İKV sayesinde...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: İKV sayesinde...

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Tanıştığım çok kişi varda 3 kişi ile 3 gün önce buluştuk. Birisi Eskşehir'de yaşıyor zaten, birisi Dumlupınar Üniversitesi'nde okuyor. Bende Anadolu Üniversitesi'ni kazanıp Eskişehir'e gidince dedik buluşalım. Sabah porsuk çayının kenarında ki bir kafede resimdeki gibi bir kahvaltı, akşama kadar Eskişehir'de vakit geçirme ve saat 23'den sabah 06'ya kadar Eskişehir'de yaşayan abimizin evinde ki odalarında 4 kişi çemberlitaş ve koyu bir sohbet. (Tarih, din, siyaset) 4,5 sene daha burada olduğumu düşünürsek güzel bir arkadaşlık beni bekliyor.

Resim
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Bizde 2 sene önce böyleydik :') 3 arkadaş birleşip kahvaltı felan yapmıtık Çanakkale Üniversitesinde :')
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

SalurBeyi yazdı: 12 Şub 2018 17:03 Tanıştığım çok kişi varda 3 kişi ile 3 gün önce buluştuk. Birisi Eskşehir'de yaşıyor zaten, birisi Dumlupınar Üniversitesi'nde okuyor. Bende Anadolu Üniversitesi'ni kazanıp Eskişehir'e gidince dedik buluşalım. Sabah porsuk çayının kenarında ki bir kafede resimdeki gibi bir kahvaltı, akşama kadar Eskişehir'de vakit geçirme ve saat 23'den sabah 06'ya kadar Eskişehir'de yaşayan abimizin evinde ki odalarında 4 kişi çemberlitaş ve koyu bir sohbet. (Tarih, din, siyaset) 4,5 sene daha burada olduğumu düşünürsek güzel bir arkadaşlık beni bekliyor.

Resim
Eminim çok keyifli bir ortam olmuştur 😊 Oyundan arkadaşlarınla reaş bir araya gelmek çok farklı bir duygu 😀
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cepni »

SERDARBEY yazdı: 12 Şub 2018 16:12
cepni yazdı: 12 Şub 2018 15:26 Elbette oldu hala görüşürüz yanıma tatile gelenlerde oldu :relaxed:
BENİDE YAZ LİSTEYE GELECEM :yum:

OZHANBEY yazdı: 12 Şub 2018 15:24
SERDARBEY yazdı: 12 Şub 2018 15:19
OZHANBEY yazdı: 12 Şub 2018 15:14 Merhabalar

İstanbul Kıyamet Vakti sayesinde tanıştığınız ve daha sonrasında real arkadaşlık dostluk kurduğunuz kimse oldumu ?
Olduysa kaç kişi ?
İlk buluştuğunuzda ne hissettiniz ?
Nick isim vb. belirtmek zorunda değilsiniz.

İyi forumlar 😊
Benim sayısızca dostum oldu halen realden görüştüğüm kişiler var :) çoğuyla şehir dışında tanıştık

Ikv nin bana hayatımda bir iyiliği oldu alkolü bırakırdı gece hayatıma son verdirdi hayatım düzene girdi.
4 aydır düzenli evime ve işime gidiyorum teşekkürler ikv teşekkürler SOBEE ekibi..
Bak güzel konuya değindin 😀 İkv nin hayatımıza kattığı potizitif yönleride var. Görmezden gelmek olmaz 😀
AYNEN İHANET ETMEK YAKIŞMAZ BİZE O:-)
Buyur gel Serdar abi :relaxed:
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Çocukluk arkadaşlarım (Kardeşlerim) sayesinde başlamıştım bu maceraya, onlar haricinde her zaman oyun içi arkadaşlıklar edindim.
kedi
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Civar illerde yaşayan oyuncu dostum hiç yok.Alayı uzaklarda.Kutlu bir günde buluşuruz inşallah onlarla. :relaxed:
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Lord Of Light

Mesaj gönderen Lexoqe »

Başlığa geldim ve İKV sayesinde....(hayatımızın düzeni bozuldu. İş - özel hayat bitti)
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

İKV sayesinde çok sayıda gerçek dostluk, arkadaşlık edindim. Hepside iyi, temiz insanlar.

2 OCAK 2011 ve 27 ŞUBAT 2011 yapılan Tılsım Buluşmalarından birkaç fotoğraf atalım da anılar depreşsin :grinning: .

İstanbul/Bakırköy/Mekan Cafe

Organizasyonu Tılsım Sunucusu Amisos Loncasından Celal ve Harun abi ayarlamıştı. (Harun abi genç yaşta vefat etti Allah rahmet eylesin.)

Resim

Resim

Hey gidi Harun abi bee :(
Resim

Resim
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Sariyerli yazdı: 12 Şub 2018 20:06 İKV sayesinde çok sayıda gerçek dostluk, arkadaşlık edindim. Hepside iyi, temiz insanlar.

2 OCAK 2011 ve 27 ŞUBAT 2011 yapılan Tılsım Buluşmalarından birkaç fotoğraf atalım da anılar depreşsin :grinning: .

İstanbul/Bakırköy/Mekan Cafe

Organizasyonu Tılsım Sunucusu Amisos Loncasından Celal ve Harun abi ayarlamıştı. (Harun abi genç yaşta vefat etti Allah rahmet eylesin.)

Resim

Resim

Hey gidi Harun abi bee :(
Resim

Resim
Öncelikle vefat eden kişiye Allah rahmet eğlesin inşallah..
Güzel bir etkinlik olmuş umarım yakın zaman da ikv yönetimide buna benzer etkinlikler düzenler. Oyun içindeki arkadaşlarla real görüştükten sonra aradaki arkadaşlık bağı daha da artıyor.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

İkvnin hayatımda yeri ap ayrıdır O:-)

İkv üzerinden real hayatıma çok iyi dostluklar kattım,alt tarafı bir oyundan neler ile karşılaşıyoruz.

Buluşmalar yaptığım hala oyunu bırakmış arkadaşlarım,dostlarım hepsi ile vakit buldukça görüşmeye çalışıyoruz hep.

İlk buluşma değilde ne zaman böyle buluşsak daha konuşmadan bakışarak gülmeye başlarız :grinning: :grinning:
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön