Mobil Üyelık Dahada genışletılmelı...!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Mobil Üyelık Dahada genışletılmelı...!!!

Mesaj gönderen bilall »

Gördugumuz üzere yonetım bızlerın daha kolay plus paket almamız için sagladıgı mobıl uyelık kolaylıgı sadece AVEA hattı olanlar faydalanabılıyor.
Pekı ya AVEA hattı olmayanlar napacak.VODAFONE veya TURKCELL hattı olanlar telefondan plus alabılmek ıçın yenı bır hatmı alıcaklar.Bu çok pahalıya patlar bızler ıcın.
Temennimiz kısa sure ıcınde VODAFONE ve TURKCELL hattı bulunanlarında mobıl uyelık almalarını saglamaları...
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Mobil Üyelık Dahada genışletılmelı...!!!

Mesaj gönderen Vandervaart »

Evt kesinlikle olması lazım Bn Turkcell hat kullanıorm sizin yüzünüzden AVEA bayisini basmak zorunda kalcam =)
Kullanıcı avatarı
Risky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Risky »

Merhaba;

Bu konuda çalışmalar devam etmektedir.Ancak Turkcell ve Vodafone oyun konusunda biraz katı davranıyorlar Avea'da bulduğunuz fiyatları maalesef Turkcell ve Vodafone'da iki katı olarak görebilirsiniz.Bunun İKV ile alakası yoktur Turkcell ve Vodafone şirketleriyle alakalıdır.
Ama en yakın zamanda diğer operatörlerinde olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.

Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

Evet Haklısınız,aslında tek taraflı yapılacak bışey degıl bu.Karşı tarafın yanı dıger operatörlerınde kabul etmesı ve uygun koşulda olması bıraz zor olur.AVEA'nın gosterdıgı anlayışı dıger operatorlerden de beklıyoruz...
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Risky
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Risky »

bilall yazdı:Evet Haklısınız,aslında tek taraflı yapılacak bışey degıl bu.Karşı tarafın yanı dıger operatörlerınde kabul etmesı ve uygun koşulda olması bıraz zor olur.AVEA'nın gosterdıgı anlayışı dıger operatorlerden de beklıyoruz...
Bunları diğer operatörleri arayıp yua da mail atabilirsiniz arkadaşlar birlikten kuvvet doğar unutmayın ama malesef İKV yönetimi bu konuda bir şey yapamaz.
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bilall »

Çok dogru yarın ılk ışım uye oldugum operator muşterı hızmetlerını arayıp dılekte bulunacam..Teşekurler
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen GeCe »

bilall yazdı:Gördugumuz üzere yonetım bızlerın daha kolay plus paket almamız için sagladıgı mobıl uyelık kolaylıgı sadece AVEA hattı olanlar faydalanabılıyor.
Pekı ya AVEA hattı olmayanlar napacak.VODAFONE veya TURKCELL hattı olanlar telefondan plus alabılmek ıçın yenı bır hatmı alıcaklar.Bu çok pahalıya patlar bızler ıcın.
Temennimiz kısa sure ıcınde VODAFONE ve TURKCELL hattı bulunanlarında mobıl uyelık almalarını saglamaları...
Merhaba ;

Benim Bildiğim Kadara İle Şuanlık Sadece '' Avea '' Hatlarından Alınıcak.İleride Diğer Hatlardan Alıcağını Düşünüyorum Böyle Bir Açıklama Olmuştu Sanırım...

İyi Forumlar ~~
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız

“Genel Etkileşim” sayfasına dön