Karaköy'de fiyatları artacak tılsımlar:
Ağır Vuruş
Büyü Bozma 3
Direnç Kırma 3
Bilgi Tılsımları
Ateş Tılsımları
Yıldırım 1 3
İyileştirme Tılsımları
Kutup Rüzgarı
y2 nin bitcoinden daha hızlı yükselmesinin sebebi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: y2 nin bitcoinden daha hızlı yükselmesinin sebebi
Yıldırım 1 3 ve kutup rüzgarı niye artıyor?turkoxHAMSTER yazdı: ↑25 Şub 2018 21:47 Karaköy'de fiyatları artacak tılsımlar:
Ağır Vuruş
Büyü Bozma 3
Direnç Kırma 3
Bilgi Tılsımları
Ateş Tılsımları
Yıldırım 1 3
İyileştirme Tılsımları
Kutup Rüzgarı
Everything is about math just math
Buz 3'e o parayı veren ya piyasadan anlamıyor ya da
Şu an en iyi kombinasyon kırmızılar için dk3+bb3 maviler için buz oku herhangi bir seviyesi ve isteğe bağlı bir tılsım olabilir.Buz tılsımları kullanmak tamamen keyfi bence çünkü betada tılsımsız denedik ve buz güzel hasar veriyordu.Y2 ile çevirilecek yaratık görmedim.Bunlarla çok rahat tek tek yaratık kesilir.Boss kesimleri yine m1+m23 ile yapılabilir.
En son Serinplay tarafından 25 Şub 2018 21:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

grupla kasılmıyor muyuz? 3 y2 1 şifacılı bir grup düşün. hepsi y2+elek3 slotları çok rahat bir şekilde keserler. en kötü tılsımı olsun ama yine de sana göre bir şey diyemem.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Buz bilgisi 3 nedir ya.Serinplay yazdı: ↑25 Şub 2018 21:48Buz 3'e o parayı veren ya piyasadan anlamıyor ya da![]()
DK3 alırım daha iyi.
![]()
Şu an en iyi kombinasyon kırmızılar için dk3+bb3 maviler için buz oku herhangi bir seviyesi ve isteğe bağlı bir tılsım olabilir.Y2 ile çevirilecek yaratık görmedim.Bunlarla çok rahat tek tek yaratık kesilir.Boss kesimleri yine m1+m23 ile yapılabilir.
kedi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
movie yazdı: ↑25 Şub 2018 21:47Yıldırım 1 3 ve kutup rüzgarı niye artıyor?turkoxHAMSTER yazdı: ↑25 Şub 2018 21:47 Karaköy'de fiyatları artacak tılsımlar:
Ağır Vuruş
Büyü Bozma 3
Direnç Kırma 3
Bilgi Tılsımları
Ateş Tılsımları
Yıldırım 1 3
İyileştirme Tılsımları
Kutup Rüzgarı
Yıldırım 1 3 elektrik etkisi varsa 3 kat vuruşları inanılmaz arttırıyor. Bosslar artık fiziksel değil element ile kesilecek. Yani boss keserken sürekli fazladan elektrik hasarı vermek avantaj olacak. Kutup rüzgarı ise moblar çok hızlı koşuyor ve maraton etkisi yok oluyor ayrıca savaşa açık bir bölge olduğundan sürekli arz lodos savaşları olacaktır.
klan savaşlarını saymazsak ben bb3'ün çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum. o yüzden fiyatında artma olmaz değerini korur
@Serinplay özellikle Buz 3 olmak üzere buz tılsımları bir kaç gün içerisinde ciddi bir yükselişe geçti. İleri ki günlerde (betadan sonra) tekrardan ciddi yükselişte kalacağına inanıyorum. Şahsen Buz set topluyorum şimdiden.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Serinplay yazdı: ↑25 Şub 2018 21:48Buz 3'e o parayı veren ya piyasadan anlamıyor ya da![]()
DK3 alırım daha iyi.
![]()
Şu an en iyi kombinasyon kırmızılar için dk3+bb3 maviler için buz oku herhangi bir seviyesi ve isteğe bağlı bir tılsım olabilir.Buz tılsımları kullanmak tamamen keyfi bence çünkü betada tılsımsız denedik ve buz güzel hasar veriyordu.Y2 ile çevirilecek yaratık görmedim.Bunlarla çok rahat tek tek yaratık kesilir.Boss kesimleri yine m1+m23 ile yapılabilir.
Bb3 şu an o kadar gerekli bir tılsım değil gördüğüm kadarıyla. Sadece klan savaşında işe yarar, bölge klan savaşına açık ama ben yine de kullanmam bb3 tılsımını. Buz bilgisi 3 dk3 çok daha iyi kombinasyon olacaktır.
En son movie tarafından 25 Şub 2018 22:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Everything is about math just math
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Tek kasmak mı iyi , grupla kasmak mı ? Ve 59 lvl olunca ne işe yaracak ? Tabi herkesin görüşü farklı ama bence elektrik en az hasar veren yetenek Karaköy için. Ayrıca grup bazındaki bakarsak m23 büyücü + ofans savaşçı 2 lisi çok rahat kasar
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt