Katılıyorum
Teşekkürler Orti
Re: Teşekkürler Orti
Sızdırabileceği başka bişey olsa onun resmini atardı demek ki gerekli önlemler alınmış 
Ben kendi kendimle aklım karışık..
-
vorssanterr
- Acemi Savaşçı

teşekürlerAgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 20:08Şöyle linki düzeltiyim ;vorssanterr yazdı: ↑14 Şub 2018 20:07 +1 benimkide 2012 tarihlydiÖnemli değil oyunu bırakmıştık forumuda bırakırız nolcak
))
[/img]
![]()
bu arada az once karakoyun resimlerinide aynı şekil attım demek yanlış atmışım daha konuya bakma fırsatı bulmadan silmişlerdi
Gozukmuyen fotodanda suresiz ban atmıslar acaip yani
En son vorssanterr tarafından 14 Şub 2018 20:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Görseller pek bir anlam ifade etmiyor. Bunların benzerlerini zaten fragmanda görmüştük. Sorulması gereken, el altından hangi materyallerin popülaritesinin artacağını arkadaşlarına söyleyenlerdir. Ya Orti hadi bu adama dava açtınız biraz para kopardınız. Biz ne yapalım bizde fare adamlara mı dava açalım sizin çürük ekibiniz yüzünden. Tek kelime ile rezalet.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Sızıntıyı göremeyen arkadaşlar için yeteneklerin koyulduğu yere 5 adet büyübozma yeteneği ve 4 tane yıldırım yeteneği koymuş bb3 ve y2 çok değerlenicek heralde y2 600m bb3 900mden satılır 
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Ya kardeş ne yapsınlar ? Dingonun biri çıkmış paylaşmış adamlar başka ne yapabilir.Hem nereden biliyoruz belki üretim vesaire yaptırmıyorlar veya reçeteler düşmüyor yada yazan eşya isimleri farklı.Reçetelerdeki isimleri değiştirmek 5 dakikalık iş adamlar bunları düşünmemiş olabilir mi ?Resimde üstleri fulldü zaten üretim vesaire işlerini geliştiriciler zaten kendileri test ediyordur niye onlara üretim yaptırsınlar ? Onlar anca maden çekip yaratık kesiyordur görevleri yapıyor görevlerde mekanlarda bug var mı diye bakıyorlardır.ghoul yazdı: ↑14 Şub 2018 20:12 Görseller pek bir anlam ifade etmiyor. Bunların benzerlerini zaten fragmanda görmüştük. Sorulması gereken, el altından hangi materyallerin popülaritesinin artacağını arkadaşlarına söyleyenlerdir. Ya Orti hadi bu adama dava açtınız biraz para kopardınız. Biz ne yapalım bizde fare adamlara mı dava açalım sizin çürük ekibiniz yüzünden. Tek kelime ile rezalet.
Gelde anlat işde biraderAgahEfendi yazdı: ↑14 Şub 2018 20:16Ya kardeş ne yapsınlar ? Dingonun biri çıkmış paylaşmış adamlar başka ne yapabilir.Hem nereden biliyoruz belki üretim vesaire yaptırmıyorlar veya reçeteler düşmüyor yada yazan eşya isimleri farklı.Reçetelerdeki isimleri değiştirmek 5 dakikalık iş adamlar bunları düşünmemiş olabilir mi ?Resimde üstleri fulldü zaten üretim vesaire işlerini geliştiriciler zaten kendileri test ediyordur niye onlara üretim yaptırsınlar ? Onlar anca maden çekip yaratık kesiyordur görevleri yapıyor görevlerde mekanlarda bug var mı diye bakıyorlardır.ghoul yazdı: ↑14 Şub 2018 20:12 Görseller pek bir anlam ifade etmiyor. Bunların benzerlerini zaten fragmanda görmüştük. Sorulması gereken, el altından hangi materyallerin popülaritesinin artacağını arkadaşlarına söyleyenlerdir. Ya Orti hadi bu adama dava açtınız biraz para kopardınız. Biz ne yapalım bizde fare adamlara mı dava açalım sizin çürük ekibiniz yüzünden. Tek kelime ile rezalet.
Ben kendi kendimle aklım karışık..

[/img]