Ey nerull !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Ey nerull !

Mesaj gönderen captiosus »

Plussuz oyuncular Karaköy'e giremiyor...
Sayın nerull,
Sen asıl çekmen gereken oyuncu kitlesini oyundan soğutuyorsun.En azından şu test sunucusu süresince plussuzlar giremez saçmalığı kalksın hocam lütfen.
ExqosA
Kullanıcı avatarı
CaRPeDieMII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Lonca: A T A

Re: Ey nerull !

Mesaj gönderen CaRPeDieMII »

katılıyorum oyuna geri başlarız diye ekipçe ümit ediyorduk malesef bir KOSKOCAMAN HAYAL KIRIKLIĞI !
[*]IıICaRPeDieMIıI CaRPeDieMII SİNCE 2010 A T A[/b]
cnytxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen cnytxx »

Kesinlikle haklısın. Fazladan sunucu açmak bu kadar zor olmamalı. Herşeye para gözüyle baktığınız sürece kaybedeceksiniz...
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Test sunucusu Plus Pakete özel değil, herkese açık. Test sunucusunda da diğer sunucular gibi kullanıcı limiti bulunuyor. Hatta bu limiti test için belli bir oranında esnettik. Limit dolduğu için Plus paket sahibi olanların max. kullanıcı limitine takılmıyor girebilme hakları var.

Ek bilgi olarak yazayım. Test sunucusu, şu anda kapasitesinin iki katı kullanıcıyla aktif durumda ;)
Kullanıcı avatarı
captiosus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen captiosus »

Nerull yazdı: 21 Şub 2018 19:40 Test sunucusu Plus Pakete özel değil, herkese açık. Test sunucusunda da diğer sunucular gibi kullanıcı limiti bulunuyor. Hatta bu limiti test için belli bir oranında esnettik. Limit dolduğu için Plus paket sahibi olanların max. kullanıcı limitine takılmıyor girebilme hakları var.

Ek bilgi olarak yazayım. Test sunucusu, şu anda kapasitesinin iki katı kullanıcıyla aktif durumda ;)
Ee biz dışardayız? Benim gibi dışarda olan en az 100 kişi vardır bu doğru bir şeymi yani ?
Biz giremeyecek miyiz ?
Sonuca bakacaksınız nerull beyefendi biz dışardamıyız dışardayız?
Ben saatlerdir oraya girebilmenin hayalini kuruyorum ama hayal kırıklığı...
Bak benim seni üzmek,kırmak gibi bir amacım yok,anlıyorum yoğunsunuzdur ama bizde mağduruz.
İşi gücü bıraktım girmeye çalışıyorum...
İyi forumlar...
ExqosA
Kullanıcı avatarı
Theosmanli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Theosmanli »

Nerull yazdı: 21 Şub 2018 19:40 Test sunucusu Plus Pakete özel değil, herkese açık. Test sunucusunda da diğer sunucular gibi kullanıcı limiti bulunuyor. Hatta bu limiti test için belli bir oranında esnettik. Limit dolduğu için Plus paket sahibi olanların max. kullanıcı limitine takılmıyor girebilme hakları var.

Playstore'de alışveriş ile ilgili problemler var hocam,yardımınızı bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Tünel kısmında Sık sık kritik hata ile karşılaşmaktayız.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

Theosmanli yazdı: 21 Şub 2018 19:45 Playstore'de alışveriş ile ilgili problemler var hocam,yardımınızı bekliyoruz.
Siteyle ilgili sorunu ilettim.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Abi bölüm ekleyin ozaman giremeyen çok test bu sonuçta gerçek değilki plusu olan görevde 49 olmayan 41 böyle bir saçmalık varmı ya bırak herkes direk 49 olsun test deneyimi bu sonuçta
Nerull
Legendary Developer

Mesaj gönderen Nerull »

kandemir yazdı: 21 Şub 2018 19:47 Tünel kısmında Sık sık kritik hata ile karşılaşmaktayız.
Karşılaştığınız durumları hata bildirim forumuna yazabilirsiniz.
İyi bir bildirim nasıl olmalıGöster
İyi bir hata bildiriminde durumun nasıl oluştuğu açık bir şekilde ve adım adım anlatılmalıdır. Aynı durumu tekrar oluşturmaya çalışmalı. Hatanın nasıl oluştuğu, zaman, durum, yer bilgisi ve adım adım nasıl yeniden oluşturulabileceği anlatılmalıdır.

Örnek vererek anlatalım;
Yanlış bildirim: "Büyük Hol'de savaşırken kritik hata aldım". Bu bildirim ne olduğunu anlamamıza yardımcı olmuyor.
Doğru bildirim: "Büyük Hol’de Lodos maden ocağında oyuna girdim. İlk asma köprüyü geçtim, örümceklere karşı yetenek kullanırken oyundan kritik hata aldım. İkinci defa denediğimde yine aynı yerde yıldırım yeteneği kullandığımda oyundan düştüğümü gördüm. Burada yıldırım kullandığımda oyundan düşüyorum.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön