[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

İKV dünyasına yönelik ilgili anketlerimiz

Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Anket 28 Şub 2018 18:00 tarihinde bitecek

Nadide eşyalar düşmeye devam etmeli.
262
53%
Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum.
232
47%

Toplam oy: 494

Kullanıcı avatarı
xANARCHYx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen xANARCHYx »

2 ' ye verdim arkama yaslandım keyfime bakıyorum :D
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Symbol Of Justice

Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?

Mesaj gönderen Xainnn »

birhesap yazdı: 28 Şub 2018 14:13
Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:12
Parlementxx yazdı: 28 Şub 2018 14:05
Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:01 Benim verdiğim 1 oy neyi değiştirecek diye düşünmeyin unutma ki 20 yıl önce aziz yıldırım 1 oy farkla fenerbahçenin başına geldi 1 oy çok şey değiştirir lütfen herkes 1. Seçeneğe tıklasın oyundaki yıkık platin zırhlı kitleye imkan vermeyelim :)
2 dedim kolay yoldan bir kac yeni yetmenin item sahibi olmasini istemiyorum.

Asıl 2 dersen yoldan geçen yeni yetmenin çekeceği 2 maden çok büyük paralar edecek sen testte klansız olarak ful tılsımla zor kesiyorsun kendi sunucunda klan savaşının içinde onlarca slotu kaçıracak klansız fake çarlarla beraber üstünü 2 ayda fulleyemezsın zaten merak etme :)
Gel hocam, öpeceğim seni alnından. Gel bunları bu arkadaşlara anlat, ben sıkıldım gidiyorum :D Bunalttılar cidden.

İnsanı kanser ederler çantasında 20m den fazla para görmemiş epe görünce ağzının suyu akan adam burda 2 ye oy veriyor arkadaş testte oynamayacağız savaşımız olacak işimiz gücümüz olacak ben mühendislik okuyorum 7-24 oyunda olamam ki derslerim de var bir karakteri fullemek oynadıgım kuklacı adına konuşuyorum 6 aydan aşağısı imkansız 56 bin akçe hesaplamış adam 56 bin akçe ne demek ya ? Niye böyle bir şeye imkan sunalım kendinize gelin
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:01 Benim verdiğim 1 oy neyi değiştirecek diye düşünmeyin unutma ki 20 yıl önce aziz yıldırım 1 oy farkla fenerbahçenin başına geldi 1 oy çok şey değiştirir lütfen herkes 1. Seçeneğe tıklasın oyundaki yıkık platin zırhlı kitleye imkan vermeyelim :)
Nedir bu hırs ???
tugrul0032
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen tugrul0032 »

Sizin derdiniz belli zaten! Zamanı yokmuşmuş. Zamanınız yok diye 1.sistemi istiyorsunuz. Arkadaşlarınız var, gruplarınız, loncanız var. Akşam işten, okuldan gelirim loncamla girerim hızlı hızlı boss keser item düşürür 1-2 aya fullerim. Aynen diğer karakterleride böyle. Sonra savaşırım zevkine girer bölge boss atarım. Başka mantık yok.

Günlük 2-4 saat arası ayıramayacak adamın(en az 2) mmorpgde işi yok.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:12

Asıl 2 dersen yoldan geçen yeni yetmenin çekeceği 2 maden çok büyük paralar edecek sen testte klansız olarak ful tılsımla zor kesiyorsun kendi sunucunda klan savaşının içinde onlarca slotu kaçıracak klansız fake çarlarla beraber üstünü 2 ayda fulleyemezsın zaten merak etme :)
sizin savunduğunu sistem oyuna yeni oyuncu kazandırmaz. yeni yetme dediğiniz yeni başlayan bir oyuncunun bir maden çekerek oyuna tutunabilmesi lazım. bütün itemlerin bosslardan düştüğü bir sistemde yeni oyunculara yer yok. çok para edecek dediğin madenlerde en fazla 2 ay pahalı olur.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Abidinx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Abidinx »

Ben o kadar zaman verıcem bunları üreticem,martial akondrit çekicem akçeyle sonra bu verdiğim emeğin karşılıgını almaya calıstıgımda ikv piyasasında 50 100 lira gibi bir ücrete satıcam.Çok boş insanlar oldugunuz belli bu kadar zaman harcayıp hiçbir şey elde edememeyi kabul etmenizden onu anlıyorum.Kafası çalışan adam bunun bir para tuzağı olduğunu anlamıştır çoktan.
Bu yeni sistemde de oyunu bırakan kişi sayısı büyük bir kitle olur benden demesi.Karaköyle oyuncu toplayacağım derken ikv elindekinden de olacaktır...
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Şaheser itemlere ulaşmak çok zor olmalı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Xainnn yazdı: 28 Şub 2018 14:17 İnsanı kanser ederler çantasında 20m den fazla para görmemiş epe görünce ağzının suyu akan adam burda 2 ye oy veriyor arkadaş testte oynamayacağız savaşımız olacak işimiz gücümüz olacak ben mühendislik okuyorum 7-24 oyunda olamam ki derslerim de var bir karakteri fullemek oynadıgım kuklacı adına konuşuyorum 6 aydan aşağısı imkansız 56 bin akçe hesaplamış adam 56 bin akçe ne demek ya ? Niye böyle bir şeye imkan sunalım kendinize gelin
Kardeşim ben de mühendislik okuyorum hem de oldukça iyi bir üniversitede ve bitirme öğrencisiyim. Yani en yoğun olduğum dönem. Benim 2 isteme sebebim 1 olursa oyunun 2-3 aylık bir ömrü olacak. 2 olursa 2-3 senelik. Oyunda karakterini fulleyip bitirince zevk alıyor musun? Ben şahsen kimsede olmayan sarı item düşününce daha mutlu oluyorum. Bu süreci 2 sene koruduğunu düşün oyunun. Oyunda sadece şaheser veya nadideler yok MMORPG oyunlar uzun soluklu olmalı.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

1. şık öne geçti :)
kedi
Mustafac
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Mustafac »

Düşsün işaretledim 109 tane benden:) reçete olursa ka atmak sarmaz 10 tane tank kastım ks atmak için boşa gitmesin

“Anketler” sayfasına dön