Allah allah ya ben bunu da belirttim size bu oyunu neden tek düze oynuyorsunuz dostum bak bu materyallerin pahalılığı en fazla 1 bilemedin 2 ay sürer 2 ayda üstünü dizmeyiver birşey kaybetmezsin. Çemberlitaş geldiğinde teşkilatta ilk köşk madalyonunu düşürmüş kişiyim 50m den satmıştım peki 2 hafta sonra nolmuştu biliyor musun 5m den satılıyordu keza aynı şey hidrojen içinde geçerliydi 30 40mden başlamıştı birkaç haftada 10m lere düşmüştü. burda da aynısı olacak ve daha seri düşecek fiyatları çünkü open world bölge grup bölgesi değil kesişi daha zahmetli değil. Öğlenin 12 sinde herkes oyundayken kesmezsin gece 12 de girer arka arkaya kesersin 5 tank götürürsün kaçırmak isteyen olursa da kaçırmalarına engel olursun. Bu kadar abartmayın ya o bosslardan item düşerse asıl o zaman kargaşa yaşanır herkes item almak için ben keseyim ben keseyim der. Eminönünde çektiğim materyallerde reçetelerde var rahat ol gidip ada da çekersin gider karaköyde çekersin çekersin olayın sadece boss keseyim item düşüreyim değilse yolunu ya öyle ya böyle bulursun.HeraCross yazdı: ↑28 Şub 2018 13:11Sen Boss'lardan düşen madenlerin ne kadar para edeceğini tahmin edebiliyor musun? Senin Eminönünde çektiğin madenler reçetede yoksa nasıl bi fiyat düşüşü yaşayacak farkında mısın?EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 13:07birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:55Yemin ederim bu yazdığını içim acıya acıya okudum. 2 hafta içinde günde 22 saat online olsan bile devamlı bu bossları kessen bile üstünü dizemessin. Forumda hiç gezinmedin veya genel sohbet kanallarına bakmadın sanırım hiç. Çemberlitaştan daha itemleri dizemeyen item düşüremeyen insanlar var. Çemberlitaşı geçtim, sıgınaktan maraton ayakkabı düşüremeyen karakterler var. Bunu üretebilirler. Demişsin ki onlarca kere hakir kesilir günde, sen bunu aklı iradenle mi düşürdün. O hakiri kendi sunucunda kesmeye çalışırken defalarca kaçırmaya çalışanlar olacak engel olanlar olacak. Kendi sunucunda hakiri tek sen mi keseceksin. Onlarca grup olacak orada. Direk üstünü burda nasıl dizmeyi planlıyorsun? Tek tek materyel reçete düşürüp, 3 ayda bir reçete tamamlayıp öyle mi üreteceksin? Yoksa onlarca para bayılıp mi dizeceksin?EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:49Oyun sadece bir oyundur ve oyunun zor olanı her zaman daha ilgi çekici olmuştur. Kafanı çok yorma sen hakir denen yaratığı daha dün kestim tam sürüme geçince kimse karakter kasmayacak herkes 49 levelde hakir, büyük büyücü vs bossları kesecek ve bir hakiri kesmek saatleri almıyor 15 dakikanı alıyor bu ne demek biliyor musun 1 gün içerisinde onlarca kez hakir kesilecek. 1 ay- 2 ay bahsettiğin materyaller pahalılaşır daha sonrasında ise ucuzlar. Senin dediğine gelirsek boss kesmen zaten her türlü bir şart itemde düşse materyalde verse reçete de verse sen o bossu keseceksin çoğunluk istiyor ki gaffarda ki gibi çat çat çat millet üstünü dizmesin. Öyle bir bahsediyorsun ki sanarsın bankadaki mevduat hesabından para çekip item alacaksın dostum oyun da hiçbir şey yapmayıp para kasanda emek harcar dümdüz yaratık kesen de emek harcar. Emek harcayanın bir farklılığı olsun istiyor çoğunluk günde 2 hakir kesip karakteri de şanslıysa 2 haftada karakter dizmek olmasın istiyor kısacası karakteri şanslı olan 5 10 kere hakir kesip aradan sıyrılmasın istiyor insanlar . 2 haftada karakter dizip ne yapacaksın söyler misin ? Senin dediğine göre birşey söyliyim sana bak eğer direk item verirse sağlam ve oyuncu sayısı çok olan loncalar öyle bir vaziyete getirir ki grup olmadan direk bir kişi için hakir kesmeye başlarlar item direk o karaktere düşsün diye.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:39
Senin algıların kapalı galiba bunu bana anlatıyorsun? Boss kesmeden reçete ile materyeller gökten mi inecek? 55 den sonra hasar iniyor, açık beta da kaçıncı seviyeye karakter kastın? Millet 59 olasıya kadar itemlerini üretmeli, öyle birşeyler yapmaya başlamalı oluyor. Hele 55 seviyeyi geçtikten sonra millet nasıl hasar verecek bu bosslara? Gene birlik beraberlik olup boss kesilecek, materyel düşecek. Bu sefer üretim için çabalayacaksın. Bu sefer o reçeteleri materyelleri millet satar mı sanıyorsun? Herkes kendine üretim yapmak için saklayacak satanda yüksek paraya satacak. 1 karakterini fullemek için 15t gibi bir parayı gözden çıkardıysan koyun gibi 2 ye bas, extra 1 karakter için kaç binlerce akçe bayılacaksın. Zaten yönetiminde bu oylamayı açma amacı akçeden daha çok para kırmak.
Kendini cool sanan bu arkadaşımız gibi 2 e oy verek cool olmaya ve enayi olmaya devam edebilirsiniz.
Koydukları reçetelerin cidden 3 ayda tamamlanacağını mı düşünüyorsunTam sürüme geçtiğin de en fazla 1 ay veriyorum bütün materyaller çatır çatır satılacak ki illahi gidip o materyalı düşürmene de gerek yok karakterinle git 1 hafta maden çek onları satıp diğerlerini al veya takasla. Ayrıca bossları keseceğimi kim söyledi o kargaşayla niye uğraşayım ? sakince eminönüne geçerim madenimi çeker satar diğer materyalleri satın alır eşyamı üretirim
. Oyunu dümdüz grup bölgesine girmekten ibaret sanıp üstünü dizemeyen oyuncular oynamasada olur aylarca sığınak önünde beni gruba alın demek yerine 2-3 ay maden çekilip 2-3 eşya yapılıp çatır çatır grup bölgelerine girersin bırak zorlama kendini oyunda birşeyler yapabilmek için illahi boss kesmek zorunda değilsin. Buna bende dahilim 3 4 ay maden çekip birşeyler ürettikten sonra grup bölgelerine girdim. Bunun içinde saatlerce oyunda durmadım 2-3 günde bir 4-5 saat oynadım. Harcadığım parada aylık 10 tl plus parasıydı.
[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Histeri
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Eğer bu anketi 2. seçenek kazanırsa bir daha bu foruma girmeyeceğim.Oyunun yaş ortalaması çok düştü biliyorum da 8’e ineceğini hiç bilmezdim.2 ye oy verenler en güzel duygularımın katilleri olabilirler.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
O değil de fark kapanıyor 
kedi
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
Maden stoklayanlar kazandı diyorsunuz;
Reçetelerdeki materyallerin büyük çoğunluğu yeni henüz elimizde olmayan materyaller.
Hasarımız düşecek nasıl kesebiliriz diyorsunuz;
Nadide item giymede sarı item ile kes kardeşim. Sığınağı, miğratı ve çemberlitaşı şaheser ile mi kestin ?
Uzun sürecek 3 sınıftan karaterimiz var nasıl üreteceğiz diyorsunuz;
İşte mmorpg burda başlıyor bundan önceki dönemler senin oynadığın kolaylaşmış moduydu esas şimdi başlıyor.
Yani kısaca oyunu 2-3 ayda harcamayacaksın şöyle uzun uzun sindire sindire keyfini alarak oynayacaksın.
Not:2 öneride ben ekleyim;
Reçetelerde akçe ile alınan materyel çıkartılmadı yada sadece asalarda olmalı.
Patron düşman kesimlerinde tek kişi yerine 2-3 kişiye reçete ve materyal atmalı.
Reçetelerdeki materyallerin büyük çoğunluğu yeni henüz elimizde olmayan materyaller.
Hasarımız düşecek nasıl kesebiliriz diyorsunuz;
Nadide item giymede sarı item ile kes kardeşim. Sığınağı, miğratı ve çemberlitaşı şaheser ile mi kestin ?
Uzun sürecek 3 sınıftan karaterimiz var nasıl üreteceğiz diyorsunuz;
İşte mmorpg burda başlıyor bundan önceki dönemler senin oynadığın kolaylaşmış moduydu esas şimdi başlıyor.
Yani kısaca oyunu 2-3 ayda harcamayacaksın şöyle uzun uzun sindire sindire keyfini alarak oynayacaksın.
Not:2 öneride ben ekleyim;
Reçetelerde akçe ile alınan materyel çıkartılmadı yada sadece asalarda olmalı.
Patron düşman kesimlerinde tek kişi yerine 2-3 kişiye reçete ve materyal atmalı.

Karaköy'ün açık bir bölge olduğunu ve binlerce oyuncunun sadece 3, 4 tane boss ile sınırlandırıldığını düşünelim. Bu bosslardan item almak yerine sadece reçete ve materyal alırsak, bir mor itemin ne kadar sürede üretilebileceğini düşünebiliyor musunuz ? Klan savaşları olsun, klansız karakterler ile gelip slotu kaçırmaya çalışacak olan gereksiz elemanlar olsun boss kesmek gerçekten kolay mı ? 2. seçeneğe oy verenlerin fikirlerine hiç bir şekilde saygım yok. O bosslardan item alamazsak karakterlerimizi fullemek yıllarımızı alır. Yönetimin oyuncu fikrine saygı duyduğunu fakat en doğru kararı yine onların vereceğine inanıyorum, bu karar'da 1. seçenektir. İyi forumlar..
WesTSooN
IWesTSooNI
IWesTSooNI
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Garden of Eden
Bence 1. seçenek en mantıklısı, hem insanları karaköy'e sokmak için görev istiyorsunuz hem de reçete ile üretim gelsin mi diyorsunuz. 1. seçenek en sağlıklısı hem reçete hem materyal hem de item düşecek, neden bunu değiştirme gibi bir karar aldınız anlamıyorum!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Kısa vadeli düşünüyorsunuz neden 24 saat oynamamız gereksin? 6 senedir güncelleme gelmiyor ve çoğu kişi ilk 1 senede üstünü dizip 80 tane car kasıp bir daha bir daha dizildi. Oyun uzun soluklu olsun 1 2 sene herkes dizilemesin istiyoruz.
- HeraCross
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Eğer böyle birşey olursa,5 Yıl boyunca Çemberlitaş'ta item düşüren oyunculara yazık değil mi? 5 Yıl adam üstünü dizecek,sonra kalkıp daha üstünü dizemeyen oyuncu gelip madenle daha üst eşyalara ulaşacak.Bu üretim mevzusu gelseydi Çemberlitaş'tan önce gelmesi gerekiyordu.Şahsen böyle birşey olursa Çemberlitaş bölgesini direk oyundan kaldırsınlar daha iyi.Üstünü dizen yüzlerce,hatta binlerce kişiyede artık mesaj gönderip özür dilerler.EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 13:17Allah allah ya ben bunu da belirttim size bu oyunu neden tek düze oynuyorsunuz dostum bak bu materyallerin pahalılığı en fazla 1 bilemedin 2 ay sürer 2 ayda üstünü dizmeyiver birşey kaybetmezsin. Çemberlitaş geldiğinde teşkilatta ilk köşk madalyonunu düşürmüş kişiyim 50m den satmıştım peki 2 hafta sonra nolmuştu biliyor musun 5m den satılıyordu keza aynı şey hidrojen içinde geçerliydi 30 40mden başlamıştı birkaç haftada 10m lere düşmüştü. burda da aynısı olacak ve daha seri düşecek fiyatları çünkü open world bölge grup bölgesi değil kesişi daha zahmetli değil. Öğlenin 12 sinde herkes oyundayken kesmezsin gece 12 de girer arka arkaya kesersin 5 tank götürürsün kaçırmak isteyen olursa da kaçırmalarına engel olursun. Bu kadar abartmayın ya o bosslardan item düşerse asıl o zaman kargaşa yaşanır herkes item almak için ben keseyim ben keseyim der. Eminönünde çektiğim materyallerde reçetelerde var rahat ol gidip ada da çekersin gider karaköyde çekersin çekersin olayın sadece boss keseyim item düşüreyim değilse yolunu ya öyle ya böyle bulursun.HeraCross yazdı: ↑28 Şub 2018 13:11Sen Boss'lardan düşen madenlerin ne kadar para edeceğini tahmin edebiliyor musun? Senin Eminönünde çektiğin madenler reçetede yoksa nasıl bi fiyat düşüşü yaşayacak farkında mısın?EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 13:07birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:55Yemin ederim bu yazdığını içim acıya acıya okudum. 2 hafta içinde günde 22 saat online olsan bile devamlı bu bossları kessen bile üstünü dizemessin. Forumda hiç gezinmedin veya genel sohbet kanallarına bakmadın sanırım hiç. Çemberlitaştan daha itemleri dizemeyen item düşüremeyen insanlar var. Çemberlitaşı geçtim, sıgınaktan maraton ayakkabı düşüremeyen karakterler var. Bunu üretebilirler. Demişsin ki onlarca kere hakir kesilir günde, sen bunu aklı iradenle mi düşürdün. O hakiri kendi sunucunda kesmeye çalışırken defalarca kaçırmaya çalışanlar olacak engel olanlar olacak. Kendi sunucunda hakiri tek sen mi keseceksin. Onlarca grup olacak orada. Direk üstünü burda nasıl dizmeyi planlıyorsun? Tek tek materyel reçete düşürüp, 3 ayda bir reçete tamamlayıp öyle mi üreteceksin? Yoksa onlarca para bayılıp mi dizeceksin?EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:49
Oyun sadece bir oyundur ve oyunun zor olanı her zaman daha ilgi çekici olmuştur. Kafanı çok yorma sen hakir denen yaratığı daha dün kestim tam sürüme geçince kimse karakter kasmayacak herkes 49 levelde hakir, büyük büyücü vs bossları kesecek ve bir hakiri kesmek saatleri almıyor 15 dakikanı alıyor bu ne demek biliyor musun 1 gün içerisinde onlarca kez hakir kesilecek. 1 ay- 2 ay bahsettiğin materyaller pahalılaşır daha sonrasında ise ucuzlar. Senin dediğine gelirsek boss kesmen zaten her türlü bir şart itemde düşse materyalde verse reçete de verse sen o bossu keseceksin çoğunluk istiyor ki gaffarda ki gibi çat çat çat millet üstünü dizmesin. Öyle bir bahsediyorsun ki sanarsın bankadaki mevduat hesabından para çekip item alacaksın dostum oyun da hiçbir şey yapmayıp para kasanda emek harcar dümdüz yaratık kesen de emek harcar. Emek harcayanın bir farklılığı olsun istiyor çoğunluk günde 2 hakir kesip karakteri de şanslıysa 2 haftada karakter dizmek olmasın istiyor kısacası karakteri şanslı olan 5 10 kere hakir kesip aradan sıyrılmasın istiyor insanlar . 2 haftada karakter dizip ne yapacaksın söyler misin ? Senin dediğine göre birşey söyliyim sana bak eğer direk item verirse sağlam ve oyuncu sayısı çok olan loncalar öyle bir vaziyete getirir ki grup olmadan direk bir kişi için hakir kesmeye başlarlar item direk o karaktere düşsün diye.
Koydukları reçetelerin cidden 3 ayda tamamlanacağını mı düşünüyorsunTam sürüme geçtiğin de en fazla 1 ay veriyorum bütün materyaller çatır çatır satılacak ki illahi gidip o materyalı düşürmene de gerek yok karakterinle git 1 hafta maden çek onları satıp diğerlerini al veya takasla. Ayrıca bossları keseceğimi kim söyledi o kargaşayla niye uğraşayım ? sakince eminönüne geçerim madenimi çeker satar diğer materyalleri satın alır eşyamı üretirim
. Oyunu dümdüz grup bölgesine girmekten ibaret sanıp üstünü dizemeyen oyuncular oynamasada olur aylarca sığınak önünde beni gruba alın demek yerine 2-3 ay maden çekilip 2-3 eşya yapılıp çatır çatır grup bölgelerine girersin bırak zorlama kendini oyunda birşeyler yapabilmek için illahi boss kesmek zorunda değilsin. Buna bende dahilim 3 4 ay maden çekip birşeyler ürettikten sonra grup bölgelerine girdim. Bunun içinde saatlerce oyunda durmadım 2-3 günde bir 4-5 saat oynadım. Harcadığım parada aylık 10 tl plus parasıydı.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Baltalilah yazdı: ↑28 Şub 2018 13:23
Kardeş hem uzun süre oynanmasıni istiyorsun hemde 2 3 reçete aynı anda atmasını istiyorsun . Eğer uğraşmak istiyorsan o zaman 10 20 kez keseceksin 1 tane ya verecek ya vermeyecek. Emek istiyorsan böyle olacak o zaman . Ve koca bir zaman kaybiBaltalilah yazdı: ↑28 Şub 2018 13:23 Patron düşman kesimlerinde tek kişi yerine 2-3 kişiye reçete ve materyal atmalı.
-
- Salgın Koruyucusu
Furkaaaaann yazdı: ↑28 Şub 2018 13:03 Sizin oyun dışında bir hayatınız var mı bilmiyorum ama bizim var 2 yi işaretleyenler oyunun sonunu hazırlıyor.
3 karakterimiz var savaşçı için tank ve hasar seti
Büyücü için ateş buz elektrik fizik seti
Şifacı için asit zehir şifa seti
Her sette 6 item üreticez
9 set 9x6= 54 item her biri için ayrı reçete yüzlerce mataryel en az 5 t değerinde mataryel nasıl üreteceksiniz bilemiyorum
+11bir1111!!1bir