[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
1. Seçenek oyunu 1 ayda eski düzenine getirir. Kimse sarı eşyaları veya npcde satılan nadide asalari takmaz. 2. Seçenek hem oyundaki piyasayı canlandırır hem de sarı esyalara olan talebi arttırır ve oyuna çeşitlilik gelir. Bu yüzden 2 diyorum.
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
İkisi beraber olunca daha iyi. Tıpkı Çemberlitaş gibi.
Kesinlikle mükemmel olur da öneri kabul etmiyolar.
Nadide eşyalar düşsün üretim zor iş
Abi eşya düşsün kafayımı yediniz reçete düşürürse millet herkes üretir 2 seçenekten en kolayı reçetedir zaten herkesde reçete olur üretirler nolucak eşya düşsün herkes düşürebilsin eşya bence
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
+1111111111111birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:19 Siz şaka mısınız? Bunu oyunculara mı soruyorsunuz? Kendiniz sistem yaratmışsınız, düzene sokmuşsunuz testte biz bunu deniyoruz. Sonra geliyorsunuz anket açıp bunu oyunculara belirlemeye kalkıyorsunuz. Tabiki hem reçete hemde item düşmeye devam etmeli. Bunu oyunda hiç bir eksiği olmayan birisi olarak söylüyorum, nakitim de oldukça fazla bunun üstüne basarak belirtiyorum. Akçeyı kırmak için mi buna çevirdiniz? Her reçetede 4 Martian akondrit istediği için mi bu düşünce içine girdiniz? Şurda oyun 2 ye veren 2 3 ay sonra ağlamaya başlayacak, karakürkte ksler var plide ksler var dev anada ksler var. 1 item üretimi için 900m, 1 set için 5,4 t para bayılabilecek kadar zenginler 2 e basabilir. Bunu yapabilecek insan yok. Mantık şudur item kasarsın, yanında reçete materyal düşer düşmeyeni üretip geçersin. Bu mantıkta kurduğunuz düzeni şimdi neden oylatıyorsunuz?
O kadar çevre yapan insanları,düzen kuran insanların bu çevresinde eğlence ile kesebilecek seffleri neden bütün oyunculara açma gereği duyuyorsunuz? Herkes birlik ve beraberlik içinde kessin, eğlensin, düşürsün. Düşmeyenler üretsin. Bu oylama kaldırılmalı, aynı sistem devam etmeli.
Karakterlerinde 1 t,2t nakiti olan kendini cool sanan elemanlar 2yi oylayıp 3 ay sonra burda cayır cayır ağlayacaktır. Buda benden spoiler.
Bir senarist olarak tasarladiginizdan vazgecip bekleneni yapmaniz isinize olan saygimi azaltacakdir.Ve ayrica her karakteriniz icin 4 5 set uretmek zorunda oldugunuzun farkindamisiniz ki ordaki materyl fiyatlarida ganoderma gibi 4 5 m olmucak bununda farkindamisiniz
bu kadar paraniz var mi ?
Lothbrokş
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Oyun sadece bir oyundur ve oyunun zor olanı her zaman daha ilgi çekici olmuştur. Kafanı çok yorma sen hakir denen yaratığı daha dün kestim tam sürüme geçince kimse karakter kasmayacak herkes 49 levelde hakir, büyük büyücü vs bossları kesecek ve bir hakiri kesmek saatleri almıyor 15 dakikanı alıyor bu ne demek biliyor musun 1 gün içerisinde onlarca kez hakir kesilecek. 1 ay- 2 ay bahsettiğin materyaller pahalılaşır daha sonrasında ise ucuzlar. Senin dediğine gelirsek boss kesmen zaten her türlü bir şart itemde düşse materyalde verse reçete de verse sen o bossu keseceksin çoğunluk istiyor ki gaffarda ki gibi çat çat çat millet üstünü dizmesin. Öyle bir bahsediyorsun ki sanarsın bankadaki mevduat hesabından para çekip item alacaksın dostum oyun da hiçbir şey yapmayıp para kasanda emek harcar dümdüz yaratık kesen de emek harcar. Emek harcayanın bir farklılığı olsun istiyor çoğunluk günde 2 hakir kesip karakteri de şanslıysa 2 haftada karakter dizmek olmasın istiyor kısacası karakteri şanslı olan 5 10 kere hakir kesip aradan sıyrılmasın istiyor insanlar . 2 haftada karakter dizip ne yapacaksın söyler misin ? Senin dediğine göre birşey söyliyim sana bak eğer direk item verirse sağlam ve oyuncu sayısı çok olan loncalar öyle bir vaziyete getirir ki grup olmadan direk bir kişi için hakir kesmeye başlarlar item direk o karaktere düşsün diye.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:39Senin algıların kapalı galiba bunu bana anlatıyorsun? Boss kesmeden reçete ile materyeller gökten mi inecek? 55 den sonra hasar iniyor, açık beta da kaçıncı seviyeye karakter kastın? Millet 59 olasıya kadar itemlerini üretmeli, öyle birşeyler yapmaya başlamalı oluyor. Hele 55 seviyeyi geçtikten sonra millet nasıl hasar verecek bu bosslara? Gene birlik beraberlik olup boss kesilecek, materyel düşecek. Bu sefer üretim için çabalayacaksın. Bu sefer o reçeteleri materyelleri millet satar mı sanıyorsun? Herkes kendine üretim yapmak için saklayacak satanda yüksek paraya satacak. 1 karakterini fullemek için 15t gibi bir parayı gözden çıkardıysan koyun gibi 2 ye bas, extra 1 karakter için kaç binlerce akçe bayılacaksın. Zaten yönetiminde bu oylamayı açma amacı akçeden daha çok para kırmak.EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:33Kardeşim algıların mı kapalı? "Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum." ne demek bu sence nadide ekipman reçetesi diyişimle anketi açanın nadide reçetesi diyişi arasında ne fark var ?birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:31"Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum."EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:29Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.
Neresinde ekipman yazıyor göstersene?
Kendini cool sanan bu arkadaşımız gibi 2 e oy verek cool olmaya ve enayi olmaya devam edebilirsiniz.
- HeraCross
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Abi saçmalamayın lütfen Boss'lardan item düşürürken bile zorlanıyoruz ki bu itemlerimizle 20'den fazla kişi müsait olacak,koordineli bir şekilde yarım saat Hakir kesecekler.Sonra Hakir'den Reçete atacak.İş işten geçmeden 1. şıkka verin lütfen.

- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Oy geri alınmıyorsa, bir sürü hesap açıp oyumu 1. şıkka vericem.
kedi
herkesde nadide item olmak zorunda mı? Eğer İlk seçenek uygulanırsa üstünü üretmeden herkes dizer oldu mu herkes nadide. eğer ikinci seçenek çıkarsa sarı efsunlar hatta maviler değer kazanır çünkü Herkesde olmayacak. 2 oyunu diri tutacak. 39 da dalton dış eşya üretmek gibi. Bu kitle alışmış bir kere çt eşyaları gibi 2,3 ayda fulleyım 10 tane savaşçı mı var 10'unda da aynı tip,
eşya, efsun olsun.
eşya, efsun olsun.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.