Bu 1.seçeneği seçen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum:
Sarı eşyalar ne işe yarayacaklar? Reçeteler ne işe yarayacak? Madenler ne işe yarayacak?
Neden mi bunu soruyorum? Oyunda loncası ve ekibi olan arkadaşlar yeni bir karakter dizmek istediklerinde o kişiyi gruba alarak eşyalarını dizecekler zaten. Böylece eskiden olduğu gibi sarı eşyaların yine bir önemi kalmayacak. Yine olay Çemberlitaş'daki duruma dönecek. Hatta daha beter olacak çünkü o patronlar belli başlı grupların tekelinde olmuş olacak.
Bir kişi dürüstçe çıksın desin ki patronlardan eşya düştüğü halde ben o kadar uğraş verir, üretim o reçeteyi. Siz inanıyor musunuz buna?
Bunları da geçtim artık bir bakacaksınız yapacak bir şey yine kalmamış. Eski kısır döngüye kısa sürede döndük yine. Kimse üzerinizdeki eşyaya bakıp bunun bir değeri var demeyecek çünkü düşüyor.
Lütfen şu olaya oyunun devamlılığı açısından bakın. Güzelim bölgeyi uzun soluklu ve eski 39 zamanındaki gibi yapmak varken, afedersiniz ama içine edeceksiniz.
Umarım yönetim buradaki yorumları okuyordur.
NOT: Bak yukarıdaki arkadaş 54'den sonra hasar düşüyor ne yapacağız demiş. Arkadaşım sarı eşyalar ne güne duruyor? Ya sabır.
Ya arkadaşım boş yapma lütfen. Sarı eşyaları al oyna madem sen. Bosslar maden vermeye başladığı zaman belli şahısların tekeli haline dönecek ve başkasına kestirmeyip maden materyal stoğu yapıp uçuk fiyatlar çekecekler. Bunları anlayamıyor musun ? Ayrıca Elinde her sınıftan 1 karater olsa 3 karakter totalda 40 50 item eder. Çok mu zenginsin de bunları üreteceksin soruyorum sana ?
Alma kardeşim pahalıya satıyorsa adam alma çok mu zor ilk sen sahip olma eşyaya ölmezsin çemberlitaş geldiğinde hidrojene 50 çekiyolardı 1 ayda 10 da 1 düştü fiyatı.
40-50 itemde üretmeyi ver kısa zamanda normalde senin 4 seti tamamlamanın yıllar alması gerekirken hepsi hemen olsun istemeyin.
Değişik kardeşim benim bosslardan düştüğünde de aynısı oluyor zaten. Çemberlitaş geldiği kaç yıl oldu hala daha eksikleri olan insanlar var. Bosstan düşmesi demek hemen çar fulleyeceksin demek olmuyor.
Her neyse seninle tartışmayacağım anket sonuçlarında göreceğiz.
Baltalilah yazdı: ↑28 Şub 2018 15:21
Bırakında şu oyunda biraz ticaret yapılsın yahu herşeyi hazır ala ala üretimi, efsunlu eşya düşürme heyecanını unuttuk, belki siz hiç yaşamadınız.
Çift efsunlu sarı eşyaların ticareti olsun düşürdüğümüz eşyaların kıymeti olsun 2-3 ayda nadideleri alıp sıkılmayın mmorpg mantığını yaşayın uzun soluklu oynayın nadide üretince o eşyayı alınca sevinin, gerçekten sevinin.
Kesinlikle haklısın. Değerlerinin kaybolmaması lazım önemli eşyaların.
2'e oy atıp savunanlar, burada diğer arkadaşların oyun içerisinde 56,000 akçelerini karşılayacaklar heralde öyle bir savunmaya geçmişler ki, görende elit kesim sanılır kendileri.
56,000 akçe bayılmak isteyen tek sınıfı fullemek için extra materyel kasmayı saymıyorum basar 2 e oyunu.
Hem düşürüp, hem üretim yapmak isteyen 1 e basar. Oylar 1 e , seri uplayalım. Bekleme yapmayalım, ağlamayalım.
Damir yazdı: ↑28 Şub 2018 15:39
Oylar bu denli yakın iken çıkan seçeneği olduğu haliyle sunmazlar. Sonuç ne çıkarsa çıksın, muhtemelen bir kısmını üretmek zorunda kalacağız.
Dostum hergangi ülkenin birinde bi seçim yapıldığında ya biz kazandık ama b grubuda bize çok yaklaştı onlarada bi hak verelim denir mi Oylamanın mantığı nedir hangisi daha önde ise o olur
Mustafac yazdı: ↑28 Şub 2018 14:28
Düşsün işaretledim 109 tane benden:) reçete olursa ka atmak sarmaz 10 tane tank kastım ks atmak için boşa gitmesin
Bu mesaj böyle durmalı mı böylece? Umarım yöneticilerin gözünden kaçmamıştır. Kendi ağzıyla söylüyor naylon hesap açıp oy attığını. Eğer kayıt sistemi kapatılacaktıysa başta kapatılmalıydı. Yada bugün kaydolan kişilerin oyları silinmeli. Şu oyunda iki dakikalığına hilesiz hurdasız iş yapamıyoruz İKV camiasının en kötü taraflarından biri.
En son Rotary tarafından 28 Şub 2018 16:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Düşsün işaretledim 109 tane benden:) reçete olursa ka atmak sarmaz 10 tane tank kastım ks atmak için boşa gitmesin
Bu mesaj böyle durmalı mı böylece? Umarım yöneticilerin gözünden kaçmamıştır. Kendi ağzıyla söylüyor naylon hesap açıp oy attığını. Eğer kayıt sistemi kapatılacaktıysa başta kapatılmalıydı. Yada bugün kaydolan kişilerin oyları silinmeli.
Kesin bu arkadaş böyle dedi diye, 109 oy atmıştır hani kesin silinir. Manüpülasyon yapmayın, kayıt yok foruma. 109 oy atması imkansız. 109 oyu arkadaşınlarına kullandırmış olabilir.
şimdi bu boss kaçırmaktan keyif alan #@!? fake hesaplarla 109 tane oy attım diyor sonra da bu anket sonucu böyle kabul ediliyor öyle mi? neyse ki Gorgar'a sonuna kadar güveniyorum, gerekeni yapacaktır. 56 bin akçe hesabı yapan tipler de az yavaş gitsinler, 1 karakterin olsun ne olacak? 8 tane karakter fulleyip 4 arz 4 lodos yapıp keyfine göre istediğiniz adamları da kesmeyiverin. ulan hepsini geçtim bırakın da keyif alalım, bırakın da adam gibi farm yaparak sakin sakin oyunumuzu oynayalım, hırslarınızdan bi sıyrılın, şu oyunu keyif almak için oynayın artık, anlatamıyoruz bi türlü.
Damir yazdı: ↑28 Şub 2018 15:39
Oylar bu denli yakın iken çıkan seçeneği olduğu haliyle sunmazlar. Sonuç ne çıkarsa çıksın, muhtemelen bir kısmını üretmek zorunda kalacağız.
Dostum hergangi ülkenin birinde bi seçim yapıldığında ya biz kazandık ama b grubuda bize çok yaklaştı onlarada bi hak verelim denir mi Oylamanın mantığı nedir hangisi daha önde ise o olur
Bu bir tercih oylaması, parti seçimi değil. Topluluğun nabzını tutmak için yapılıyor. Seçimde öyle olur evet, çünkü yasalarca sağlama alınmıştır. Buradaki ise fikir almak adına.
-------
Ne 1. şık tek başına makul, ne de 2. Arasının bulunması lazım. Ne tamamen düşürmeye ne de tamamen üretime bağlı olan bi sisteme ihtiyaç var.
Bu arada 1 diyenler 2 geldiğinde oyunu anında bırakır. Kendimizi bataklığa sokmaya gerek yok.