Forumda bir ilk(!) Windows 10 ve Hol Konusu
- KURT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Forumda bir ilk(!) Windows 10 ve Hol Konusu
Arkadaşlar selam. Monster notebook ve windows 10 kullanıcısıyım. Normalde holde direk oyundan atıyor sanıyordum ama az önce bi girdim normal oynadım bi süre çanta dolunca kasa erişimini kullanayım dedim attı oyundan. Tekrar girip direk kasa açtım yine attı. Diyeceğim o ki bu sorunu DAHA ÖNCE YAŞAYIP DA BİR ŞEKİLDE ÇÖZMÜŞ OLAN BİRİSİ bana nasıl çözdüğünü anlatabilir mi? Desteğe yazacağım yok şu sürücüyü güncelle yok temp sil, bunları 1000 kere yaptım zaten...
Börü
Kıpçak
Kıpçak
Re: Forumda bir ilk(!) Windows 10 ve Hol Konusu
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
Forumda ilk olanın ne olduğunu anlayamadım son 4-5 yıldır bunu yaşıyoruz.
Kritik hol hatası windows 10'a özel ( Windows 8.1 de aynı hatayı veriyor ) ama bunu hızlı destek'teki arkadaş anlamıyor yada büyük hol'e girmiyor kopyala yapıştır cevaplar sürekli... yok sürücü sil yükle yok bunu yap bunlar tamamen uydurma büyükhol win 10, win8.1le tam uyumlu değil..
- KURT
- İri Fare Avcısı
Abi kısmen çözdü diyebilirim. Kasa falan açılıyor ancak yazılar falan bayağı bulanık oldu. Göz yoruyor
Börü
Kıpçak
Kıpçak
Ben bunu denemiştim. İlkten işe yarıyor sanıyorsun. Akşama doğru sunucu doldukça yine hatalar peş peşe geliyor.
Bende w10 kullanicisiyim hic bir sikinti yasamiyorum
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
Milyonlarca böyle başlık var zaten w10 kullanıcısı olanların büyük kısmı bu hata ile karşılaşıyor. “Forumda bir ilk (!)” yazarak dikkat çekmeye çalışmışsın.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- KURT
- İri Fare Avcısı
Abi siz lisede Türkçe dersi almadınız mı?
Börü
Kıpçak
Kıpçak
Hayır bunu anladım tabiki ama iletiyr bakınca arkadaşın daha önce çözen var mı tarzı şeyler yazması üzerine böyle kullanmamış olacağını düşünmemiz çok normal değil mi?