Forumda bir ilk(!) Windows 10 ve Hol Konusu
- KURT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Forumda bir ilk(!) Windows 10 ve Hol Konusu
Benim o zaten. Ve değil. Veee cevaplarınız yapıcı değil/konu dışı. Biri de demiş windows 10 kullanıyorum hiç sorun yaşamıyorum
Abi ben yaşayıp çözenler demişim oraya dimi
Börü
Kıpçak
Kıpçak
Bende win10 kullanıcısıyım herhangi bi sorun yaşamıyorum.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Önümüzdeki güncellemede windows 10 işletim sistemine uyumlu hale getirileceği söylenmişti, inşallah hallolur.
kedi
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bende şunu anlamıyorum. ben win 10 kullanıcısıyım sorun yok. yaz oraya sistem özelliklerini bizde bilelim harici ekran kartında mı sorun var nvida yada ati, yada ekran kartı ayarlarından mı deneyelim.
bende hem masa üstü win 10 var, hemde notebook. ikisinde de oyundan atıyor. tüm sürücüler güncel. oyunun hol dışında hiçbir yerinde hata almıyorum. ama hole ilk giriş, tren yoluna giderken ilk slota yaklaşırken kesin atıyor aralardakini sayamadım bile. ilginç olan şu ki ben istikrarlı dedikleri win 7 yi kuramıyorum. çünkü sitem izin vermiyor.
kötü olan benim gibi emek emek char ve hesap kasmış kişilerin bu sorunu varmış bir bakalım nedir diyemeyen bir yönetim anlayışı. kes yapıştır cevap ama sorun çözümü yok.
bende hem masa üstü win 10 var, hemde notebook. ikisinde de oyundan atıyor. tüm sürücüler güncel. oyunun hol dışında hiçbir yerinde hata almıyorum. ama hole ilk giriş, tren yoluna giderken ilk slota yaklaşırken kesin atıyor aralardakini sayamadım bile. ilginç olan şu ki ben istikrarlı dedikleri win 7 yi kuramıyorum. çünkü sitem izin vermiyor.
kötü olan benim gibi emek emek char ve hesap kasmış kişilerin bu sorunu varmış bir bakalım nedir diyemeyen bir yönetim anlayışı. kes yapıştır cevap ama sorun çözümü yok.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Respirasyon
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Şu an bu sorunu görmezden geliyorlar göz yumuyorlar ama yukarıda belirtildiği gibi yeni bilgisayarlara win 10 altında işletim sistemi kurulamıyor intel 6. ve 7. nesil işlemciler ve amd ryzen 7 işlemcisi artık windows 10 altını desteklemiyor. Bir kaç öncü bilgisayar üreticisi firma artık bios üzerinden win 7 ve 8 yüklenmemesi için engel koymaya başladılar. Bu duruma en fazla 2-3 sene daha sessiz kalabilirsiniz çünkü insanlar bilgisayarlarını yenileyecekler.
Test sunucusunda karaköydede aynı hol hataları alınıyor bu arada yeni pakette yapılan bir düzelme yok.
Kendi çözümümü söylemem gerekirse yukarda ilk mesajlarda verilen konu; viewtopic.php?f=46&t=105728
ve
Driver Booster full sürüm ile çözdüm ( internette biraz aratarak full sürümünü bulabilirsiniz ben Driver Booster 5 ile tarama yaptım) programı çalıştırıp tarama yapın ve eksik gördüğü herşeyi yükleyin, ayrıca oyun deneyimi bölümü var orayıda aynı şekilde yükleyin.
Şu an sadece hole ilk girişte ve sancaktan ilk çıkışta hata alıyorum. Alışveriş kasa falan sorunsuz. bu işlemler sonrasında karaköyde sadece 1-2 hata aldım.
Test sunucusunda karaköydede aynı hol hataları alınıyor bu arada yeni pakette yapılan bir düzelme yok.
Kendi çözümümü söylemem gerekirse yukarda ilk mesajlarda verilen konu; viewtopic.php?f=46&t=105728
ve
Driver Booster full sürüm ile çözdüm ( internette biraz aratarak full sürümünü bulabilirsiniz ben Driver Booster 5 ile tarama yaptım) programı çalıştırıp tarama yapın ve eksik gördüğü herşeyi yükleyin, ayrıca oyun deneyimi bölümü var orayıda aynı şekilde yükleyin.
Şu an sadece hole ilk girişte ve sancaktan ilk çıkışta hata alıyorum. Alışveriş kasa falan sorunsuz. bu işlemler sonrasında karaköyde sadece 1-2 hata aldım.