ve nostaljik hisler yaşadığınız bölgelerde oynama imkanı sağlaması, hem oyuncu kitlesinin daha geniş bir alana yayılması, hem de bu bölgeleri henüz tamamlamamış yeni oyunculara, tecrübeli neferlerin yardımcı olabilmesinin ve yönlendirme yapabilmesinin önünün açılması adına bu materyalleri oyuna ekledik.
Teşekkürler İKV yönetimi.
-
- Salgın Koruyucusu
Zırh efsunu eklenecek mi ?
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Klan savaşında öldüğümüz yere tekrar gittiğimizde aynı karakterler oradaymış gibi ve grup arkadaşın yanında gözükür gibi olup aslında başka yerde gözükmesine bir çözüm getirilecek mi? Ha bir de naylon kpye karşı oyuna giriş yaparken bir tane doğrulama kodu gelecek mi? Bir de son olarak ismi taklit ederek karakter açanlara karşı bir önlem alınacak mı? Eğer taklitçi karakterlere karşı önlem almayı düşünüyorsanız bununla ilgili bir önerim vardı size onu yeniden sunabilirim.