Teşekkürler Orti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Teşekkürler Orti

Mesaj gönderen maskoff »

birhesap yazdı: 14 Şub 2018 20:05 En sağlıklısı, nerull gerekli karaköy eklenti paketi hk diyerek konuyu açması ve gün vermesidir. Ve güncellemeyi tanıtması, bu sızıntıyı yapan arkadaş bir çok arkadaşına bilgi vermiştir. Adalet için, bilgiyi paylaşmak lazım.
Katılıyorum
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

Sızdırabileceği başka bişey olsa onun resmini atardı demek ki gerekli önlemler alınmış :thinking_face:
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Olay ne :D ne sızıntısı ? B-)
Resim
Resim
vorssanterr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen vorssanterr »

AgahEfendi yazdı: 14 Şub 2018 20:08
vorssanterr yazdı: 14 Şub 2018 20:07 +1 benimkide 2012 tarihlydi :) Önemli değil oyunu bırakmıştık forumuda bırakırız nolcak :)))

Resim[/img]
Şöyle linki düzeltiyim ;

Resim
teşekürler
bu arada az once karakoyun resimlerinide aynı şekil attım demek yanlış atmışım daha konuya bakma fırsatı bulmadan silmişlerdi
Gozukmuyen fotodanda suresiz ban atmıslar acaip yani :)
En son vorssanterr tarafından 14 Şub 2018 20:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

SPIEGLEIN yazdı: 14 Şub 2018 20:10 Olay ne :D ne sızıntısı ? B-)
Şenlik var :grinning:
Kullanıcı avatarı
ghoul
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ghoul »

Görseller pek bir anlam ifade etmiyor. Bunların benzerlerini zaten fragmanda görmüştük. Sorulması gereken, el altından hangi materyallerin popülaritesinin artacağını arkadaşlarına söyleyenlerdir. Ya Orti hadi bu adama dava açtınız biraz para kopardınız. Biz ne yapalım bizde fare adamlara mı dava açalım sizin çürük ekibiniz yüzünden. Tek kelime ile rezalet.
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

ezel yazdı: 14 Şub 2018 20:09 Sızdırabileceği başka bişey olsa onun resmini atardı demek ki gerekli önlemler alınmış :thinking_face:
Ben şunu anladım kendi pclerinden oynamıyorla.Sobee'nin bilgisayarlarında oynadıkları için ekran görüntüsü almak yerine tost makinesi ile fotoğraf çekmiş.
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Sızıntıyı göremeyen arkadaşlar için yeteneklerin koyulduğu yere 5 adet büyübozma yeteneği ve 4 tane yıldırım yeteneği koymuş bb3 ve y2 çok değerlenicek heralde y2 600m bb3 900mden satılır :D
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

ghoul yazdı: 14 Şub 2018 20:12 Görseller pek bir anlam ifade etmiyor. Bunların benzerlerini zaten fragmanda görmüştük. Sorulması gereken, el altından hangi materyallerin popülaritesinin artacağını arkadaşlarına söyleyenlerdir. Ya Orti hadi bu adama dava açtınız biraz para kopardınız. Biz ne yapalım bizde fare adamlara mı dava açalım sizin çürük ekibiniz yüzünden. Tek kelime ile rezalet.
Ya kardeş ne yapsınlar ? Dingonun biri çıkmış paylaşmış adamlar başka ne yapabilir.Hem nereden biliyoruz belki üretim vesaire yaptırmıyorlar veya reçeteler düşmüyor yada yazan eşya isimleri farklı.Reçetelerdeki isimleri değiştirmek 5 dakikalık iş adamlar bunları düşünmemiş olabilir mi ?Resimde üstleri fulldü zaten üretim vesaire işlerini geliştiriciler zaten kendileri test ediyordur niye onlara üretim yaptırsınlar ? Onlar anca maden çekip yaratık kesiyordur görevleri yapıyor görevlerde mekanlarda bug var mı diye bakıyorlardır.
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

AgahEfendi yazdı: 14 Şub 2018 20:16
ghoul yazdı: 14 Şub 2018 20:12 Görseller pek bir anlam ifade etmiyor. Bunların benzerlerini zaten fragmanda görmüştük. Sorulması gereken, el altından hangi materyallerin popülaritesinin artacağını arkadaşlarına söyleyenlerdir. Ya Orti hadi bu adama dava açtınız biraz para kopardınız. Biz ne yapalım bizde fare adamlara mı dava açalım sizin çürük ekibiniz yüzünden. Tek kelime ile rezalet.
Ya kardeş ne yapsınlar ? Dingonun biri çıkmış paylaşmış adamlar başka ne yapabilir.Hem nereden biliyoruz belki üretim vesaire yaptırmıyorlar veya reçeteler düşmüyor yada yazan eşya isimleri farklı.Reçetelerdeki isimleri değiştirmek 5 dakikalık iş adamlar bunları düşünmemiş olabilir mi ?Resimde üstleri fulldü zaten üretim vesaire işlerini geliştiriciler zaten kendileri test ediyordur niye onlara üretim yaptırsınlar ? Onlar anca maden çekip yaratık kesiyordur görevleri yapıyor görevlerde mekanlarda bug var mı diye bakıyorlardır.
Gelde anlat işde birader :')
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön