ARAYUZ DEGİSMEDİ DIYEN ARKADASLAR BURAYA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mervang
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARAYUZ DEGİSMEDİ DIYEN ARKADASLAR BURAYA

Mesaj gönderen Mervang »

AgahEfendi yazdı: 15 Şub 2018 02:11
Sparineus yazdı: 15 Şub 2018 02:04 Savunmaya gerek yok, klasik İKV işte. 10 senedir aynı arayüz, enine genişlemeyen sohbet kanalı, iç sıkıcı, ele kramp sokan alışveriş tikleri... Var olan sorunları düzeltmezler, isteklerden sadece ''Yeni bölge'' lafını duyarlar. Karaköy yerine kapsamlı bir Fix güncellemesi gelseydi, daha çok oyuncu kazanırdı. Karaköy'ün kimse tarafından beğenilmeyeceğini yazıyorum baştan.
Ağla.
Sonuna kadar haklısın agahbey de bunları her duydugunda agliyicak gören de yöneticiler babası sanar vazgeç artık
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Sparineus yazdı: 15 Şub 2018 02:04 Savunmaya gerek yok, klasik İKV işte. 10 senedir aynı arayüz, enine genişlemeyen sohbet kanalı, iç sıkıcı, ele kramp sokan alışveriş tikleri... Var olan sorunları düzeltmezler, isteklerden sadece ''Yeni bölge'' lafını duyarlar. Karaköy yerine kapsamlı bir Fix güncellemesi gelseydi, daha çok oyuncu kazanırdı. Karaköy'ün kimse tarafından beğenilmeyeceğini yazıyorum baştan.
Haklısın. Umarım Karaköy'den sonra diğer isteklerimiz ile daha doğrusu diğer sıkıntılar ile de ilgilenirler. Örnek veriyorum, yazdığın sohbet kanalı genişlemesi... En azından bunu dile getirdiğinizde böyle bir şeyin mümkün olmadığını forumda yazsınlar. Çoğu konuda kendimiz konuşuyoruz.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Grafik kötü ,videoda da beğenmemiştim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Thedifferince
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Thedifferince »

Bir biz göremedik şu sızıntıyı birisi özelden link vermeden hangi sayfada bulunduğunu söylesin
Resim
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Arayuz butun genisleme paketlerinde degisti Karakoy paketini getirip Arz ve Lodos arayuzunu kullandirmazlar iciniz rahat olsun.Oyun ici arayuzu bilemem fakat launcher ve giris arayuzu degisecek.
Resim
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Niko34 »

Parlementxx yazdı: 15 Şub 2018 08:13 Arayuz butun genisleme paketlerinde degisti Karakoy paketini getirip Arz ve Lodos arayuzunu kullandirmazlar iciniz rahat olsun.Oyun ici arayuzu bilemem fakat launcher ve giris arayuzu degisecek.
Arayüzden kastın arz ve lodos logolari ve resimleri yerine karaköy gelecek diyorsun degilmi? Yoksa giris sayfasi browserda degisir mi diyorsun? Ve nasi bu kadar kesin konuşuyorsun :D icerde misin? 😂
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

Niko hocam oralar kesin değişicek zaten launcher ve giriş arayüzü tüm eklentilerde değiştiği gibi
Kullanıcı avatarı
Niko34
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: A L P

Mesaj gönderen Niko34 »

AnaToLia yazdı: 15 Şub 2018 10:19 Niko hocam oralar kesin değişicek zaten launcher ve giriş arayüzü tüm eklentilerde değiştiği gibi
Tabi onlar değişecek eminim.
Ama benim istedigim su lanet olasi kullanici adi ve sifremizi yazdigimiz browserin degismesi. :thinking_face:
Resim

DeathSoul
DeathSoulII
DeathSoull
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Parlementxx yazdı: 15 Şub 2018 10:20
Niko34 yazdı: 15 Şub 2018 09:42
Parlementxx yazdı: 15 Şub 2018 08:13 Arayuz butun genisleme paketlerinde degisti Karakoy paketini getirip Arz ve Lodos arayuzunu kullandirmazlar iciniz rahat olsun.Oyun ici arayuzu bilemem fakat launcher ve giris arayuzu degisecek.
Arayüzden kastın arz ve lodos logolari ve resimleri yerine karaköy gelecek diyorsun degilmi? Yoksa giris sayfasi browserda degisir mi diyorsun? Ve nasi bu kadar kesin konuşuyorsun :D icerde misin? 😂
Saman altindan donen bilginin haddi hesabi yok.Sadece bir fotografin sizdigini saniyorsaniz yaniliyorsunuz.Cogu kisinin eline cuma cumartesi ulasmis bir fotograf o.
Oyunun yarısı öğrendi neler geleceğini, ben her zamanki gibi köşede pusacağım millet kazanınca direkt onlardan alacağım. Hiç kafa yoracak vaktim yok. Böylelerini de benim gibiler zengin ediyor, o ayrı konu zaten.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

noctiluca yazdı: 15 Şub 2018 01:29 Gencler selamlar,

Sizinti fotografina bakarak Arayuz degismemis, launcher değişmemiş diyen arkadaşlarımızın paniklemesine hic gerek yok arayuz değişikliği “Karakoy” haritasinin testine dahil değil diye düşünüyorum
-Neden?
Çünkü bildiginiz üzere haritalar server guncellemesi yapilarak önce server’a geliyor fakat arayüz ve launcher giris aşamasında oldugu icin oyuncunun launcherinda Test sunucusu cikmasini saglamis olup özel I.P ile baglanti kurulmuştur arayuz degismesinin gozlemlemesi icin oyuncunun dosyalarina kalici olarak yeni eklentileri yüklemesi gerekir, dolayisiyla testten sonra normal oyuna dönerken sorun yaşayabilir bu yuzden arayuz degistirilmemis gibi gorunuyor (demem o ki arayuzu güncellemeden de Test sunucusuna giris saglanabilir) arayuz degismedi, launcher degismedi diye dusunmenize gerek yok karakoy testlerinde oyunculari o haritayi test etsinler diye aliyorlar arayuzu guncellemelerine gerek olmadan giris yapabilirler gerekli ayarlamalar yapilarak biraz olsun paniginizi almak yureginize su serpmek icin bu yaziyi yazmak istedim

(Grafiklere gelecek olursak, ya dusuk ayarda oynuyor ya da eskisi gibi grafiklerle devam edilecek)
Kurduğunuz mantık çok yanlış. Muhtemelen test sunucusu için ayrı bir oyun kurulumu ve exe kullanılıyor. Haliyle arayüz değişecekse de değişmiş olurdu. İyimser bakmaya çalışırsak belki de arayüz henüz hazır değildir o yüzden test sunucusuna eklenmemiş olabilir .
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön