Dimi?
Turuncu şaheser Mor şaheser olayı Açıklama ?
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Turuncu şaheser Mor şaheser olayı Açıklama ?
takılar içinde olsa hiç fena olmazdı serhadım
Sivri ada ,meteor , mısır çarşısı gibi herkese açık bölgelerde grup bölgesi var. karaköye de geleceğinden eminim inşallah en yakın sürede buralarında grup bölgeleri gelir .movie yazdı: ↑01 Mar 2018 15:21Zaten açıklamada da diyor "geçiş" nadide itemler oyuna eklenmiştir diye. Bu "geçiş" ibaresi ileride şaheserlerin geleceğini ifade etmektedir. Ama şu anda değil. Karaköy geldikten 1 sene sonra 59 grup bölgeleri gelir muhtemelen.
Azat bey karaköyün en büyük grup bölgesi boss'u olabilir. ayrıca 59 levellerden sonra yeni levellerde gelecek.Çünkü Nerull karaköy eklentisinde yapılan değişikliklerde tılsımların 60 seviyeye kadar kullanılabileceğini söylemişti.bu da 69 levellerinde geleceğinin bir işaretidir.
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Aksini iddia etmedim ki her seviyede en iyi saheser esyalar var 25 level icin onlar 49 seviye icin ct itemleri
50 ve uzeri icin saheser yok su an bi saheser gelse bu nadide itemlerden daha iyi olcak
Lothbrokş
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Yalniz dostum hikayryi okursan Azat beyin Beyazkosk ve Teskilat arasinda cikan savasda öldürüldugunu ogrenirsinMaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 16:10takılar içinde olsa hiç fena olmazdı serhadım
Sivri ada ,meteor , mısır çarşısı gibi herkese açık bölgelerde grup bölgesi var. karaköye de geleceğinden eminim inşallah en yakın sürede buralarında grup bölgeleri gelir .movie yazdı: ↑01 Mar 2018 15:21Zaten açıklamada da diyor "geçiş" nadide itemler oyuna eklenmiştir diye. Bu "geçiş" ibaresi ileride şaheserlerin geleceğini ifade etmektedir. Ama şu anda değil. Karaköy geldikten 1 sene sonra 59 grup bölgeleri gelir muhtemelen.
Azat bey karaköyün en büyük grup bölgesi boss'u olabilir. ayrıca 59 levellerden sonra yeni levellerde gelecek.Çünkü Nerull karaköy eklentisinde yapılan değişikliklerde tılsımların 60 seviyeye kadar kullanılabileceğini söylemişti.bu da 69 levellerinde geleceğinin bir işaretidir.
Su an beyazkösk den yasayan tek varlik kuklaci sanirim hepsini teskilat öldurttu (Gaffar da dahil )
Lothbrokş
Olabilir ama bu şaheserlerin gelmeyeceği anlamına gelmez. En fazla 1.5 sene sonra gelir 2019 haziran gibi. Çok bekletmezler en azından şaheser takılar gelecektir.turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 15:28Geçiş diye bahsettikleri 50-55 arası geçiş nadideleri. Yani npc'deki veya gbz den düşen asa gibi. Suanki bosslardan düşen nadideler gecis eşyası değil.movie yazdı: ↑01 Mar 2018 15:21Zaten açıklamada da diyor "geçiş" nadide itemler oyuna eklenmiştir diye. Bu "geçiş" ibaresi ileride şaheserlerin geleceğini ifade etmektedir. Ama şu anda değil. Karaköy geldikten 1 sene sonra 59 grup bölgeleri gelir muhtemelen.
Everything is about math just math
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Beklentiler çok inşaAllah karşılarlar bu beklentiyi
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Bugünki konulardan anladığım kadarıyla turuncu eşyalar yani şaheserler gelemeyecekmiş. Gelmeyecekse herkes için gelmeyecek bu yüzden bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
- HeraCross
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Haritanın daha görünmeyen yüzü olduğunu düşünüyorum.