Turuncu şaheser Mor şaheser olayı Açıklama ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Turuncu şaheser Mor şaheser olayı Açıklama ?

Mesaj gönderen scorper »

jung yazdı: 01 Mar 2018 08:26 sana katılıyorum turuncu itemler için bir açıklama gelmeli... niye hep turuncu turuncu simdi mor??
Dimi? :) Ozaman şöyle açıklamalılar morlar oyunun en iyi item rengidir.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

jung yazdı: 01 Mar 2018 08:26 sana katılıyorum turuncu itemler için bir açıklama gelmeli... niye hep turuncu turuncu simdi mor??
Dimi
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

BLaDeII yazdı: 01 Mar 2018 15:27
MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 14:46
BLaDeII yazdı: 01 Mar 2018 14:31 Bu güncellemede şaheser yok unutun şunu . Kaç kere söylendi ve Zaten sürüm notlarında yazıyor. Bundan sonraki ek pakette gelir anca
En azından yüzük kolye şaheser olsaydı ama hala belli değil yüzük kolyenin şaheser olup olmadığı . İnşallah onlar şaheserdir.
Aslında benim demek istediğim giysiler içindi ,takılar daha belli değil .Ama olsaydı yazarlardı galiba
takılar içinde olsa hiç fena olmazdı serhadım :)
movie yazdı: 01 Mar 2018 15:21
BLaDeII yazdı: 01 Mar 2018 14:31 Bu güncellemede şaheser yok unutun şunu . Kaç kere söylendi ve Zaten sürüm notlarında yazıyor. Bundan sonraki ek pakette gelir anca
En azından yüzük kolye şaheser olsaydı ama hala belli değil yüzük kolyenin şaheser olup olmadığı . İnşallah onlar şaheserdir.
Zaten açıklamada da diyor "geçiş" nadide itemler oyuna eklenmiştir diye. Bu "geçiş" ibaresi ileride şaheserlerin geleceğini ifade etmektedir. Ama şu anda değil. Karaköy geldikten 1 sene sonra 59 grup bölgeleri gelir muhtemelen.
Sivri ada ,meteor , mısır çarşısı gibi herkese açık bölgelerde grup bölgesi var. karaköye de geleceğinden eminim inşallah en yakın sürede buralarında grup bölgeleri gelir .

Azat bey karaköyün en büyük grup bölgesi boss'u olabilir. ayrıca 59 levellerden sonra yeni levellerde gelecek.Çünkü Nerull karaköy eklentisinde yapılan değişikliklerde tılsımların 60 seviyeye kadar kullanılabileceğini söylemişti.bu da 69 levellerinde geleceğinin bir işaretidir.
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Lothbrok »

scorper yazdı: 01 Mar 2018 16:02
Lothbrok yazdı: 01 Mar 2018 11:07 Hala Saheserler oyunun en iyi itemleridir lakin 50 level uzeri saheser item bulunmadigindan bir sinraki item olan nadideler bulunmaktadir
Islık çalan,Anka,Inat Kıran bunlarda şaheser
Aksini iddia etmedim ki her seviyede en iyi saheser esyalar var 25 level icin onlar 49 seviye icin ct itemleri
50 ve uzeri icin saheser yok su an bi saheser gelse bu nadide itemlerden daha iyi olcak
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Lothbrok »

MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 16:10
BLaDeII yazdı: 01 Mar 2018 15:27
Aslında benim demek istediğim giysiler içindi ,takılar daha belli değil .Ama olsaydı yazarlardı galiba
takılar içinde olsa hiç fena olmazdı serhadım :)
Zaten açıklamada da diyor "geçiş" nadide itemler oyuna eklenmiştir diye. Bu "geçiş" ibaresi ileride şaheserlerin geleceğini ifade etmektedir. Ama şu anda değil. Karaköy geldikten 1 sene sonra 59 grup bölgeleri gelir muhtemelen.
Sivri ada ,meteor , mısır çarşısı gibi herkese açık bölgelerde grup bölgesi var. karaköye de geleceğinden eminim inşallah en yakın sürede buralarında grup bölgeleri gelir .

Azat bey karaköyün en büyük grup bölgesi boss'u olabilir. ayrıca 59 levellerden sonra yeni levellerde gelecek.Çünkü Nerull karaköy eklentisinde yapılan değişikliklerde tılsımların 60 seviyeye kadar kullanılabileceğini söylemişti.bu da 69 levellerinde geleceğinin bir işaretidir.
Yalniz dostum hikayryi okursan Azat beyin Beyazkosk ve Teskilat arasinda cikan savasda öldürüldugunu ogrenirsin
Su an beyazkösk den yasayan tek varlik kuklaci sanirim hepsini teskilat öldurttu (Gaffar da dahil )
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

turkoxHAMSTER yazdı: 01 Mar 2018 15:28
Geçiş diye bahsettikleri 50-55 arası geçiş nadideleri. Yani npc'deki veya gbz den düşen asa gibi. Suanki bosslardan düşen nadideler gecis eşyası değil.
Olabilir ama bu şaheserlerin gelmeyeceği anlamına gelmez. En fazla 1.5 sene sonra gelir 2019 haziran gibi. Çok bekletmezler en azından şaheser takılar gelecektir.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Beklentiler çok inşaAllah karşılarlar bu beklentiyi
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

RamazanBey yazdı: 01 Mar 2018 17:18 Beklentiler çok inşaAllah karşılarlar bu beklentiyi
Inşallah
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bugünki konulardan anladığım kadarıyla turuncu eşyalar yani şaheserler gelemeyecekmiş. Gelmeyecekse herkes için gelmeyecek bu yüzden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
HeraCross
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen HeraCross »

Haritanın daha görünmeyen yüzü olduğunu düşünüyorum.
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön