[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
2 ' ye verdim arkama yaslandım keyfime bakıyorum 
- Xainnn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol Of Justice
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 14:13Gel hocam, öpeceğim seni alnından. Gel bunları bu arkadaşlara anlat, ben sıkıldım gidiyorumXainnn yazdı: ↑28 Şub 2018 14:12Parlementxx yazdı: ↑28 Şub 2018 14:052 dedim kolay yoldan bir kac yeni yetmenin item sahibi olmasini istemiyorum.
Asıl 2 dersen yoldan geçen yeni yetmenin çekeceği 2 maden çok büyük paralar edecek sen testte klansız olarak ful tılsımla zor kesiyorsun kendi sunucunda klan savaşının içinde onlarca slotu kaçıracak klansız fake çarlarla beraber üstünü 2 ayda fulleyemezsın zaten merak etme![]()
Bunalttılar cidden.
İnsanı kanser ederler çantasında 20m den fazla para görmemiş epe görünce ağzının suyu akan adam burda 2 ye oy veriyor arkadaş testte oynamayacağız savaşımız olacak işimiz gücümüz olacak ben mühendislik okuyorum 7-24 oyunda olamam ki derslerim de var bir karakteri fullemek oynadıgım kuklacı adına konuşuyorum 6 aydan aşağısı imkansız 56 bin akçe hesaplamış adam 56 bin akçe ne demek ya ? Niye böyle bir şeye imkan sunalım kendinize gelin
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Nedir bu hırs ???Parlementxx yazdı: ↑28 Şub 2018 14:052 dedim kolay yoldan bir kac yeni yetmenin item sahibi olmasini istemiyorum.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sizin derdiniz belli zaten! Zamanı yokmuşmuş. Zamanınız yok diye 1.sistemi istiyorsunuz. Arkadaşlarınız var, gruplarınız, loncanız var. Akşam işten, okuldan gelirim loncamla girerim hızlı hızlı boss keser item düşürür 1-2 aya fullerim. Aynen diğer karakterleride böyle. Sonra savaşırım zevkine girer bölge boss atarım. Başka mantık yok.
Günlük 2-4 saat arası ayıramayacak adamın(en az 2) mmorpgde işi yok.
Günlük 2-4 saat arası ayıramayacak adamın(en az 2) mmorpgde işi yok.
sizin savunduğunu sistem oyuna yeni oyuncu kazandırmaz. yeni yetme dediğiniz yeni başlayan bir oyuncunun bir maden çekerek oyuna tutunabilmesi lazım. bütün itemlerin bosslardan düştüğü bir sistemde yeni oyunculara yer yok. çok para edecek dediğin madenlerde en fazla 2 ay pahalı olur.Xainnn yazdı: ↑28 Şub 2018 14:12Parlementxx yazdı: ↑28 Şub 2018 14:052 dedim kolay yoldan bir kac yeni yetmenin item sahibi olmasini istemiyorum.
Asıl 2 dersen yoldan geçen yeni yetmenin çekeceği 2 maden çok büyük paralar edecek sen testte klansız olarak ful tılsımla zor kesiyorsun kendi sunucunda klan savaşının içinde onlarca slotu kaçıracak klansız fake çarlarla beraber üstünü 2 ayda fulleyemezsın zaten merak etme![]()
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Ben o kadar zaman verıcem bunları üreticem,martial akondrit çekicem akçeyle sonra bu verdiğim emeğin karşılıgını almaya calıstıgımda ikv piyasasında 50 100 lira gibi bir ücrete satıcam.Çok boş insanlar oldugunuz belli bu kadar zaman harcayıp hiçbir şey elde edememeyi kabul etmenizden onu anlıyorum.Kafası çalışan adam bunun bir para tuzağı olduğunu anlamıştır çoktan.
Bu yeni sistemde de oyunu bırakan kişi sayısı büyük bir kitle olur benden demesi.Karaköyle oyuncu toplayacağım derken ikv elindekinden de olacaktır...
Bu yeni sistemde de oyunu bırakan kişi sayısı büyük bir kitle olur benden demesi.Karaköyle oyuncu toplayacağım derken ikv elindekinden de olacaktır...
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Şaheser itemlere ulaşmak çok zor olmalı
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Kardeşim ben de mühendislik okuyorum hem de oldukça iyi bir üniversitede ve bitirme öğrencisiyim. Yani en yoğun olduğum dönem. Benim 2 isteme sebebim 1 olursa oyunun 2-3 aylık bir ömrü olacak. 2 olursa 2-3 senelik. Oyunda karakterini fulleyip bitirince zevk alıyor musun? Ben şahsen kimsede olmayan sarı item düşününce daha mutlu oluyorum. Bu süreci 2 sene koruduğunu düşün oyunun. Oyunda sadece şaheser veya nadideler yok MMORPG oyunlar uzun soluklu olmalı.Xainnn yazdı: ↑28 Şub 2018 14:17 İnsanı kanser ederler çantasında 20m den fazla para görmemiş epe görünce ağzının suyu akan adam burda 2 ye oy veriyor arkadaş testte oynamayacağız savaşımız olacak işimiz gücümüz olacak ben mühendislik okuyorum 7-24 oyunda olamam ki derslerim de var bir karakteri fullemek oynadıgım kuklacı adına konuşuyorum 6 aydan aşağısı imkansız 56 bin akçe hesaplamış adam 56 bin akçe ne demek ya ? Niye böyle bir şeye imkan sunalım kendinize gelin
Düşsün işaretledim 109 tane benden:) reçete olursa ka atmak sarmaz 10 tane tank kastım ks atmak için boşa gitmesin