İstanbul Kıyamet Vakti sayesinde tanıştığınız ve daha sonrasında real arkadaşlık dostluk kurduğunuz kimse oldumu ?
Olduysa kaç kişi ?
İlk buluştuğunuzda ne hissettiniz ?
Nick isim vb. belirtmek zorunda değilsiniz.
İyi forumlar

Benim sayısızca dostum oldu halen realden görüştüğüm kişiler var

Bak güzel konuya değindinSERDARBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 15:19Benim sayısızca dostum oldu halen realden görüştüğüm kişiler varçoğuyla şehir dışında tanıştık
Ikv nin bana hayatımda bir iyiliği oldu alkolü bırakırdı gece hayatıma son verdirdi hayatım düzene girdi.
4 aydır düzenli evime ve işime gidiyorum teşekkürler ikv teşekkürler SOBEE ekibi..

BENİDE YAZ LİSTEYE GELECEM
AYNEN İHANET ETMEK YAKIŞMAZ BİZEOZHANBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 15:24Bak güzel konuya değindinSERDARBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 15:19Benim sayısızca dostum oldu halen realden görüştüğüm kişiler varçoğuyla şehir dışında tanıştık
Ikv nin bana hayatımda bir iyiliği oldu alkolü bırakırdı gece hayatıma son verdirdi hayatım düzene girdi.
4 aydır düzenli evime ve işime gidiyorum teşekkürler ikv teşekkürler SOBEE ekibi..İkv nin hayatımıza kattığı potizitif yönleride var. Görmezden gelmek olmaz
![]()

Serdar, unuttum sanmaSERDARBEY yazdı:12 Şub 2018 15:19

Bende oyuna başladığımda eminönü bölgesindeki her yeri avucumun içi gibi biliyordum