Doğru diyorsun hocam 2. seçenekte boss kesmeden reçete sana vahiy yoluyla gökten mi inecek? Nadide item düşerken reçetede düşüyor bunu aklı iradenle mi düşündün çok merak ediyorum?asgsdga yazdı: ↑28 Şub 2018 12:26 Arkadaşlar 49 lvl karakterlerle 3 grubun kesebildiği bir bosstan tüm üstünüzü dizecekseniz niye Karaköy geldi? Niye kocaman bölge yapıldı? Niye yeni leveller eklendi? Niye o kadar materyal eklendi? O zaman koyardık İdris'in yanına Hakir'i, herkes sırayla kesip üstünü dizerdi?
Kesinlikle 2. Seçenek olmalı. Kusura bakmayın ama itemsiz/yeni oyunculara burun kıvırıp cevap vermediğiniz günler geride kalıcak. Herkes uzuuun uzun uğraşıp üstünü dizecek. Benim de 3 sınıfta karakterim var ama hiç acelem Yok yangından mal kaçırmıyoruz. Alman Ok Ucu seti üretmek için uğraştığım günler çok keyifliydi, umarım o tadı tekrar alırız.
[ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
-
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: emekli oldum.
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
MrdexteR
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Re: [ANKET]: Karaköy şeflerinden, nadide ekipman yerine sadece materyal ve reçete düşmesini tercih edermiydiniz?
Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:27Doğru diyorsun hocam 2. seçenekte boss kesmeden reçete sana vahiy yoluyla gökten mi inecek? Nadide item düşerken reçetede düşüyor bunu aklı iradenle mi düşündün çok merak ediyorum?asgsdga yazdı: ↑28 Şub 2018 12:26 Arkadaşlar 49 lvl karakterlerle 3 grubun kesebildiği bir bosstan tüm üstünüzü dizecekseniz niye Karaköy geldi? Niye kocaman bölge yapıldı? Niye yeni leveller eklendi? Niye o kadar materyal eklendi? O zaman koyardık İdris'in yanına Hakir'i, herkes sırayla kesip üstünü dizerdi?
Kesinlikle 2. Seçenek olmalı. Kusura bakmayın ama itemsiz/yeni oyunculara burun kıvırıp cevap vermediğiniz günler geride kalıcak. Herkes uzuuun uzun uğraşıp üstünü dizecek. Benim de 3 sınıfta karakterim var ama hiç acelem Yok yangından mal kaçırmıyoruz. Alman Ok Ucu seti üretmek için uğraştığım günler çok keyifliydi, umarım o tadı tekrar alırız.
-
- Cin Avcısı
"Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum."EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:29Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:27Doğru diyorsun hocam 2. seçenekte boss kesmeden reçete sana vahiy yoluyla gökten mi inecek? Nadide item düşerken reçetede düşüyor bunu aklı iradenle mi düşündün çok merak ediyorum?asgsdga yazdı: ↑28 Şub 2018 12:26 Arkadaşlar 49 lvl karakterlerle 3 grubun kesebildiği bir bosstan tüm üstünüzü dizecekseniz niye Karaköy geldi? Niye kocaman bölge yapıldı? Niye yeni leveller eklendi? Niye o kadar materyal eklendi? O zaman koyardık İdris'in yanına Hakir'i, herkes sırayla kesip üstünü dizerdi?
Neresinde ekipman yazıyor göstersene?
MrdexteR
Eğer işaretlediğim olursa, madenler tavan tavan 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Kardeşim algıların mı kapalı? "Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum." ne demek bu sence nadide ekipman reçetesi diyişimle anketi açanın nadide reçetesi diyişi arasında ne fark var ?birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:31"Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum."EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:29Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:27Doğru diyorsun hocam 2. seçenekte boss kesmeden reçete sana vahiy yoluyla gökten mi inecek? Nadide item düşerken reçetede düşüyor bunu aklı iradenle mi düşündün çok merak ediyorum?asgsdga yazdı: ↑28 Şub 2018 12:26 Arkadaşlar 49 lvl karakterlerle 3 grubun kesebildiği bir bosstan tüm üstünüzü dizecekseniz niye Karaköy geldi? Niye kocaman bölge yapıldı? Niye yeni leveller eklendi? Niye o kadar materyal eklendi? O zaman koyardık İdris'in yanına Hakir'i, herkes sırayla kesip üstünü dizerdi?
Aylarca bir itemi üretemeyip, oturup ağladıkları zaman anlarlar ama o zaman da iş işten çoktan geçmiş olur.EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:29Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:27Doğru diyorsun hocam 2. seçenekte boss kesmeden reçete sana vahiy yoluyla gökten mi inecek? Nadide item düşerken reçetede düşüyor bunu aklı iradenle mi düşündün çok merak ediyorum?asgsdga yazdı: ↑28 Şub 2018 12:26 Arkadaşlar 49 lvl karakterlerle 3 grubun kesebildiği bir bosstan tüm üstünüzü dizecekseniz niye Karaköy geldi? Niye kocaman bölge yapıldı? Niye yeni leveller eklendi? Niye o kadar materyal eklendi? O zaman koyardık İdris'in yanına Hakir'i, herkes sırayla kesip üstünü dizerdi?

- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Ganoderma recetesi falan dusecek saniyor arkadaş bos ver kalbi sakat olmasin.EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:33Kardeşim algıların mı kapalı? "Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum." ne demek bu sence nadide ekipman reçetesi diyişimle anketi açanın nadide reçetesi diyişi arasında ne fark var ?birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:31"Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum."EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:29Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:27Doğru diyorsun hocam 2. seçenekte boss kesmeden reçete sana vahiy yoluyla gökten mi inecek? Nadide item düşerken reçetede düşüyor bunu aklı iradenle mi düşündün çok merak ediyorum?asgsdga yazdı: ↑28 Şub 2018 12:26 Arkadaşlar 49 lvl karakterlerle 3 grubun kesebildiği bir bosstan tüm üstünüzü dizecekseniz niye Karaköy geldi? Niye kocaman bölge yapıldı? Niye yeni leveller eklendi? Niye o kadar materyal eklendi? O zaman koyardık İdris'in yanına Hakir'i, herkes sırayla kesip üstünü dizerdi?

-
- Cin Avcısı
Senin algıların kapalı galiba bunu bana anlatıyorsun? Boss kesmeden reçete ile materyeller gökten mi inecek? 55 den sonra hasar iniyor, açık beta da kaçıncı seviyeye karakter kastın? Millet 59 olasıya kadar itemlerini üretmeli, öyle birşeyler yapmaya başlamalı oluyor. Hele 55 seviyeyi geçtikten sonra millet nasıl hasar verecek bu bosslara? Gene birlik beraberlik olup boss kesilecek, materyel düşecek. Bu sefer üretim için çabalayacaksın. Bu sefer o reçeteleri materyelleri millet satar mı sanıyorsun? Herkes kendine üretim yapmak için saklayacak satanda yüksek paraya satacak. 1 karakterini fullemek için 15t gibi bir parayı gözden çıkardıysan koyun gibi 2 ye bas, extra 1 karakter için kaç binlerce akçe bayılacaksın. Zaten yönetiminde bu oylamayı açma amacı akçeden daha çok para kırmak.EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:33Kardeşim algıların mı kapalı? "Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum." ne demek bu sence nadide ekipman reçetesi diyişimle anketi açanın nadide reçetesi diyişi arasında ne fark var ?birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:31"Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum."EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:29Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:27Doğru diyorsun hocam 2. seçenekte boss kesmeden reçete sana vahiy yoluyla gökten mi inecek? Nadide item düşerken reçetede düşüyor bunu aklı iradenle mi düşündün çok merak ediyorum?asgsdga yazdı: ↑28 Şub 2018 12:26 Arkadaşlar 49 lvl karakterlerle 3 grubun kesebildiği bir bosstan tüm üstünüzü dizecekseniz niye Karaköy geldi? Niye kocaman bölge yapıldı? Niye yeni leveller eklendi? Niye o kadar materyal eklendi? O zaman koyardık İdris'in yanına Hakir'i, herkes sırayla kesip üstünü dizerdi?
Kendini cool sanan bu arkadaşımız gibi 2 e oy verek cool olmaya ve enayi olmaya devam edebilirsiniz.
MrdexteR
-
- Cin Avcısı
Bu arkadaş 10 tılsımı ve 2 t parası olarak kendini zengin sanan, 2 ay sonra neden buraya oy verdim diye ağlayan beyazköşkten şutlanan bir kardeşimizdir. Tedavi olması için hastaneye yatıracağız. 3 5 demeyelim boş geçmeyelim.Parlementxx yazdı: ↑28 Şub 2018 12:35Ganoderma recetesi falan dusecek saniyor arkadaş bos ver kalbi sakat olmasin.EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:33Kardeşim algıların mı kapalı? "Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum." ne demek bu sence nadide ekipman reçetesi diyişimle anketi açanın nadide reçetesi diyişi arasında ne fark var ?birhesap yazdı: ↑28 Şub 2018 12:31"Ben sadece nadide reçetesi ve materyallerinin düşmesini istiyorum."EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:29Bence 2.şıkkı bir daha ve dikkatli oku. Nadide ekipman demiyor "nadide ekipman reçetesi" diyor.
MrdexteR
Bunun yerine setlerin değilde, sadece asaların reçeteleri düşse? Setleri kaldırsanız olmaz mı ? Herkes sarı itemle dolaşır sadece silahı nadide olur?