Forumda bir ilk(!) Windows 10 ve Hol Konusu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KURT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Forumda bir ilk(!) Windows 10 ve Hol Konusu

Mesaj gönderen KURT »

Benim o zaten. Ve değil. Veee cevaplarınız yapıcı değil/konu dışı. Biri de demiş windows 10 kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum :D Abi ben yaşayıp çözenler demişim oraya dimi
Börü
Kıpçak
Kullanıcı avatarı
alpozk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen alpozk »

Bende win10 kullanıcısıyım herhangi bi sorun yaşamıyorum.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Önümüzdeki güncellemede windows 10 işletim sistemine uyumlu hale getirileceği söylenmişti, inşallah hallolur.
kedi
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

bende şunu anlamıyorum. ben win 10 kullanıcısıyım sorun yok. yaz oraya sistem özelliklerini bizde bilelim harici ekran kartında mı sorun var nvida yada ati, yada ekran kartı ayarlarından mı deneyelim.

bende hem masa üstü win 10 var, hemde notebook. ikisinde de oyundan atıyor. tüm sürücüler güncel. oyunun hol dışında hiçbir yerinde hata almıyorum. ama hole ilk giriş, tren yoluna giderken ilk slota yaklaşırken kesin atıyor aralardakini sayamadım bile. ilginç olan şu ki ben istikrarlı dedikleri win 7 yi kuramıyorum. çünkü sitem izin vermiyor.

kötü olan benim gibi emek emek char ve hesap kasmış kişilerin bu sorunu varmış bir bakalım nedir diyemeyen bir yönetim anlayışı. kes yapıştır cevap ama sorun çözümü yok.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Respirasyon
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Respirasyon »

Şu an bu sorunu görmezden geliyorlar göz yumuyorlar ama yukarıda belirtildiği gibi yeni bilgisayarlara win 10 altında işletim sistemi kurulamıyor intel 6. ve 7. nesil işlemciler ve amd ryzen 7 işlemcisi artık windows 10 altını desteklemiyor. Bir kaç öncü bilgisayar üreticisi firma artık bios üzerinden win 7 ve 8 yüklenmemesi için engel koymaya başladılar. Bu duruma en fazla 2-3 sene daha sessiz kalabilirsiniz çünkü insanlar bilgisayarlarını yenileyecekler.

Test sunucusunda karaköydede aynı hol hataları alınıyor bu arada yeni pakette yapılan bir düzelme yok.

Kendi çözümümü söylemem gerekirse yukarda ilk mesajlarda verilen konu; viewtopic.php?f=46&t=105728
ve
Driver Booster full sürüm ile çözdüm ( internette biraz aratarak full sürümünü bulabilirsiniz ben Driver Booster 5 ile tarama yaptım) programı çalıştırıp tarama yapın ve eksik gördüğü herşeyi yükleyin, ayrıca oyun deneyimi bölümü var orayıda aynı şekilde yükleyin.

Şu an sadece hole ilk girişte ve sancaktan ilk çıkışta hata alıyorum. Alışveriş kasa falan sorunsuz. bu işlemler sonrasında karaköyde sadece 1-2 hata aldım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön