[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

İKV dünyasına yönelik ilgili anketlerimiz

Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Anket 28 Şub 2018 18:00 tarihinde bitecek

Nadide eşyalar düşmeye devam etmeli.
262
53%
Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum.
232
47%

Toplam oy: 494

Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen Rudboy »

Damir yazdı: 28 Şub 2018 16:14 @Rudboy

Öyle bir durumda oyunda bir avuç insandan daha azı kalır. O kadar insan için de güncellemeye gerek yok :thinking_face:

Düşürmeye alışmışız, geçti artık reçeteyle üretim.
+
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen movie »

powerlake yazdı: 28 Şub 2018 16:13 İmzasında her şeyin matematikten ibaret olduğunu yazan arkadaş 2 yi savunuyor ahahahahah
O yüzden 2 zaten. Senin gibi " la 10 TL'ye hem döner hem ayran veriyorlar niye sadece döneri tercih edeyim ki" gözüyle bakıp düz mantık(!) kuranların haliyle idrak etmesi zor.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

birhesap yazdı: 28 Şub 2018 16:08
Rotary yazdı: 28 Şub 2018 16:05
birhesap yazdı: 28 Şub 2018 16:02
Rotary yazdı: 28 Şub 2018 16:00
Mustafac yazdı: 28 Şub 2018 14:28 Düşsün işaretledim 109 tane benden:) reçete olursa ka atmak sarmaz 10 tane tank kastım ks atmak için boşa gitmesin
Bu mesaj böyle durmalı mı böylece? Umarım yöneticilerin gözünden kaçmamıştır. Kendi ağzıyla söylüyor naylon hesap açıp oy attığını. Eğer kayıt sistemi kapatılacaktıysa başta kapatılmalıydı. Yada bugün kaydolan kişilerin oyları silinmeli. :rage: :rage:
Kesin bu arkadaş böyle dedi diye, 109 oy atmıştır hani kesin silinir. Manüpülasyon yapmayın, kayıt yok foruma. 109 oy atması imkansız. 109 oyu arkadaşınlarına kullandırmış olabilir.
Kayıt yok foruma derken sanırım yönetici paneline giriş yapıp bu bilgiyi aldın. :grinning:
Kayıt olmayı denersen anlarsın dostum :)
Anket başladığında hala kayıt olunabiliniyordu Dostum :) sonradan kaldırdılar kayıt sekmesini. Ahh ah nerenizle okuyorsunuz yazdığımı...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

İki seçeneği de beğenmedim.
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaN »

Serinplay yazdı: 28 Şub 2018 16:21 İki seçeneği de beğenmedim.
+1
Kullanıcı avatarı
Rotary
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rotary »

LaRaCRoFT yazdı: 28 Şub 2018 16:15 Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip. :D Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar. :D)" Kendilerini akıllı sanan tipik üretim heveslisi görünümünde, çıkar sağlamak için can atarak bekleyen şapşikler ordusu. :D (Hakir'in ordusu bile daha ihtişamlı duruyor bunlara nazaran. :D)
Burada sağa sola nara atacak yerde sende hazırlığını yapsaydın. Kendi emeğinizi gözetmekten başka işiniz olmasın emi :grin: . Çünkü maden stoklamış yada gecelerce çekmiş olan oyuncuların bir emeği yok hatta onlar emek hırsızı. Hepinizin ceplerinizdeki madenleri çaldılar sonra size satacaklar :') Armut piş ağzıma düşler bi silinseydi şu oyundan hayırlısıyla...
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

oyunun sürekliliği için eşyalar düşmemeli bence.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
powerlake
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen powerlake »

movie yazdı: 28 Şub 2018 16:17
powerlake yazdı: 28 Şub 2018 16:13 İmzasında her şeyin matematikten ibaret olduğunu yazan arkadaş 2 yi savunuyor ahahahahah
O yüzden 2 zaten. Senin gibi " la 10 TL'ye hem döner hem ayran veriyorlar niye sadece döneri tercih edeyim ki" gözüyle bakıp düz mantık(!) kuranların haliyle idrak etmesi zor.
Aynen dostum sen baya iyi idrak etmişsin olayı tebrik ederim
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Rotary yazdı: 28 Şub 2018 16:23
LaRaCRoFT yazdı: 28 Şub 2018 16:15 Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip. :D Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar. :D)" Kendilerini akıllı sanan tipik üretim heveslisi görünümünde, çıkar sağlamak için can atarak bekleyen şapşikler ordusu. :D (Hakir'in ordusu bile daha ihtişamlı duruyor bunlara nazaran. :D)
Burada sağa sola nara atacak yerde sende hazırlığını yapsaydın. Kendi emeğinizi gözetmekten başka işiniz olmasın emi :grin: . Çünkü maden stoklamış yada gecelerce çekmiş olan oyuncuların bir emeği yok hatta onlar emek hırsızı. Hepinizin ceplerinizdeki madenleri çaldılar sonra size satacaklar :') Armut piş ağzıma düşler bi silinseydi şu oyundan hayırlısıyla...
Ne demek istediğimi sen çok ta iyi anladın. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

movie yazdı: 28 Şub 2018 16:17
kardeş sen 2 ile biri ayran döner olayıyla karıştırmışsın . Asıl 1 de hem nadide eşya hem materyal hem reçete . nescafe 3 ü bir arada gibi fırsat sunmuşlar sen 2 si bir arada içiyorsun şekersiz kahve mı içilir :)

“Anketler” sayfasına dön