Gördugumuz üzere yonetım bızlerın daha kolay plus paket almamız için sagladıgı mobıl uyelık kolaylıgı sadece AVEA hattı olanlar faydalanabılıyor.
Pekı ya AVEA hattı olmayanlar napacak.VODAFONE veya TURKCELL hattı olanlar telefondan plus alabılmek ıçın yenı bır hatmı alıcaklar.Bu çok pahalıya patlar bızler ıcın.
Temennimiz kısa sure ıcınde VODAFONE ve TURKCELL hattı bulunanlarında mobıl uyelık almalarını saglamaları...
Mobil Üyelık Dahada genışletılmelı...!!!
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Mobil Üyelık Dahada genışletılmelı...!!!
Evt kesinlikle olması lazım Bn Turkcell hat kullanıorm sizin yüzünüzden AVEA bayisini basmak zorunda kalcam 
Merhaba;
Bu konuda çalışmalar devam etmektedir.Ancak Turkcell ve Vodafone oyun konusunda biraz katı davranıyorlar Avea'da bulduğunuz fiyatları maalesef Turkcell ve Vodafone'da iki katı olarak görebilirsiniz.Bunun İKV ile alakası yoktur Turkcell ve Vodafone şirketleriyle alakalıdır.
Ama en yakın zamanda diğer operatörlerinde olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Bu konuda çalışmalar devam etmektedir.Ancak Turkcell ve Vodafone oyun konusunda biraz katı davranıyorlar Avea'da bulduğunuz fiyatları maalesef Turkcell ve Vodafone'da iki katı olarak görebilirsiniz.Bunun İKV ile alakası yoktur Turkcell ve Vodafone şirketleriyle alakalıdır.
Ama en yakın zamanda diğer operatörlerinde olma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Evet Haklısınız,aslında tek taraflı yapılacak bışey degıl bu.Karşı tarafın yanı dıger operatörlerınde kabul etmesı ve uygun koşulda olması bıraz zor olur.AVEA'nın gosterdıgı anlayışı dıger operatorlerden de beklıyoruz...
Bunları diğer operatörleri arayıp yua da mail atabilirsiniz arkadaşlar birlikten kuvvet doğar unutmayın ama malesef İKV yönetimi bu konuda bir şey yapamaz.bilall yazdı:Evet Haklısınız,aslında tek taraflı yapılacak bışey degıl bu.Karşı tarafın yanı dıger operatörlerınde kabul etmesı ve uygun koşulda olması bıraz zor olur.AVEA'nın gosterdıgı anlayışı dıger operatorlerden de beklıyoruz...
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Çok dogru yarın ılk ışım uye oldugum operator muşterı hızmetlerını arayıp dılekte bulunacam..Teşekurler
Merhaba ;bilall yazdı:Gördugumuz üzere yonetım bızlerın daha kolay plus paket almamız için sagladıgı mobıl uyelık kolaylıgı sadece AVEA hattı olanlar faydalanabılıyor.
Pekı ya AVEA hattı olmayanlar napacak.VODAFONE veya TURKCELL hattı olanlar telefondan plus alabılmek ıçın yenı bır hatmı alıcaklar.Bu çok pahalıya patlar bızler ıcın.
Temennimiz kısa sure ıcınde VODAFONE ve TURKCELL hattı bulunanlarında mobıl uyelık almalarını saglamaları...
Benim Bildiğim Kadara İle Şuanlık Sadece '' Avea '' Hatlarından Alınıcak.İleride Diğer Hatlardan Alıcağını Düşünüyorum Böyle Bir Açıklama Olmuştu Sanırım...
İyi Forumlar ~~

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız