Yeni isimlere ben de baya takıldım. Eskisine göre çok garip geliyorlar.Cankurtarann yazdı: ↑27 Şub 2018 17:05 Benim takıldığım nokta şu . Oyun bu itemlerin isimlerini çok arıyor mu ? Mesela Afrikalı Scipio nedir ya ?![]()
büyük büyücüden düşen zırh giy bunu def 23 tak tamamdır :)
Re: büyük büyücüden düşen zırh giy bunu def 23 tak tamamdır :)
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
http://www.wiki-zero.com/index.php?q=aH ... X1NjaXBpbw buradan Africali scipio nerden gelmektedir oğrenebilirsiniz oyundaki bir cok sey tarihten mitolojiden ve gunumuzden (mineraller ve otlar ) alinmaktadirCankurtarann yazdı: ↑27 Şub 2018 17:05 Benim takıldığım nokta şu . Oyun bu itemlerin isimlerini çok arıyor mu ? Mesela Afrikalı Scipio nedir ya ?![]()
Lothbrokş
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen dediğin gibi gündelik yaşamda ' Aaa ben bu ismi nerden hatırlıyorum ? ' sorularına cevabım İKV'den çıkabiliyor . Senin desteğinle de artık Afrikalı Scipio 'nun kim olduğunu öğrenmiş oldum .Lothbrok yazdı: ↑27 Şub 2018 17:31http://www.wiki-zero.com/index.php?q=aH ... X1NjaXBpbw buradan Africali scipio nerden gelmektedir oğrenebilirsiniz oyundaki bir cok sey tarihten mitolojiden ve gunumuzden (mineraller ve otlar ) alinmaktadirCankurtarann yazdı: ↑27 Şub 2018 17:05 Benim takıldığım nokta şu . Oyun bu itemlerin isimlerini çok arıyor mu ? Mesela Afrikalı Scipio nedir ya ?![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Yalnız reçetede adı geçen; Dev Ana Parfümü, Karakürk Pençesi, Philotheos Tılsımı gibi materyaller, büyük ihtimalle adı geçen şef yaratıklardan düşmekte. Böylece oyundaki her şef yaratığın önemi artacak demek.