Sonra philiteos geldi ve 29 level en guclu bossu gorduk.Ayni zamanda o gorevde 25 level yani son seviye.URZA yazdı: ↑27 Şub 2018 12:44Neden ki? 25 seviyedeyken de en büyük boss Kuklacı’nın Seçilmişi idi ve yanlış hatırlamıyorsam o görevi 23 Seviyeyken alabiliyorduk.Parlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 10:28 Bolgenin en buyuk bossunu kesmek 57 level bir gorev olamaz daha gelecek bosslar var demekki.
Hakir Görevi
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Hakir Görevi
En son Parlementxx tarafından 27 Şub 2018 12:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

57 olması gayet normal. Yıllar sonra yeni seviye geldi. Hikayenin devamı var demek ki. Bossların devamı olmayabilir.
Belki bir eklenti paketi daha gelecek de olabilir ama.
Belki bir eklenti paketi daha gelecek de olabilir ama.
Hmm bak öyle düşünmemiştim haklısın. Neticede 25 seviyeyken hala açık beta durumumdaydı oyun. Asıl sürüme geçtiğimde 29 seviye ile birlikte labirenti eklediler ve hesaplar silindi. Bu defa da öyle birşey olabilir, betadan sonra ek bir harita ve daha güçlü bir boss. Beta düşündüğümüzden daha uzun sürecek gibi.Parlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 12:47Sonra philiteos geldi ve 29 level en guclu bossu gorduk.URZA yazdı: ↑27 Şub 2018 12:44Neden ki? 25 seviyedeyken de en büyük boss Kuklacı’nın Seçilmişi idi ve yanlış hatırlamıyorsam o görevi 23 Seviyeyken alabiliyorduk.Parlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 10:28 Bolgenin en buyuk bossunu kesmek 57 level bir gorev olamaz daha gelecek bosslar var demekki.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
O zaman desene tüm sunucu bu 4 5 boss etrafında 4 dönecek ve ilerde çok büyük 1. grup 2. grup olayı çıkacak herkes kaçıracak vs.vs off düşünürken bile gerildim cidden
Bu arada gbz boss mu ? serdarbey
bossa ne veriyor boss değilse normal eşya verıyor mu ?
En son MaHKuMII tarafından 27 Şub 2018 13:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ben acikcasi yer altı gibi bekliyordum 54 level üstünde meran gibi bir bolgeye gecip kasacagimizi düşünüyordum ama olmadi malesef umarim yeni sürprizlerle karsilasiriz..
Sana katılıyorum kardeşim Bence Kuklaci Azat efendi falan vardır illakiParlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 10:28 Bolgenin en buyuk bossunu kesmek 57 level bir gorev olamaz daha gelecek bosslar var demekki.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Yeşil Hidra ve Kadim Hidra görevlerini 47 levelde alabiliyosun. En büyük boss - level olayından anlaşılmaz yani.Parlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 10:28 Bolgenin en buyuk bossunu kesmek 57 level bir gorev olamaz daha gelecek bosslar var demekki.
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Hijayeyi okursan Beyazkosk ve teskilat arasinda cikan savaşda azat efendi ölmüstür.Lakin kuklaci hala hayatta ve nerde oldugu bilinmiyor onunda bir sonraki guncellemelerde hatta belki de karakoy icerisine bir grup bölgesi gelirae orda boss olabilecegini düsünüyorumTahaa yazdı: ↑27 Şub 2018 16:10Sana katılıyorum kardeşim Bence Kuklaci Azat efendi falan vardır illakiParlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 10:28 Bolgenin en buyuk bossunu kesmek 57 level bir gorev olamaz daha gelecek bosslar var demekki.
Lothbrokş