Ben şu an betada 6-7 tanesini arkama dizip kesiyorum buz elek ile. y2 iş görür hala.BLaDeII yazdı: ↑25 Şub 2018 21:59Tek kasmak mı iyi , grupla kasmak mı ? Ve 59 lvl olunca ne işe yaracak ? Tabi herkesin görüşü farklı ama bence elektrik en az hasar veren yetenek Karaköy için. Ayrıca grup bazındaki bakarsak m23 büyücü + ofans savaşçı 2 lisi çok rahat kasar
y2 nin bitcoinden daha hızlı yükselmesinin sebebi
Re: y2 nin bitcoinden daha hızlı yükselmesinin sebebi
Everything is about math just math
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Galiba hortlak için dedi bu cevabı
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
6 7 tanesini kesmen imkansız arkadaşım şakamı yapıyorsun dalgamı geçiyorsunmovie yazdı: ↑25 Şub 2018 22:02Ben şu an betada 6-7 tanesini arkama dizip kesiyorum buz elek ile. y2 iş görür hala.BLaDeII yazdı: ↑25 Şub 2018 21:59Tek kasmak mı iyi , grupla kasmak mı ? Ve 59 lvl olunca ne işe yaracak ? Tabi herkesin görüşü farklı ama bence elektrik en az hasar veren yetenek Karaköy için. Ayrıca grup bazındaki bakarsak m23 büyücü + ofans savaşçı 2 lisi çok rahat kasar
- egoSTAR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: EminönüGuards
Arkadaşlar üzülerek söylüyorumki ikv oyuncularının %85 i oyundan gram anlamıyor.
m1 met 2 3 lü gruplar halen boss kesimlerinin vazgeçilmezi olacak.
Yaratığa buz işliyor buz 1.3 buz 2.3 alalım diyen kafalar varsa oyunu hemen kaldırmalı. Extra tılsım olmadan beta sunucularında cok rahat kasıldığını gördünüz. Extrem paralar verreek bu tılsımları almak zararınıza olacaktır.
Oyun genelinde iyi işler yapmak istiyorum diyen büyücünün elinde olması gereken tılsımlar.
M1/MET 2 3/ BB3 /Y2 emın olun bunun dışındakiler sadece fantezi olarak kalıyo.
Gelelim savaşcılara savaşcı için alınacak temel 2 adet tılsım vardır.
Ofans 2 3 / defans 2 3 diğer tılsımlar gene extra olarak laylaylom tılsımlardır.
param çok diyosanız klan savaşlarında desteklemek için dikkat 3 depar 3 durdurma 13 zihin 3 tılsımları tercih edilebilir ( Kesinlikle fantezidir dikkat 3 harici
)
Gelelim şifacılara iyi bir grupta şifacı için şifa bilgi 3 ve şifa 1 saniye azaltan tılsım en büyük iş gören tılsımlardır 1 grupla büyük büyücü kesimlerini bolca izlicez.
aynı zamanda hiçbir tılsım bölge geldi diye çöp olcak diye birşey yok her tılsımın kullanılma yeri var sen sadece ihtiyacını ver paranı göz önünde bulundur
m1 met 2 3 lü gruplar halen boss kesimlerinin vazgeçilmezi olacak.
Yaratığa buz işliyor buz 1.3 buz 2.3 alalım diyen kafalar varsa oyunu hemen kaldırmalı. Extra tılsım olmadan beta sunucularında cok rahat kasıldığını gördünüz. Extrem paralar verreek bu tılsımları almak zararınıza olacaktır.
Oyun genelinde iyi işler yapmak istiyorum diyen büyücünün elinde olması gereken tılsımlar.
M1/MET 2 3/ BB3 /Y2 emın olun bunun dışındakiler sadece fantezi olarak kalıyo.
Gelelim savaşcılara savaşcı için alınacak temel 2 adet tılsım vardır.
Ofans 2 3 / defans 2 3 diğer tılsımlar gene extra olarak laylaylom tılsımlardır.
param çok diyosanız klan savaşlarında desteklemek için dikkat 3 depar 3 durdurma 13 zihin 3 tılsımları tercih edilebilir ( Kesinlikle fantezidir dikkat 3 harici
Gelelim şifacılara iyi bir grupta şifacı için şifa bilgi 3 ve şifa 1 saniye azaltan tılsım en büyük iş gören tılsımlardır 1 grupla büyük büyücü kesimlerini bolca izlicez.
aynı zamanda hiçbir tılsım bölge geldi diye çöp olcak diye birşey yok her tılsımın kullanılma yeri var sen sadece ihtiyacını ver paranı göz önünde bulundur

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Defansif Dövüşme 2 III İle İlgili Bir Düzenleme Görmedim Büyücülerin Kabusu Olmaya Devam Edecek.
Defansif Dövüşme 1 III İşe Yarayacak Bir Tılsım Sakınma III De Aynı Şekilde Karaköyde İş Göreceğini Düşünüyorum.
Defansif Dövüşme 1 III İşe Yarayacak Bir Tılsım Sakınma III De Aynı Şekilde Karaköyde İş Göreceğini Düşünüyorum.
Vehuu yazdı: ↑25 Şub 2018 22:246 7 tanesini kesmen imkansız arkadaşım şakamı yapıyorsun dalgamı geçiyorsunmovie yazdı: ↑25 Şub 2018 22:02Ben şu an betada 6-7 tanesini arkama dizip kesiyorum buz elek ile. y2 iş görür hala.BLaDeII yazdı: ↑25 Şub 2018 21:59Tek kasmak mı iyi , grupla kasmak mı ? Ve 59 lvl olunca ne işe yaracak ? Tabi herkesin görüşü farklı ama bence elektrik en az hasar veren yetenek Karaköy için. Ayrıca grup bazındaki bakarsak m23 büyücü + ofans savaşçı 2 lisi çok rahat kasar
Oyunu bilmiyorsanız susun.
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
Üstte yazdığıma cevap alamadım ???movie yazdı: ↑25 Şub 2018 22:40Vehuu yazdı: ↑25 Şub 2018 22:246 7 tanesini kesmen imkansız arkadaşım şakamı yapıyorsun dalgamı geçiyorsunmovie yazdı: ↑25 Şub 2018 22:02Ben şu an betada 6-7 tanesini arkama dizip kesiyorum buz elek ile. y2 iş görür hala.
Oyunu bilmiyorsanız susun.
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
Hortlak değil Fareadam kesiyorum.BLaDeII yazdı: ↑25 Şub 2018 23:02Üstte yazdığıma cevap alamadım ???
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
Hortlak değil Fareadam kesiyorum.
[/quote]
Fare adamdan kastın 50 lvllik milisler olmalı. Ayrıca oyun milislerden ibaret değil.Bunun bombacısı var , Fanatik ustası var, tırpancısı var...Tırtıl örneğini verdim 3 tanesini al arkana kes helal olsun diyeceğim.
[/quote]
Fare adamdan kastın 50 lvllik milisler olmalı. Ayrıca oyun milislerden ibaret değil.Bunun bombacısı var , Fanatik ustası var, tırpancısı var...Tırtıl örneğini verdim 3 tanesini al arkana kes helal olsun diyeceğim.
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt