Takıların da Üretilebilmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
apostrof
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Takıların da Üretilebilmesi

Mesaj gönderen apostrof »

Evet arkadaşlar konu malumunuz. Bununla ilgili öneriyi yapmadan önce birkaç enstantaneden bahsedelim. Aranızdan hiç de az değildir nucleus yüzük düşüremediği için aylarca isyan eden. Aynı şekilde savaşçı istenmeyen migrat ve sığınak bölgelerine sırf takılar başka şekilde elde edilemediği için tekrar tekrar girmeye çalışan oyuncunun çektikleri de bıktırır cinstendi.Birçoğumuz hatırlar GameX fuarında takıları düşmeyen oyunculara sınırlı süreyle takı satışı yapılmıştı. Bunlar yaşanan örnekler, bazen takılar uzunca süre düşmüyor ve bu durum oyuncuları çok yıpratıyor. Bu problem de ortadan kalksın artık. Şimdiye kadar bunun oyunda neden varolmadığını şahsen hiç anlamadım ama madem şuan elde bir fırsat var, yöneticiler oyunculara kulak veriyor ve demokratik kararlar alınıyor. Siz de fikirlerinizi belirtin, dilerseniz sayın yöneticiler bu konuda da bir anket düzenlesin. Reçetenin istekleri normale göre fazla da olsa takıların da reçetesi yeni bölge vesilesiyle oyuna eklensin lütfen.
Kullanıcı avatarı
Elanie
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Muckthesystem

Re: Takıların da Üretilebilmesi

Mesaj gönderen Elanie »

Mevcut düzende takıların üretilmemesi Sığınak ve Migrat grup bölgelerine hala insanların girmesini teşvik etmiş oluyor ki bu da yeni başlayanlar için bulunmaz bir nimet. Ayrıca bu durum takıları daha özel kılıyor. Biraz da zorluk olsun değil mi ? Sadece kendi açınızdan düşünmeyin. Düşüncenizi desteklemiyorum..
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Sanmıyorum çok ters gelir diye düşünüyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Takı üretmek... yok ya olmaz gibi.
kedi
Kullanıcı avatarı
apostrof
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Elanie yazdı: 01 Mar 2018 01:30 Mevcut düzende takıların üretilmemesi Sığınak ve Migrat grup bölgelerine hala insanların girmesini teşvik etmiş oluyor ki bu da yeni başlayanlar için bulunmaz bir nimet. Ayrıca bu durum takıları daha özel kılıyor. Biraz da zorluk olsun değil mi ? Sadece kendi açınızdan düşünmeyin. Düşüncenizi desteklemiyorum..
Karaköydeki reçetelere baktıysanız sığınak ve migrattan düşen materyalleri de istiyor. Dolayısıyla bu bölgelerin tamamen terkedilmesi pek olası değil. Hem insan eğlencesine bile gidiyor bu bölgelere, ihtiyaç şart değil. Yukarıda bahsettiğim durum grup bölgeleri geldikten sonra insanlarda gözlemlediğim bir şeydi. 2000 madalya biriktirdiği halde takıları alamamış insanlar vardı ve oyundan bile soğumuşlardı artık. Bunun tekrarlanmasına gerek yok. Zaten normalde insanlar o kadar materyali toplayıp takı üretmez. Bu reçeteler, uzun uğraşlar verdiği halde takıları düşüremeyen insanlar için geçerli. Bu arada merak ettiyseniz ben hep şifacı karakteri kullandığım için öyle bir uğraşım pek olmadı.
Kullanıcı avatarı
apostrof
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

BayTerapi yazdı: 01 Mar 2018 02:13 Takı üretmek... yok ya olmaz gibi.
Alışmadığımız için garip geliyor aslında. Yoksa diğer bütün eşyalar üretilirken takı neden üretilemesin.
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Karaköy nadide ve şaheser itemlerini üretelim diyenler, neden takı üretimine sıcak bakmıyor? Herkes istediği gibi yorumluyor, işine geleni istiyor. Sığınak ve migratta ki itemlerde (takılar, zırhlar, silahlar) hem düşen hem de üretilebilen olsun o zaman. Yıllardır düşüremeyenler var. Tabi bu seferde grup bölgesi artırıcı satamayacaklar. Doğaldır tabi herkes işine gelen şeyi istiyor/yapıyor sonuçta. :thinking_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Olabilir ama Karaköy'de şaheser takı gören var mı?
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Anatolian Soldiers

Mesaj gönderen diltemiz »

apostrof yazdı: 28 Şub 2018 21:19 Evet arkadaşlar konu malumunuz. Bununla ilgili öneriyi yapmadan önce birkaç enstantaneden bahsedelim. Aranızdan hiç de az değildir nucleus yüzük düşüremediği için aylarca isyan eden. Aynı şekilde savaşçı istenmeyen migrat ve sığınak bölgelerine sırf takılar başka şekilde elde edilemediği için tekrar tekrar girmeye çalışan oyuncunun çektikleri de bıktırır cinstendi.Birçoğumuz hatırlar GameX fuarında takıları düşmeyen oyunculara sınırlı süreyle takı satışı yapılmıştı. Bunlar yaşanan örnekler, bazen takılar uzunca süre düşmüyor ve bu durum oyuncuları çok yıpratıyor. Bu problem de ortadan kalksın artık. Şimdiye kadar bunun oyunda neden varolmadığını şahsen hiç anlamadım ama madem şuan elde bir fırsat var, yöneticiler oyunculara kulak veriyor ve demokratik kararlar alınıyor. Siz de fikirlerinizi belirtin, dilerseniz sayın yöneticiler bu konuda da bir anket düzenlesin. Reçetenin istekleri normale göre fazla da olsa takıların da reçetesi yeni bölge vesilesiyle oyuna eklensin lütfen.
Takıların Üretilmesini bende isterim fakat Üretimin zor olması kaydıyla , değişik olabilir.
Bardağın öteki tarafından bakacak olursak Çemberlitaş güncellemesinde gelmeyen bu yenilik Karaköyde gelirmi ?
Şuanki Betanın bitip oyunun TAM Sürümde olduğunu farzedersek , artık geç bence , ama yönetim ileride süpriz yaparsa güzel olur.

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Soydere044
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Soydere044 »

Elanie yazdı: 01 Mar 2018 01:30 Mevcut düzende takıların üretilmemesi Sığınak ve Migrat grup bölgelerine hala insanların girmesini teşvik etmiş oluyor ki bu da yeni başlayanlar için bulunmaz bir nimet. Ayrıca bu durum takıları daha özel kılıyor. Biraz da zorluk olsun değil mi ? Sadece kendi açınızdan düşünmeyin. Düşüncenizi desteklemiyorum..
İlk günden oyunda zaten herkes 59 oldu item düşürdü , bir de öyle birşey olursa bence tam fiyasko.. Bende desteklemiyorum.
Kolye ve takılar reçete ile üretilirse vay anam vay.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön