Hakir Görevi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Re: Hakir Görevi

Mesaj gönderen Parlementxx »

URZA yazdı: 27 Şub 2018 12:44
Parlementxx yazdı: 27 Şub 2018 10:28 Bolgenin en buyuk bossunu kesmek 57 level bir gorev olamaz daha gelecek bosslar var demekki.
Neden ki? 25 seviyedeyken de en büyük boss Kuklacı’nın Seçilmişi idi ve yanlış hatırlamıyorsam o görevi 23 Seviyeyken alabiliyorduk.
Sonra philiteos geldi ve 29 level en guclu bossu gorduk.Ayni zamanda o gorevde 25 level yani son seviye.
En son Parlementxx tarafından 27 Şub 2018 12:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

57 olması gayet normal. Yıllar sonra yeni seviye geldi. Hikayenin devamı var demek ki. Bossların devamı olmayabilir.

Belki bir eklenti paketi daha gelecek de olabilir ama.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
URZA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen URZA »

Parlementxx yazdı: 27 Şub 2018 12:47
URZA yazdı: 27 Şub 2018 12:44
Parlementxx yazdı: 27 Şub 2018 10:28 Bolgenin en buyuk bossunu kesmek 57 level bir gorev olamaz daha gelecek bosslar var demekki.
Neden ki? 25 seviyedeyken de en büyük boss Kuklacı’nın Seçilmişi idi ve yanlış hatırlamıyorsam o görevi 23 Seviyeyken alabiliyorduk.
Sonra philiteos geldi ve 29 level en guclu bossu gorduk.
Hmm bak öyle düşünmemiştim haklısın. Neticede 25 seviyeyken hala açık beta durumumdaydı oyun. Asıl sürüme geçtiğimde 29 seviye ile birlikte labirenti eklediler ve hesaplar silindi. Bu defa da öyle birşey olabilir, betadan sonra ek bir harita ve daha güçlü bir boss. Beta düşündüğümüzden daha uzun sürecek gibi.
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 11:48 Hakirin ilerisinde uzun bir sokak daha var sanırım.orda da baska bir boss var
Orada boss yok dostum normal tırpancı bombacılar falan var
Kraliçe tırtıl, büyük büyücü, gbz , yüce komiser ve general hakir var. Başka boss yok karaköy paketinde
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

SERDARBEY yazdı: 27 Şub 2018 13:02
MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 11:48 Hakirin ilerisinde uzun bir sokak daha var sanırım.orda da baska bir boss var
Orada boss yok dostum normal tırpancı bombacılar falan var
Kraliçe tırtıl, büyük büyücü, gbz , yüce komiser ve general hakir var. Başka boss yok karaköy paketinde
O zaman desene tüm sunucu bu 4 5 boss etrafında 4 dönecek ve ilerde çok büyük 1. grup 2. grup olayı çıkacak herkes kaçıracak vs.vs off düşünürken bile gerildim cidden :(

Bu arada gbz boss mu ? serdarbey

bossa ne veriyor boss değilse normal eşya verıyor mu ?
En son MaHKuMII tarafından 27 Şub 2018 13:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Ben acikcasi yer altı gibi bekliyordum 54 level üstünde meran gibi bir bolgeye gecip kasacagimizi düşünüyordum ama olmadi malesef umarim yeni sürprizlerle karsilasiriz..
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Game over :unamused:
kedi
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Tahaa »

Sana katılıyorum kardeşim Bence Kuklaci Azat efendi falan vardır illaki
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Yeşil Hidra ve Kadim Hidra görevlerini 47 levelde alabiliyosun. En büyük boss - level olayından anlaşılmaz yani.
Kullanıcı avatarı
Lothbrok
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Lothbrok »

Tahaa yazdı: 27 Şub 2018 16:10
Sana katılıyorum kardeşim Bence Kuklaci Azat efendi falan vardır illaki
Hijayeyi okursan Beyazkosk ve teskilat arasinda cikan savaşda azat efendi ölmüstür.Lakin kuklaci hala hayatta ve nerde oldugu bilinmiyor onunda bir sonraki guncellemelerde hatta belki de karakoy icerisine bir grup bölgesi gelirae orda boss olabilecegini düsünüyorum
Lothbrokş

“Genel Etkileşim” sayfasına dön