"Yılan" kuklacı olabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: "Yılan" kuklacı olabilir mi?

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

frhtakn32 yazdı: 24 Şub 2018 22:38
LaRaCRoFT yazdı: 24 Şub 2018 22:33
frhtakn32 yazdı: 24 Şub 2018 22:29
LaRaCRoFT yazdı: 24 Şub 2018 22:03
Seven yazdı: 24 Şub 2018 21:19 Bugün spoiler aldım. G.R.C asansörün alt katında bişeler var diyolar henüz o aşamaya gelemedim.
Fare Kulübü'nün zemin katından bende şüpheleniyorum. Orada Kuklacı'ya ait deliller bulunabilir. Kuklacı'nın kaçış güzergahı da oradan olabilir. Oraya inebilen varsa fotolar ile bilgilendirme yapabilirse sevinirim.
Rüya sineması var orada küçük bir sinema salonu :) Dehşete düşeceğimiz yer orası Gorgar'ın bahsettiği :')
Sinema biletlerini ve patlamış mısırları Nerull ile Gorgar üstlenirse, kapalı gişeye oynar o küçük sinema salonu benden demesi. :D
Resim İç mekanlar çok iyi olmuş ama tebrik etmek lazım :)
Sanırım seansta "Hakir'in Yükselişi" filmi fragman geçiyor. Ortalarda sağ tarafa doğru olan boş koltuklardan birini ayırtmak istiyorum. Film güzele benziyor. :D Aynen Karaköy bölgesinin iç mekan tasarım ve atmosferleri çok iyi. Tutar bu film tutar. :D
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Nasıl oraya bağladın bilemiyorum ama sanmıyorum. Biraz daha araştır derim
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Sufizm »

Kissles ve kuklacı hikayenin sonudur ve oyunun son şefleridir. Geldimi bitti demek.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Görev görüntülerini isteyen arkadaşlar özelden gmail lerini yazsınlar google drive üzerinden paylaşayım. Dosya boyutu sıkıştırmamama rağmen 80 mb.
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

lütfen spoiler vermeyin işin heyecanı kaçıyor =) tam sürüme geçtiğimizde yapacam görevleri.
Test sunucusunda görev yapmaya pek sıcak bakmıyorum.
Kullanıcı avatarı
AA47
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AA47 »

LaRaCRoFT yazdı: 24 Şub 2018 22:58
AA47 yazdı: 24 Şub 2018 22:50
turkoxHAMSTER yazdı: 24 Şub 2018 21:34 Asansör'den sonraki görev metinleri yasak değilse paylaşayım siz de rahatlayın ben de :)
Neden yasak olsun ki paylaş gitsin 😁
Görev metinleri etkinliklerde kullanığı için paylaşılması yasaktır.
Anladım, teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
JudgmentDay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İnstructive

Mesaj gönderen JudgmentDay »

YemeLik yazdı: 24 Şub 2018 22:09
YemeLik yazdı: 24 Şub 2018 21:46 Bence her şeyin sonu eskilere dayanacak.Yani "meranlara".Bence fare adamları üreten kuklacı eskilerden yani meran.Dolayısıyla kuklacının yılan olma ihtimali yüksek.Meranlar yılan kavi topluluk ya hani.Bence kuklacı hiç iyi biri değil.Ayrıca iyi biri olsa zaten npc olarak gelir npc olarak getirmeyeceklerine göre kuklacı vatan hayinidir.Birde kuklacının seçilmiş biraz buz büyücülerini andırmıyor mu ?
Ayrıca gaffarın herkesi vatan haini ilan etmeside bir garip.Tamam gaffar fare adam üretimine karşı çıkıyormuş felan ama kuklacının öğrencisi sonuçta ne beklersin ki.Yine meranlarla sıkı fıkı olması da ayrı bir soru işareti.Yani acaba kuklacı gaffarı zehirledi mi ?Meranların insanlara karşı da çok radikal kelimeleri var tıpkı hakir gibi.Ayrıca yine meranları npc olarak mı göreceğiz tabiki hayır.Bir detay daha makinelerle yine karaköyde karşılaştık."Genç Bilgililer Z" yani neden adı bile aynı.Şimdi diyeceksiniz yol savaşcısı var abi o galata klanına mensup yinede çok güvenmemek lazım.
Bir detay daha kuklacının en son görüldüğü yer büyük hol olarak biliniyor.Yani tarihçede metorun şu tarafında ilerlediği dediği yer hole çıkıyordu.Şu an tam canlandıramadım öyle olması gerekiyor.Büyük holün sonuda gezgin şehire çıkıyor gene meranlar yani.Meranlarla ne işi olabilir kuklacının düpedüz bu adam meran işte yılan.Bir detayda hem kuklacının seçilmişinin at kuyruğu saçı ve yol savaşcısının at kuyruğu saçı var.Yani bunlarıda hesaba katarsak kuklacının seçilmişi bir npc değildi ve onla savaştık.Bence kuklacı gezgin şehirde karşımıza çıkacaktır ve bir alt boss olarak çıkabilir.

Kuklacı oyun tarihçesinin en önemli dost veya düşman karakteri olup geleceği yerde (bölgede) en güçlü unsur olacaktır.Bu oyun Kuklacının geleceği eklenti ile son bulacaktır.Kuklacı ile Kissless karşılaştırmayınız bile.Kissless Derindeki Sırla adı duyulmaya başlanan bir karakter.Fakat Kuklacı oyunun başlangıcından beri vardı ve oyunun bitişi de Kuklacı nın geleceği eklenti ile olacaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Çift kişilik Sinema Bileti alabilir miyiz Nihat bey? Tek koltukta rahat etmiyorum çift kişiliğe yayılırım sevgili koltuğu olsun birleşik olanından 😂 bide bu sinema sistemini değiştirelim lütfen şuan trend olan yataklı sinemalar revaçta iyi getirisi varmış? 😂
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Detox
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Symbol of Justice

Mesaj gönderen Detox »

turkoxHAMSTER yazdı: 25 Şub 2018 01:08 Görev görüntülerini isteyen arkadaşlar özelden gmail lerini yazsınlar google drive üzerinden paylaşayım. Dosya boyutu sıkıştırmamama rağmen 80 mb.
Özelden mesaj atmaya yetkim yokmuş drive linkini atsan buraya
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

Ya daha yeni bölge Açık Beta’dan çıkmadı şimdiden Kuklacı’nın geleceği eklentiyi konuşuyorsunuz.Hastasınız.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön