Sanırım seansta "Hakir'in Yükselişi" filmi fragman geçiyor. Ortalarda sağ tarafa doğru olan boş koltuklardan birini ayırtmak istiyorum. Film güzele benziyor.frhtakn32 yazdı: ↑24 Şub 2018 22:38LaRaCRoFT yazdı: ↑24 Şub 2018 22:33Sinema biletlerini ve patlamış mısırları Nerull ile Gorgar üstlenirse, kapalı gişeye oynar o küçük sinema salonu benden demesi.frhtakn32 yazdı: ↑24 Şub 2018 22:29Rüya sineması var orada küçük bir sinema salonuDehşete düşeceğimiz yer orası Gorgar'ın bahsettiği
![]()
![]()
İç mekanlar çok iyi olmuş ama tebrik etmek lazım
![]()
"Yılan" kuklacı olabilir mi?
Re: "Yılan" kuklacı olabilir mi?

Nasıl oraya bağladın bilemiyorum ama sanmıyorum. Biraz daha araştır derim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Kissles ve kuklacı hikayenin sonudur ve oyunun son şefleridir. Geldimi bitti demek.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Görev görüntülerini isteyen arkadaşlar özelden gmail lerini yazsınlar google drive üzerinden paylaşayım. Dosya boyutu sıkıştırmamama rağmen 80 mb.
lütfen spoiler vermeyin işin heyecanı kaçıyor
tam sürüme geçtiğimizde yapacam görevleri.
Test sunucusunda görev yapmaya pek sıcak bakmıyorum.
Test sunucusunda görev yapmaya pek sıcak bakmıyorum.
Anladım, teşekkür ederim.
- JudgmentDay
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İnstructive
YemeLik yazdı: ↑24 Şub 2018 22:09Bir detay daha kuklacının en son görüldüğü yer büyük hol olarak biliniyor.Yani tarihçede metorun şu tarafında ilerlediği dediği yer hole çıkıyordu.Şu an tam canlandıramadım öyle olması gerekiyor.Büyük holün sonuda gezgin şehire çıkıyor gene meranlar yani.Meranlarla ne işi olabilir kuklacının düpedüz bu adam meran işte yılan.Bir detayda hem kuklacının seçilmişinin at kuyruğu saçı ve yol savaşcısının at kuyruğu saçı var.Yani bunlarıda hesaba katarsak kuklacının seçilmişi bir npc değildi ve onla savaştık.Bence kuklacı gezgin şehirde karşımıza çıkacaktır ve bir alt boss olarak çıkabilir.YemeLik yazdı: ↑24 Şub 2018 21:46 Bence her şeyin sonu eskilere dayanacak.Yani "meranlara".Bence fare adamları üreten kuklacı eskilerden yani meran.Dolayısıyla kuklacının yılan olma ihtimali yüksek.Meranlar yılan kavi topluluk ya hani.Bence kuklacı hiç iyi biri değil.Ayrıca iyi biri olsa zaten npc olarak gelir npc olarak getirmeyeceklerine göre kuklacı vatan hayinidir.Birde kuklacının seçilmiş biraz buz büyücülerini andırmıyor mu ?
Ayrıca gaffarın herkesi vatan haini ilan etmeside bir garip.Tamam gaffar fare adam üretimine karşı çıkıyormuş felan ama kuklacının öğrencisi sonuçta ne beklersin ki.Yine meranlarla sıkı fıkı olması da ayrı bir soru işareti.Yani acaba kuklacı gaffarı zehirledi mi ?Meranların insanlara karşı da çok radikal kelimeleri var tıpkı hakir gibi.Ayrıca yine meranları npc olarak mı göreceğiz tabiki hayır.Bir detay daha makinelerle yine karaköyde karşılaştık."Genç Bilgililer Z" yani neden adı bile aynı.Şimdi diyeceksiniz yol savaşcısı var abi o galata klanına mensup yinede çok güvenmemek lazım.
Kuklacı oyun tarihçesinin en önemli dost veya düşman karakteri olup geleceği yerde (bölgede) en güçlü unsur olacaktır.Bu oyun Kuklacının geleceği eklenti ile son bulacaktır.Kuklacı ile Kissless karşılaştırmayınız bile.Kissless Derindeki Sırla adı duyulmaya başlanan bir karakter.Fakat Kuklacı oyunun başlangıcından beri vardı ve oyunun bitişi de Kuklacı nın geleceği eklenti ile olacaktır.

- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Çift kişilik Sinema Bileti alabilir miyiz Nihat bey? Tek koltukta rahat etmiyorum çift kişiliğe yayılırım sevgili koltuğu olsun birleşik olanından
bide bu sinema sistemini değiştirelim lütfen şuan trend olan yataklı sinemalar revaçta iyi getirisi varmış? 
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Symbol of Justice
Özelden mesaj atmaya yetkim yokmuş drive linkini atsan burayaturkoxHAMSTER yazdı: ↑25 Şub 2018 01:08 Görev görüntülerini isteyen arkadaşlar özelden gmail lerini yazsınlar google drive üzerinden paylaşayım. Dosya boyutu sıkıştırmamama rağmen 80 mb.
Ya daha yeni bölge Açık Beta’dan çıkmadı şimdiden Kuklacı’nın geleceği eklentiyi konuşuyorsunuz.Hastasınız.