Gencler selamlar,
Sizinti fotografina bakarak Arayuz degismemis, launcher değişmemiş diyen arkadaşlarımızın paniklemesine hic gerek yok arayuz değişikliği “Karakoy” haritasinin testine dahil değil diye düşünüyorum
-Neden?
Çünkü bildiginiz üzere haritalar server guncellemesi yapilarak önce server’a geliyor fakat arayüz ve launcher giris aşamasında oldugu icin oyuncunun launcherinda Test sunucusu cikmasini saglamis olup özel I.P ile baglanti kurulmuştur arayuz degismesinin gozlemlemesi icin oyuncunun dosyalarina kalici olarak yeni eklentileri yüklemesi gerekir, dolayisiyla testten sonra normal oyuna dönerken sorun yaşayabilir bu yuzden arayuz degistirilmemis gibi gorunuyor (demem o ki arayuzu güncellemeden de Test sunucusuna giris saglanabilir) arayuz degismedi, launcher degismedi diye dusunmenize gerek yok karakoy testlerinde oyunculari o haritayi test etsinler diye aliyorlar arayuzu guncellemelerine gerek olmadan giris yapabilirler gerekli ayarlamalar yapilarak biraz olsun paniginizi almak yureginize su serpmek icin bu yaziyi yazmak istedim
(Grafiklere gelecek olursak, ya dusuk ayarda oynuyor ya da eskisi gibi grafiklerle devam edilecek)
ARAYUZ DEGİSMEDİ DIYEN ARKADASLAR BURAYA
Re: ARAYUZ DEGİSMEDİ DIYEN ARKADASLAR BURAYA
İnşallah dediğin gibidir
Arayüzde ufakta olsa değişiklikler olmalı.
Grafiklerin değişeceğini sanmam. Onu yapmaları ıcın oyunu baştan yapmaları gerek. Her mapi tekrar ele almaları gerekir.
Artık gelse de oynasak..
Grafiklerin değişeceğini sanmam. Onu yapmaları ıcın oyunu baştan yapmaları gerek. Her mapi tekrar ele almaları gerekir.
Artık gelse de oynasak..
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Arayüz de test edilmesi gereken ve optimizasyonu olan bir güncelleme. Olsaydı test edilirdi.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Merhaba, kapalı betadan yeni sızıntılar sunuldu mu. Sunuldu ise bana ulaştırabilir misiniz o konuyu ben pek takip edemedim şu sıralar.
kedi
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
turkoxHAMSTER yazdı: ↑15 Şub 2018 01:39 Arayüz de test edilmesi gereken ve optimizasyonu olan bir güncelleme. Olsaydı test edilirdi.
Ama arayuz zaten standart ve belli kaliplari olan birsey yani kendileri de kendi bilgisayarlarindan deneyebilirler ama harita testini oyuncularla yapma sebepleri (bence) holdeki gibi atma olup olmadigi gibi olayların onceden tespit edilmesi
Dostum yasak geldi. Kimse atmaz.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ortada bir test süreci varsa bana göre paketin tamamını yükletirler. Umarım dediğin gibidir fakat boşa umut besleyince sonra hayal kırıklığına uğruyoruz. Bence en kötü ihtimali düşünüp beklentiği yükseltmemek lazım.noctiluca yazdı: ↑15 Şub 2018 01:43turkoxHAMSTER yazdı: ↑15 Şub 2018 01:39 Arayüz de test edilmesi gereken ve optimizasyonu olan bir güncelleme. Olsaydı test edilirdi.
Ama arayuz zaten standart ve belli kaliplari olan birsey yani kendileri de kendi bilgisayarlarindan deneyebilirler ama harita testini oyuncularla yapma sebepleri (bence) holdeki gibi atma olup olmadigi gibi olayların onceden tespit edilmesi
Savunmaya gerek yok, klasik İKV işte. 10 senedir aynı arayüz, enine genişlemeyen sohbet kanalı, iç sıkıcı, ele kramp sokan alışveriş tikleri... Var olan sorunları düzeltmezler, isteklerden sadece ''Yeni bölge'' lafını duyarlar. Karaköy yerine kapsamlı bir Fix güncellemesi gelseydi, daha çok oyuncu kazanırdı. Karaköy'ün kimse tarafından beğenilmeyeceğini yazıyorum baştan.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- FareAdam Düşmanı
Ağla.Sparineus yazdı: ↑15 Şub 2018 02:04 Savunmaya gerek yok, klasik İKV işte. 10 senedir aynı arayüz, enine genişlemeyen sohbet kanalı, iç sıkıcı, ele kramp sokan alışveriş tikleri... Var olan sorunları düzeltmezler, isteklerden sadece ''Yeni bölge'' lafını duyarlar. Karaköy yerine kapsamlı bir Fix güncellemesi gelseydi, daha çok oyuncu kazanırdı. Karaköy'ün kimse tarafından beğenilmeyeceğini yazıyorum baştan.
Grafikler tabii ki diğer bölgelere göre daha iyi olacak.Ama eski bölgelerle uğraşılmaz,zaten gerek de yok.
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN