sarı itemlerin amacı ne?
- Kabamsi
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: TÜRK İSTİHBARAT TEŞKİLAT
Re: sarı itemlerin amacı ne?
Kesinlikle yeni itemler ile ilgili çok mantıklı bir filir olmuş arkadaşın söylediği. İtem kaldırmaya sadece sarı veya sadece nadide olmasına gerek yok. Ama şöyle birşey gerçekten yapılabilir ve mümkün. Düşen nadide veya sarı veyahutta şaheser itemlerin efsunlarındaki rakamlar şansa göre olması rekabeti ciddi şekilde kızdırır. Bu şekilde bir item düşünce herkes aynı tornadan çıkmış gibi aynı itemi takıyor ve herkes birbirine denk. Ama bana maks hasa 732 düşerken başkasına 748 düşerse rekabet olur. İlla herkese aynı itemin aynı rakamsal özellikleri düşmek zorunda değil. İtemleri geliştirebiliriz veyada dediğim gibi farklı rakamlar düşerse daha iyisi için uğraşırız ve daha uzun soluklu olur.
Bizi anlamıyorlar, boşa konuşuyoruz. Şu güncelleme ana sunucuya gelsin bir süre sonra oyunun hiçbir amacı kalmadığında anlayacaklar. Oyunu 39'a döndürmenin tam ucundaydık ama kaybettik. Söyleyecek bir şey yok.KraToSs yazdı: ↑28 Şub 2018 23:22 anlatmak istediğimi anlatmışsın görelim! Herkes fullensin nadide olsun herşey tek tip efsun, zırh, silah tiplerde aynı topuz... Gb den sonra ne zaman düzelecek bu oyun acaba aç bi 39 sv parası neyse verelim yeterki ZEVK alalım sıkıldım herkesi max görmekten yetti be
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Tabanca
Benim fikrim sarı itemleride kullanılabileceğidir.49 level daki gibi ibni solucan ,hasar direnç,büyü hasarı direnç gibi itemler rağbet görmüştü.Neden olmasın belki ilerleyen zamanlarda savaşlar veya oKo lar için vazgeçilmez olabilirler.Fakat ben açık beta da zırh efsunu veren item göremedim.Büyük ihtimalle hasar direnç efsunlu itemler rağbet görebilir,bekleyip görücez.
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Döverim ülen,hepinizi döverim !
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Kanaatimce açık beta olduğu için test amaçlı sadece saldırı üzerine durulmuş olabilir diye düşünüyorum. zırh efsunları belki de itemden çok elbiselerin icine İtem olarak değilde kendi özelliği olarak eklenmiş olabilir. Herşey tam sürüm geldiği zaman açıklık kazanacaktir elbetteCamokaa yazdı: ↑01 Mar 2018 11:04 Benim fikrim sarı itemleride kullanılabileceğidir.49 level daki gibi ibni solucan ,hasar direnç,büyü hasarı direnç gibi itemler rağbet görmüştü.Neden olmasın belki ilerleyen zamanlarda savaşlar veya oKo lar için vazgeçilmez olabilirler.Fakat ben açık beta da zırh efsunu veren item göremedim.Büyük ihtimalle hasar direnç efsunlu itemler rağbet görebilir,bekleyip görücez.
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Sarı itemlerin amacı çok basit diyelimki sen 59 level oldun ama üstünde hiçbir item yok ( yeni bölge itemleri )hanniballllll yazdı: ↑28 Şub 2018 22:36 gene çemberlitaş benzeri bi güncelleme yaptınız oyuncular açık bölge isterken tek başına item kasıp ticaretin artmasıydı oyuna sarı mavi item koymuşsunuz 4 efsunlu çok güzel olmuş yanlız nadide itemler olduğu sürece bi işe yaramıyacak kaldırın bari kalabalık etmesin oyunda nadide olacaksa sadece silahlar olmalı aksi taktirde oyunun zevki kalmıyor düşen itemler satılmadıkca çarını dizen oyunu bırakır oyunun uzun vadeli oynanması için yapmanız gereken 3 şey var
1. Nadide itemleri kaldırıp tiraceti yapılan sarı itemler olmalı ( silah hariç olabilir)
2. Efsunların değeri şansa göre değişiklik göstermeli örneğin max:671 ila 750 arası oranlarda düşebilir
3. Bosslar sadece görev için kesilmeli 1 efsun vermeli yoksa grup bölgesinden bi farkı kalmıyor oyunun.
Farzedelim ki üstün hala Çemberlitaş itemleri ve sen hala 59 sun ,
Seviye farkı olacağından dolayı Ç.T itemlerinin sana tam efsun oranı vermesi mümkün değil ,
Bosslardan item düşüreceğin sırada malum Ç.T itemlerini kullandığın için adam gibi efsun oranuı alamayacağından 59 level KARAKÖY bölgesinin sarı itemlerini kullanabilirsin MOR itemleri düşürünceye kadar
SARI itemlerin de ticaretinin yapılabiliyor olması , gelişimi kolaylaştırır çünkü Ç.T itemlerden daha fazla efsun verecek yani bi nebzede olsa kullanmaya mecbursun bunun yanında , ticaretin yapılıyor olması sebebiyle oyundaki pazar piyasası canlanır.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒