Kayıt yok foruma derken sanırım yönetici paneline giriş yapıp bu bilgiyi aldın.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 16:02Kesin bu arkadaş böyle dedi diye, 109 oy atmıştır hani kesin silinir. Manüpülasyon yapmayın, kayıt yok foruma. 109 oy atması imkansız. 109 oyu arkadaşınlarına kullandırmış olabilir.
[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
-
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: emekli oldum.
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Kayıt olmayı denersen anlarsın dostumRotary yazdı: ↑28 Şub 2018 16:05Kayıt yok foruma derken sanırım yönetici paneline giriş yapıp bu bilgiyi aldın.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 16:02Kesin bu arkadaş böyle dedi diye, 109 oy atmıştır hani kesin silinir. Manüpülasyon yapmayın, kayıt yok foruma. 109 oy atması imkansız. 109 oyu arkadaşınlarına kullandırmış olabilir.![]()
MrdexteR
Evet ama oyunun öncesinde oyuncuları GB ye alıştırıp şaheser düşürmeye alıştırım şimdi gelip reçete sistemini ön plana alıp şaheser düşürmeyi kaldırmaları demek yıllarca güncelleme gelmeyecek demek oluyor.Damir yazdı: ↑28 Şub 2018 16:04
Bu bir tercih oylaması, parti seçimi değil. Topluluğun nabzını tutmak için yapılıyor. Seçimde öyle olur evet, çünkü yasalarca sağlama alınmıştır. Buradaki ise fikir almak adına.
-------
Ne 1. şık tek başına makul, ne de 2. Arasının bulunması lazım. Ne tamamen düşürmeye ne de tamamen üretime bağlı olan bi sisteme ihtiyaç var.
Bu arada 1 diyenler 2 geldiğinde oyunu anında bırakır. Kendimizi bataklığa sokmaya gerek yok.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Evet fakirler ölsün ağlama.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 15:59 2'e oy atıp savunanlar, burada diğer arkadaşların oyun içerisinde 56,000 akçelerini karşılayacaklar heralde öyle bir savunmaya geçmişler ki, görende elit kesim sanılır kendileri.
56,000 akçe bayılmak isteyen tek sınıfı fullemek için extra materyel kasmayı saymıyorum basar 2 e oyunu.
Hem düşürüp, hem üretim yapmak isteyen 1 e basar. Oylar 1 e , seri uplayalım. Bekleme yapmayalım, ağlamayalım.
Everything is about math just math
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Marvel
Her hangi bir reçetenin madenlerini çekmek için sürekli canavar kesmek zorundasınız çünkü madenler hep savaş alanları içinde bu yüzden istemesenizde yavaş yavaş level alırsınız ve hasarınız düşer peki ya hasarınız düşene kadar bu reçeteleri üretebilecek misiniz? Gördüğüm kadarıyla ekibi olmayan, saat kavgalarında sürekli kesilen arkadaşlar 2 vermiş sanırım... Karaköyü test etmiş birinin
2 vermesi biraz ironi elbette. Bir şeyler yapılmak isteniyorsa Boss kesimlerini biraz daha zorlaştırabilirler eğer 2 ağır çıkarsa herkes playstore nin sermayesi olur.
2 vermesi biraz ironi elbette. Bir şeyler yapılmak isteniyorsa Boss kesimlerini biraz daha zorlaştırabilirler eğer 2 ağır çıkarsa herkes playstore nin sermayesi olur.
-
- Cin Avcısı
- Lonca: emekli oldum.
Fakir mi? Hahahahahaha , güldürdü yahu.movie yazdı: ↑28 Şub 2018 16:09Evet fakirler ölsün ağlama.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 15:59 2'e oy atıp savunanlar, burada diğer arkadaşların oyun içerisinde 56,000 akçelerini karşılayacaklar heralde öyle bir savunmaya geçmişler ki, görende elit kesim sanılır kendileri.
56,000 akçe bayılmak isteyen tek sınıfı fullemek için extra materyel kasmayı saymıyorum basar 2 e oyunu.
Hem düşürüp, hem üretim yapmak isteyen 1 e basar. Oylar 1 e , seri uplayalım. Bekleme yapmayalım, ağlamayalım.
MrdexteR
İmzasında her şeyin matematikten ibaret olduğunu yazan arkadaş 2 yi savunuyor ahahahahah
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Duman
Nadidelerin bosslardan düşmesi oyundaki bütün ticareti öldürecektir. Güzel olan kısım insanların bu eşyaları çabalayıp elde etmesidir. 1 boss keseyim asa düşsün diye bir şey ikv oyuncusunun bilmem kaç yıldır yakındığı şans sistemine daha da nefretle yaklaşmalarına neden olacaktır. Oyunun zevkine tadına varamamış arkadaşlar ya da hırsa kapılıp hemen üzerimi dizmeliyim düşüncesi içine girenler tabiki birinci seçeneği işaretleyeceklerdir. Ancak ikv oyuncusunun bu oyunu sahiplenmesinin ana nedeni meteor bölgesi eklenti paketi olduğu aşikardır.
İnanıyorum ki yönetim ve çevresinde benim gibi düşünenler vardır. Ayrıca nadide eşyalara ancak ve ancak çok iyiler sahip olabilir düşüncesiyle tılsım reçetesine 900 milyon oyun parası değerini biçenler, tek bir boss kesimiyle oyuncunun, oyunun en güzel eşyasına sahip olmasına karşı duracaklardır.
İnanıyorum ki yönetim ve çevresinde benim gibi düşünenler vardır. Ayrıca nadide eşyalara ancak ve ancak çok iyiler sahip olabilir düşüncesiyle tılsım reçetesine 900 milyon oyun parası değerini biçenler, tek bir boss kesimiyle oyuncunun, oyunun en güzel eşyasına sahip olmasına karşı duracaklardır.
BEYAZATLI
SINCE BETA
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
@Rudboy
Öyle bir durumda oyunda bir avuç insandan daha azı kalır. O kadar insan için de güncellemeye gerek yok
Düşürmeye alışmışız, geçti artık reçeteyle üretim.
Öyle bir durumda oyunda bir avuç insandan daha azı kalır. O kadar insan için de güncellemeye gerek yok
Düşürmeye alışmışız, geçti artık reçeteyle üretim.
FATALFORCE
Çemberlitaş geldiğinde millet birbirine; "Üretim yapmayın boş verin, girer düşürürüz. Para kalsın cebimizde." derken şimdi; "Düşmesin yhaaa uğraşarak üretelim." demeleri gerçekten çok garip.
Eee tabi o zamanlar maden stoğu yoktu. Çemberlitaş üretimlerinde menekşe falan istenmeye başlandığında serbest piyasa tacirleri karaborsaya akmak için; "Üretmek daha zevkli yhaaa aslında. Düşürünce zevki çıkmıyor ki. (Aslında daha setlerinin yarısı eksik çaktırmıyorlar.
)" Kendilerini akıllı sanan tipik üretim heveslisi görünümünde, çıkar sağlamak için can atarak bekleyen şapşikler ordusu.
(Hakir'in ordusu bile daha ihtişamlı duruyor bunlara nazaran.
)