Ey nerull !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kayihan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy of War

Re: Ey nerull !

Mesaj gönderen Kayihan »

Nerull yazdı: 21 Şub 2018 19:40 Test sunucusu Plus Pakete özel değil, herkese açık. Test sunucusunda da diğer sunucular gibi kullanıcı limiti bulunuyor. Hatta bu limiti test için belli bir oranında esnettik. Limit dolduğu için Plus paket sahibi olanların max. kullanıcı limitine takılmıyor girebilme hakları var.

Ek bilgi olarak yazayım. Test sunucusu, şu anda kapasitesinin iki katı kullanıcıyla aktif durumda ;)
Demekki daha fazla esneticekmissiniz sayin developer yetmesse gene esneticeksiniz bu oyunculari mağdur etmeye hakkiniz yok oyuncu kitlesini görüyorsunuz demekki ona gore yapicaksiniz kusura bakmasinn kimse
:* Academy Of War
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

5 yıl boyunca kancalı asayı düzeltme reklam panolarını değiştirmekden başka birşey yapmadınız birsürü ikv'nin köklü oyuncusu bıraktı oyunu artık güncellenmeyecek diye.Şimdi güzel bir haberle dönelim diyoruz plus paket diyor buda biraz son paraları koparalım gibi gözüküyor.(Öyledir demiyorum öyle gözüküyor diyorum)

5-6 yıl boyunca güncelleme bekleyen insanlara beta bu siz oynayın diye değil hatalar tespit edilsin diye açıldı diyemezsin dememelisin geri çekmek istediğin kitleye bunu yapmayacaksın.Serverlar cidden bukadar zayıf mı yani anlamadım ki...
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen scorper »

batugun yazdı: 21 Şub 2018 20:09 5 yıl boyunca kancalı asayı düzeltme reklam panolarını değiştirmekden başka birşey yapmadınız birsürü ikv'nin köklü oyuncusu bıraktı oyunu artık güncellenmeyecek diye.Şimdi güzel bir haberle dönelim diyoruz plus paket diyor buda biraz son paraları koparalım gibi gözüküyor.(Öyledir demiyorum öyle gözüküyor diyorum)

5-6 yıl boyunca güncelleme bekleyen insanlara beta bu siz oynayın diye değil hatalar tespit edilsin diye açıldı diyemezsin dememelisin geri çekmek istediğin kitleye bunu yapmayacaksın.Serverlar cidden bukadar zayıf mı yani anlamadım ki...
Anlatmak istediğim buydu sözlerinin altına imzamı atarım yüzde yüz haklısın kardeş
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tahaa »

captiosus yazdı: 21 Şub 2018 19:28 Plussuz oyuncular Karaköy'e giremiyor...
Sayın nerull,
Sen asıl çekmen gereken oyuncu kitlesini oyundan soğutuyorsun.En azından şu test sunucusu süresince plussuzlar giremez saçmalığı kalksın hocam lütfen.
Haklısın kardeşim bide hol görevleri Saçmalığı var haklısın hem dolu hem plus gerekiyor oyun kitle kaybı yaşar bence
Resim
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tahaa »

Nerull yazdı: 21 Şub 2018 19:40 Test sunucusu Plus Pakete özel değil, herkese açık. Test sunucusunda da diğer sunucular gibi kullanıcı limiti bulunuyor. Hatta bu limiti test için belli bir oranında esnettik. Limit dolduğu için Plus paket sahibi olanların max. kullanıcı limitine takılmıyor girebilme hakları var.

Ek bilgi olarak yazayım. Test sunucusu, şu anda kapasitesinin iki katı kullanıcıyla aktif durumda ;)
Kaybedecek çok kitle olur böyle devam ederseniz
Resim
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

bende bugün aldım plusu mecbur oluyoruz almaya
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

batugun yazdı: 21 Şub 2018 20:09 5 yıl boyunca kancalı asayı düzeltme reklam panolarını değiştirmekden başka birşey yapmadınız birsürü ikv'nin köklü oyuncusu bıraktı oyunu artık güncellenmeyecek diye.Şimdi güzel bir haberle dönelim diyoruz plus paket diyor buda biraz son paraları koparalım gibi gözüküyor.(Öyledir demiyorum öyle gözüküyor diyorum)

Bence haksızlık yaptığını düşünüyorum. Şuan tüm sunucularda bulunan oyuncular test sunucusuna girmekte katılım bir hayli yüksek olduğu için sunucular doludur. Oyun açıldığından beri bu kriter var plus paket üyeleri doluluk oranına takılmadan giriş yapabilme hakkı bu yeni gelen bir özellik değil. İlk gün olduğu için test sunucusunda yığılma olması normaldir. İlerleyen zamanlarda bu yoğunluk azalır. Bence güzel bir iş çıkardılar birçok öneriyi dikkate almışlar hataların bir çoğu giderildi.
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Tamam da kardeşim tüm bakın tüm oyuncular test sunucusuna yüklenince nasıl tüm oyuncuları kaldırmasını bekliyorsunuz ki ? Tamam 2 , 3 tane sunucu açabilirlerdi ama açılmadı diye taaa geçmişten kan davası gibi adamlara laf sokmanız yok ben bırakıyorum bilemem ne benimde plusım yok giremiyorum ne yapayım ? Sonuçta herkes oynayacak yani burada test niyeti ile o sunucuya girmeyen bir dünya adam var.Herifler hemen bir hırlsa 59 olmaya çalışıyor sanki yarışma var.
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Kardeşim onları geç plus yapması normal birşey bu uzun zamandır olan birşey ve zaten araştır çoğu oyunda betaya girmek için neler yapıyorsun ama 1 test sunucu açılması kötü bizim için sonuçta şuan 1000'lerce oyuncu oynuyor 1 sunucuda pluslu 2 tane olsaydı en azından az da olsa girme şansı yakalardık düştüğümüz zaman
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen dedee66 »

Serinplay yazdı: 21 Şub 2018 20:38 Tamam da kardeşim tüm bakın tüm oyuncular test sunucusuna yüklenince nasıl tüm oyuncuları kaldırmasını bekliyorsunuz ki ? Tamam 2 , 3 tane sunucu açabilirlerdi ama açılmadı diye taaa geçmişten kan davası gibi adamlara laf sokmanız yok ben bırakıyorum bilemem ne benimde plusım yok giremiyorum ne yapayım ? Sonuçta herkes oynayacak yani burada test niyeti ile o sunucuya girmeyen bir dünya adam var.Herifler hemen bir hırlsa 59 olmaya çalışıyor sanki yarışma var.
haklısın ama burada bide şu açıdan bak 2 tane olsaydı en azından herkez bi görmüş olurdu kimse laf sokmuyor sadece eleştiriyor yani millet sonuçta 4 5 yıl beklemiş bunun için millete'de hak vericeksin bu konuda çünkü şuan 1000'lerce kişi çöktü oyuna ve bi o kadarda giremiyor plussuz
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön