sarı itemlerin amacı ne?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
hanniballllll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

sarı itemlerin amacı ne?

Mesaj gönderen hanniballllll »

gene çemberlitaş benzeri bi güncelleme yaptınız oyuncular açık bölge isterken tek başına item kasıp ticaretin artmasıydı oyuna sarı mavi item koymuşsunuz 4 efsunlu çok güzel olmuş yanlız nadide itemler olduğu sürece bi işe yaramıyacak kaldırın bari kalabalık etmesin oyunda nadide olacaksa sadece silahlar olmalı aksi taktirde oyunun zevki kalmıyor düşen itemler satılmadıkca çarını dizen oyunu bırakır oyunun uzun vadeli oynanması için yapmanız gereken 3 şey var

1. Nadide itemleri kaldırıp tiraceti yapılan sarı itemler olmalı ( silah hariç olabilir)
2. Efsunların değeri şansa göre değişiklik göstermeli örneğin max:671 ila 750 arası oranlarda düşebilir
3. Bosslar sadece görev için kesilmeli 1 efsun vermeli yoksa grup bölgesinden bi farkı kalmıyor oyunun.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Re: sarı itemlerin amacı ne?

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Peki 59 olduğunda 49 Luk materyaller ile mi tank olacaksın. 10 level farkından dolayı 49 materyalleri çöp olacak son levelde. Bunun için her bir malzemenin ise yarayacağı aşikardır. İlerleyip ne kadar vazgeçilmez olduklarını göreceksiniz
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Hepsi işe yarıyor da ben isterdim ki hiç nadide olmasın sadece sarı itemler olsun. Ticaret böyle canlanır ancak.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
hanniballllll
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen hanniballllll »

MaHKuMII yazdı: 28 Şub 2018 22:40 Peki 59 olduğunda 49 Luk materyaller ile mi tank olacaksın. 10 level farkından dolayı 49 materyalleri çöp olacak son levelde. Bunun için her bir malzemenin ise yarayacağı aşikardır. İlerleyip ne kadar vazgeçilmez olduklarını göreceksiniz
yeni sarı itemler yeterince tank olmaya kasmaya yeterli zaten eğer düşen itemlerin oranları farklılık gösterirse en iyiye sahip olabilmek için sıkılmadan aylarca oynarsın oyunu bu şekilde çarı dizdinmi sıkılıp bırakırsın 39 lvl oynayanlar anlar ancak beni
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

hanniballllll yazdı: 28 Şub 2018 22:53
MaHKuMII yazdı: 28 Şub 2018 22:40 Peki 59 olduğunda 49 Luk materyaller ile mi tank olacaksın. 10 level farkından dolayı 49 materyalleri çöp olacak son levelde. Bunun için her bir malzemenin ise yarayacağı aşikardır. İlerleyip ne kadar vazgeçilmez olduklarını göreceksiniz
yeni sarı itemler yeterince tank olmaya kasmaya yeterli zaten eğer düşen itemlerin oranları farklılık gösterirse en iyiye sahip olabilmek için sıkılmadan aylarca oynarsın oyunu bu şekilde çarı dizdinmi sıkılıp bırakırsın 39 lvl oynayanlar anlar ancak beni
2007 den beri oynayan biri olarak anlıyorum
Kullanıcı avatarı
hungamek
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen hungamek »

Arkadaşın dediğine harfiyen katılıyorum sadece silah bosslardan düşsün onların hasarları da hepsinin aynı olmasın birine farklı hasar düşerken diğerine daha düşük hasar düşebilmeli oyunda rekabeti sürekliliği artırması açısından gerekli
ATIN İYİSİNE DORU YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER

Resim
Kullanıcı avatarı
SeTh
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis i Ayan

Mesaj gönderen SeTh »

Bu bölgede nadide item yerine sadece şahaser silah üretim olmasını, sarı item kombinasyonu biraz daha sağlıklı olmasını ve bosslardan sadace görev itemi vermesi ve önemli materyel vermesi harika olur derindeki sır eklenti paketi gibi olması dileği ile.
Sahaser ve nadide itemler grup bölgelerine saklamanız mükemmel olur.
SeTh, ExelanSs, Keops ®
Ölüm Sadece Yeni Bir Başlangıçtır. Yeni Bir Başlangıç İse Yeni Bir Heyecandır.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

anlatmak istediğimi anlatmışsın görelim! Herkes fullensin nadide olsun herşey tek tip efsun, zırh, silah tiplerde aynı topuz... Gb den sonra ne zaman düzelecek bu oyun acaba aç bi 39 sv parası neyse verelim yeterki ZEVK alalım sıkıldım herkesi max görmekten yetti be
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Bu sarı itemler, bosslardan item düşürmeye level veya görev bazında bir sınırlama getirildiğinde önemini gösterecek. Böyle bir şey, 49 levelde boss kesimlerini ve üst dizmeyi önlemek için pek gerekli.
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
sultanahmet660
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nizam-ı Zen

Mesaj gönderen sultanahmet660 »

hanniballllll yazdı: 28 Şub 2018 22:36 gene çemberlitaş benzeri bi güncelleme yaptınız oyuncular açık bölge isterken tek başına item kasıp ticaretin artmasıydı oyuna sarı mavi item koymuşsunuz 4 efsunlu çok güzel olmuş yanlız nadide itemler olduğu sürece bi işe yaramıyacak kaldırın bari kalabalık etmesin oyunda nadide olacaksa sadece silahlar olmalı aksi taktirde oyunun zevki kalmıyor düşen itemler satılmadıkca çarını dizen oyunu bırakır oyunun uzun vadeli oynanması için yapmanız gereken 3 şey var

1. Nadide itemleri kaldırıp tiraceti yapılan sarı itemler olmalı ( silah hariç olabilir)
2. Efsunların değeri şansa göre değişiklik göstermeli örneğin max:671 ila 750 arası oranlarda düşebilir
3. Bosslar sadece görev için kesilmeli 1 efsun vermeli yoksa grup bölgesinden bi farkı kalmıyor oyunun.
keske dikkate alsalar da bi duzenleme yapsalar bu konuda. gercekten dusen torbayi acip bakmaz duruma geldim. etin palpa modeli jandarma ali modeli kolye dusurup cantada ustune gelince sariyi gordugumde gozbebeklerim buyumustu cildirmistim zamaninda. simdi ne 2 item esyalarin ne savascidaki saldiri degerinin bir onemi kaldi.. gorgar hocamiz duyar insallah sesimizi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön