büyük büyücüden düşen zırh giy bunu def 23 tak tamamdır :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: büyük büyücüden düşen zırh giy bunu def 23 tak tamamdır :)

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 17:05 Benim takıldığım nokta şu . Oyun bu itemlerin isimlerini çok arıyor mu ? Mesela Afrikalı Scipio nedir ya ? :')
Yeni isimlere ben de baya takıldım. Eskisine göre çok garip geliyorlar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Lothbrok »

Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 17:05 Benim takıldığım nokta şu . Oyun bu itemlerin isimlerini çok arıyor mu ? Mesela Afrikalı Scipio nedir ya ? :')
http://www.wiki-zero.com/index.php?q=aH ... X1NjaXBpbw buradan Africali scipio nerden gelmektedir oğrenebilirsiniz oyundaki bir cok sey tarihten mitolojiden ve gunumuzden (mineraller ve otlar ) alinmaktadir
Lothbrokş
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Lothbrok yazdı: 27 Şub 2018 17:31
http://www.wiki-zero.com/index.php?q=aH ... X1NjaXBpbw buradan Africali scipio nerden gelmektedir oğrenebilirsiniz oyundaki bir cok sey tarihten mitolojiden ve gunumuzden (mineraller ve otlar ) alinmaktadir
Aynen dediğin gibi gündelik yaşamda ' Aaa ben bu ismi nerden hatırlıyorum ? ' sorularına cevabım İKV'den çıkabiliyor . Senin desteğinle de artık Afrikalı Scipio 'nun kim olduğunu öğrenmiş oldum .
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Yalnız reçetede adı geçen; Dev Ana Parfümü, Karakürk Pençesi, Philotheos Tılsımı gibi materyaller, büyük ihtimalle adı geçen şef yaratıklardan düşmekte. Böylece oyundaki her şef yaratığın önemi artacak demek.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön